ANNA 

 

 

Statsautoriseret klinisk diætist  
(Professions Bachelor i ernæring og sundhed
med speciale i klinisk diætetik)

Autoriseret zoneterapeut (Traditionel Kinesisk Medicin) 
(Zoneconnection Denmark - ZCD)

Massør
(Zoneconnection Denmark - ZCD)

Øreakupunktør 
(Zoneconnection Denmark - ZCD)

Yin/Yang-yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Blid Yoga uddannele
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Pilates-instruktør

Uddannelse i den motiverende samtale 
(Gregers Rosdahl)

Uddannelse i IVK
(Rosenlund)

Spinning babies
(v. Jenifer Walker)

INDEHAVER AF HéLT
STATSAUTORISERET KLINISK DIÆTIST, KROPSBEHANDLER & YOGALÆRER

Anna er uddannet statsautoriseret klinisk diætist. Sideløbende med sit arbejde som selvstændig har hun bl.a. været ansat som klinisk diætist på hospital, hvor hun vejledte patienter med hjertesygdom og/eller overvægt. Desuden har hun tidligere været ansat i Københavns Kommune, hvor hendes arbejde bestod i gruppeundervisning og individuel kostvejledning i relation til vægttab, hjertepatienter, KOL-patienter, diabetikere og underernærede.

Herudover har Anna været tilknyttet Tjelehuset, hvor hun har bidraget til kostdelen af behandlingen af personer med diagnosen “overspisning” (BED).

Ud over at være uddannet klinisk diætist er Anna kropsbehandler, idet hun er autoriseret zoneterapeut, øreakupunktør og massør fra ZCD.

Gennem de seneste 10 år er hun blevet mere og mere engageret i sin personlige yogapraksis. Dette har resulteret i flere yogauddannelser og en hverdag yderst præget af yoga. Anna har flere gange i sit liv mødt sygdom. I den forbindelse blev yogaen hendes vej til at finde tilbage til sig selv. Det er med afsæt i disse erfaringer, at det blev afgørende for Anna at videregive yogaen og herfra opstod idéen og lysten til at etablere ”HéLT”. 

Anna har desuden adskillige kurser omhandlende krop, kost, yoga, vejledningsteknik og psykologi. 

 

 


               FIA 

Fia Frydenlund

YOGALÆRER & YOGABEHANDLER

Fia er certificeret yogalærer indenfor grenene Surya (flow), Chandra (blidt), Yin yoga, Hot yoga, Gravidyoga, Børneyoga og hun har desuden fordybelseskursus i børnemeditation.

Hun har undervist i yoga på fuld tid gennem de seneste år og har dermed fundet sin unikke personlige stil, som bærer præg af såvel det legende, terapeutiske som det blide. 

Yogaen har fulgt Fia i 15 år og er blevet en grundsten i hendes liv. Med en daglig yogapraksis og yogafilosofi som det centrale omdrejningspunkt har hun fundet en vej i livet, som giver hende øget fokus, også når hun møder udfordringer på sin vej. Udfordringerne møder hun bl.a. i forbindelse med at være mor til en søn med særlige behov. Dette gør, at Fia både har en personlig erfaring og et stort hjerterum for børn.

Yogalærer: Chandra & Surya
(500hrs. Yoga Alliance registreret uddannelse)

Hot Yoga uddannelse
(200hr Yoga Alliance)

Yin/Yang Yoga uddannelse
(200 timer, Yoga Alliance - Sattva)

Prenatal uddannelse
(100hrs.SattvaYoga)

KIDS-yogalærer
(100hrs lille yoga hus)

How to teach children meditation
(Connectedkids -Level 2)

Yoga for the special child®
(Basic part 1)

Som underviser har Fia desuden stor erfaring i at undervise mennesker med funktionsnedsættelser og fysiske såvel som psykiske udfordringer (handicap, ældre, depressive, stressede m.fl.)

 


JANNE

 

Professionsbachelor i jordemoderkundskab
 (PH Metropol København)

Grundlæggende rebozomassage
(v/ jordemoder Marta Orbis, Fødeklinik Maia)

Avanceret rebozomassage
(v/ jordemoder Marta Orbis, Fødeklinik Maia)

Akupunktur til gravide, fødende og barslende
(Akupunktør og jordemoder Johanne Siegumfeldt) 

200hrs. yoga uddannelse, Hatha og flow
(Sattva)

100hrs. Gravidyogauddannelse
(Sattva)

Underviser i obstetriske fag på
”Danish institute for students abroad”

(DIS Copenhagen)

Underviser i sundhedsklinikkens: fødsels – og forældreforberedels
(PH Metropol København)
 

Spinning babies
(v. Jenifer Walker)

JORDEMODER & YOGALÆRER

Janne er jordemoder og yogalærer. En kombination, som i hendes øjne, er ideel for at yde den maksimale støtte til den gravide, fødende og barslende kvinde, under den livsændrende proces en graviditet og fødsel kan være.

