Back to All Events

**UDSOLGT** MAGISK JULEYOGA FOR FAMILEN (3-5 ÅR)

MAGISK REJSE TIL JULETRÆETS HEMMELIGE SKOV. TILMELD JER HER.

I skal på julerejse til den hemmelige skov, hvor de helt særlige juletræer vokser. Træerne er ganske specielle, idet de er verdens lunger.

Der er skuet godt op for eventyrligheden i det magiske juleyoga-eventyr med kælkebakker, sne-engle, snemænd og fortryllende snefnug. I skal kaste med julestøv der måske kan trylle & finde ud af hvad et magisk mindfull minut er. 

Gennem fortællingen om julen bliver kroppen, hjertet og sindet inddraget via yogaøvelser, vejrtrækningsøvelser og samvær, som passer til fortællingen. Således at denne særlige juleyoga-workshop vil skabe mulighed for en rolig stund uden den juletravlhed som ellers kan præge december for både små og store. 

Kom i julestemning sammen med dit barn eller et barn du holder af når Deena guider jer ind i den eventyrlige juleyoga-verden. 

UNDERVISER: Deena

DATO: 17. december

TID: Lørdag kl. 12.00

PRIS: 225 kr.