Janne er en jordemoder, som arbejder ud fra den gravides behov og ønsker at medvirke til, at den gravide kan tage ansvaret og styringen for SIN fødsel. Janne rådgiver således ud fra principperne nærvær, respekt og individualitet.

Janne arbejder desuden som jordemoder på Herlev Hospitals fødegang. Her varetager hun alle slags fødsler og graviditeter, og er således i tæt kontakt med mange fødende hver eneste uge ved siden af sit fødselsforberedende arbejde på HéLT. 

Janne tilbyder robozobehandling, akupunktur og jordemoderkonsultationer til gravide. Hun er HéLTs jordemoder og varetager HéLTs fødselsforberedelse, som vi anbefaler dig at deltage på, eventuelt i en kombination med gravidyoga.


CECILLIE ACLON

CecileA profilbillede.jpg

Vinyasa Flow -Yogalærer
(Heather Elton - Yoga Alliance registreret uddannelse)

BA in Acting
(Academy of Live and Recorded Arts - London)

 

YOGALÆRER

Cecillie er netop hjemvendt efter 5 år i London. Hvor hun blev uddannet skuespiller og yogalærer. Hun underviser i en moderne, dogmefri og kreativ form for yoga.

Hendes undervisning tager afsæt i Patanjali’s Yoga Sutras, som hun blander med en baggrund som skuespiller, og hendes egen personlige stil.

I hendes timer går vi på opdagelse i Vinyasa Yoga, hvor åndedrættet, mentalt fokus og dynamik er i centrum. Vi udforsker udfordrende stillinger og skaber plads og flow, så energierne får frit spil og nuet er alt der er. Vi falder også på halen, griner, gaber, sukker og fniser.

Forvendt at blive udfordret, set og taget godt i mod.

Alle er velkommen uanset niveau.


SIDSEL MARIE

Hatha Yogalærer 
(Yoga Alliance registreret uddannelse fra Rishikesh, Indien)

Raja Yoga meditationskursus
(Brahma Kumaris Århus)

 

YOGALÆRER

Sidsel Marie er certificeret Hatha yogalærer med supplerende erfaring indenfor Ashtanga og Vinyassa og en forkærlighed for meditation. 

Sidsel Marie har samlet erfaring om yoga fra alle verdens hjørner, hvor hun har udforsket yogaens forskellige ansigter i skiftende scener fra Afrika til Brasilien og Indien. Hendes passion for yoga begyndte da hun efter en ungdom som elite-sportsudøver, begyndte at lide af skader.  Hun savnede en blidere og mere kropsomfavnende træningsform. Yogaen blev en vej til ro, såvel mental som fysisk og har siden været en fast del af hendes hverdag.

 


MATHIAS

mathias workshop.jpg

Hatha & Vinyasa Flow Yogalærer

(200 t. RYT Yoga Alliance - Hamsa Yoga)

 

YOGALÆRER & PSYKOTERAPEUT

Mathias tilgang til yoga er bl.a. inspireret af Anusara Yoga, Tantra Yoga og mindfulness. Han har undervist i yoga siden 2006.

Han har dyrket yoga, mindfulness og meditation siden 1999 og det har siden været en naturlig del af hans måde at leve på. 

Selvom yoga er både sundt og godt, så kan man sagtens blive skadet. Derfor er det vigtigt for ham, at yogastillingerne bliver udført på en anatomisk forsvarlig måde. Så han understreger ofte vigtigheden af at øve sig i at lytte til sin krop - at mærke kroppen. 

Mathias’ baggrund som psykoterapeut giver hans yogaundervisning en stærk balance mellem sind og krop.

I over 20 år har han arbejdet med personlig udvikling indenfor psyke, sind og krop – med særligt fokus på kropsbevidsthed, sanselighed og seksualitet. Dette har først til at Mathias igennem årene, har taget en lang række uddannelser og kurser indenfor yoga, meditation, mindfulness, psykoterapi, sexologi, tantra, coaching, shamanisme, NLP og massage.NADINE

 
nadine sandjo.jpeg

Yogalærer 

YOGALÆRER

Nadine.

Nadine.

 

 


CILLE

 
cille.jpg

Hatha yoga uddannelse

YOGALÆRER

Cille er både yogi og mor med stort M. For Cille er yoga langt mere end blot fysiske stillinger og hun brænder særligt stærkt for at hjælpe andre mødre, til at lande i det sårbare moderskab.

Hun er uddannet yogalærer fra Senses, coach fra Manning Inspire og spirituel mentor fra Sussanne Wexø. Denne baggrund inddrager Cille på fineste vis, i sin yogaundervisning, hvor hun vægter højt at skabe et varmt rum, med plads til slippe præstationsræset og bare være, præcis som du er.


DAGBJöRT

 
dagbjört.jpg

50 t. undervisningsmetodik og sekvenseringskursus
(hamsa yoga studie)

200 ryt hot yoga teacher - Yoga Alliance registreret
(sattva yoga)

Indolog, BA
(Københavns universitet)

30 t. yin yoga immersion
(sattva yoga)

Anatomi og fysiologi
(fitness institute)

Polefitness instruktør niveau 1+ 
(pole freestyle)

YOGALÆRER

Dagbjörts er certificeret Hatha yogalærer. Hendes tilgang til yoga er med et smil på læben, undersøgende og legende, hun elsker at udforske kroppens potentiale.

I 2013 fandt Dagbjört for alvor yogaen og dens magi, hvor hun fandt en tiltrængt ro i yogasalen og fik mulighed for at komme “ud af hovedet” og ned i kroppen.

Interessen for yogaens univers har ledt hende ind på Københavns Universitet i 2015, hvor hun nu studerer Indologi og klassisk sanskrit, for at kunne fordybe sig i yogaens oprindelse.


ANDREA

 
andrea.jpg

Yogalærer

YOGALÆRER

Andrea

Andrea


THOMAS

 
THOMAS E.jpg

Yogalærer

YOGALÆRER

Thomas

Thomas


SAM BRUUN-LUND

 
SAM.jpg

Hatha Yogalærer
(Yogaliving)

Kampsportsinstruktør 
(I traditionel Koreansk kampsport og sundhedstræning)

Ph.d.-studerende
(Københavns Universitet)

Kandidatgrad i Biologi
(Københavns Universitet)

YOGALÆRER

Sams undervisning er uhøjtidelig, fyldt med motivation og godt humør. Biomekanik, anatomi og alignment er i højsædet, for at skabe en sikker og effektfuld praksis.

Sam har dyrket koreansk kampsport (Shinson Hapkido) i 15 år samt undervist børn og voksne i mere end 7 år. Store dele af yogaen, ikke mindst asanas og filosofi, overlappede med kampsporten, uden han i første omgang tænkte over det. Da han opdagede de mange ligheder, fik han lyst til at dykke endnu dybere ned i yogaen og dens potentiale, hvilket førte til en yogalæreruddannelse.

For Sam er yogaen blandet andet et redskab til at ”rette kroppen på plads”, efter de mere ekstreme bevægelser, som kampsporten indeholder, samt modarbejde de dårlige fysiske og mentale vaner fra en travl hverdagen.


LINE

 
 
line kirk.jpeg
 

Yin Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Professionsbachelor i Psykomotorik og afspændingspædagogik
(Professionshøjskolen UCC)

BSc. Plantevidenskab
(Københavns universitet)

MSc. Agricultural development
(Københavns universitet)

YOGALÆRER

Line har en mangeårige yogapraksis bag sig. En praksis, der sammen med livet blev sat helt på hold af en hjernerystelse. Da hun efter år i smerte og udkørthed mødte yin yoga, genfandt hun glæden ved livet.

Tiden i stillingerne gav ro i kroppen, roen forplantede sig til hovedet, og smerterne blev mindre. Vigtigst af alt lærte hun, at mærke og respekterer sine kropslige grænser og lytte til kroppen.
Det er netop hvad Line formidler på sine klasser, ro og rum, plads til at du kan være dig og mærke din krop og dens signaler.

Line skaber et et blidt og positivt rum, hvor hjernen kan holde fri og kroppen får plads. Hun guider dig gennem stillinger, der af- og omspænder bindevævet i din krop og resulterer i mere plads og øget fleksibilitet.

På Lines yin-klasser vil du øge kontakten til underlaget og til dig selv, når Line med smil og visuelle-mentale billeder guider dig til jordforbindelse, mental ro og øget bevidsthed om din krop. (eller om dine fysiske såvel som mentale grænser).

På Lines klasser får du både elementer fra den traditionelle kinesiske medicin, fysiologi og personlige erfaringer fra et alsidigt aktivt liv. Line har et indgående kendskab til, hvordan man passer på hypermobile led og finder vej tilbage efter hjernerystelse. Hun inddrager erfaringer fra sin yin-yogalæreruddannelse, personlige praksis og ikke mindst sin uddannelse til psykomotorik terapeut.


MATHILDE

 
Mathilde.jpg

 Yin Yoga
(Yoga Alliance reg. ved Stephanie Calhoun, Satori Yoga, Australien)

Vinyasa Flow Yoga
(300 t. Yoga Alliance reg. ved Sampoorna Yoga, Indien)

Hatha Yoga
(200 t. Yoga Alliance reg. ved Rishikesh Yog Peeth, Indien)

Cand. Mag.
(I Dansk og Filosofi v. Roskilde Universitet) 

YOGALÆRER

Mathilde fandt sin kærlighed til yoga i 2008, da hun rejste rundt med en rygsæk i yogaens moderland, Indien. Her faldt hun for den gamle spirituelle praksis, som har ledt hende tilbage til Indien gang på gang for at studere yoga, og finde en dybere forbindelse til sig selv og verden omkring hende.

Vores yogapraksis skaber indre glæde fordi den tilbyder et nærvær og en omsorg for os selv og andre, og denne glæde ønsker Mathilde at dele både som elev og lærer. Hendes intention er at skabe et trygt og hjertevarmt rum hvor der er plads til den enkelte. No size fits all er Mathildes mantra, og særligt i hendes yinklasser vil du opleve at der arbejdes ud fra en forståelse af den unikke krops anatomi og en ”sensations based alignment”. Mathildes dynamiske klasser er bygget op omkring legende flows, styrkende stillinger og dybe stræk, og der vil både være plads til lethed og latter og til at finde stilhed og vende fokus indad. Afhængigt af årstid, tidspunkt på dagen og den energi der er med os, vil klassen centrere sig om et tema, enten fysisk eller spirituelt, og på den måde vil vi blande bevægelse, yogafilosofi, energi og åndedrag i en herlig yogasymfoni.

Det er Mathildes ønske at vi igennem yogaen kan nå ind til en dyb forbindelse med os selv, opdage vores indre glæde og finde et hjem i vores krop og sind.


LOUISE P

 
LOUISE.jpg

Hatha & Vinyasa Flow Yogalærer
(200Hr RYS Yoga Alliance - Yoga Cara, Costa Rica)

Yogateknik 
(50Hr Hamsa Yoga Studio - Kbh)

Hands on Play and Support
(50Hr Hamsa Yoga Studio - Indien)

Pilates instruktør
(Pilates Cph)

TRX Suspension training instruktør
(TRX cph - Active aid)

Personlig træner & Kostvejleder
(Fitness Institute)

YOGALÆRER

Med stor forståelse for kropsbevidsthed, og bevægelse, kommer Louises baggrund som konkurrence gymnast, og senere danser, tydeligt til udtryk i hendes timer.

Der er en naturlig legende lethed over Louises undervisning, hvor hun lader sit glade og livlige væsen skinne igennem.

Med et valg om, ikke at færdigøre sin uddannelse som design teknolog, kan man sige at, Louise på en måde genfandt sin passion for bevægelse, som hun arbejder med i dag.

Ud over at være uddannet yogalærer, har hun en danseuddannelse, og har i det hele taget en lang række kropslige uddannelser bag sig. Louise har især en stor interesse for alignment, som et udspring fra Louises egen erfaring med store smerter, ved hypermobilitet og de efterfølgende konsekvenser, i form af slidgigt. For Louise handler det om at kunne skabe forståelse for bevægelse i sin krop, så der kan skabes mobilitet, udvikling og balance mellem krop og sind.


JULLIIEE

 
Julliiee.jpg

Hatha yogalærer
(Sattva)

Yin yogalærer
(Sattva)

Børne yoga
(modul 1 + 3, Det Lille Yogahus)

Yogafilosofi
(Hamsa)

Meditation og Mindfulness
(Lotusheart Academy)

Yin yoga massage
(Sattva) 

- Igang med Yin yoga overbygning
 (efteråret 2016)

YOGALÆRER & YIN YOGA MASSØR

Julliiee opdagede yogaen da hun manglede et modspil til den hårde styrketræning og crossfit hun dyrkede.

Der blev shuflet rundt blandt mange forskellige former for yoga, primært de mere dynamiske, men da hun mødte Yin yogaen fandt hun den balance hun havde manglet - det var som at komme hjem! Herfra gik det stærkt og det er blevet til flere uddannelser, kurser og workshops indenfor yoga, meditation og mindfulness.

Julliiee ønsker med sin undervisning, at inspirere til en mere fri og blød måde at være i kroppen og i livet på.


IDA

idakillias.jpg

Surya Hot Yoga (dansende flow yoga) 
(Sattva, København)

Yin Yoga
(Sattva, København)

Chandra Hot Yoga (blid yoga) 
(Sattva, København)

Hatha & Vinyasa, 500 timer(Rishikesh Yog Peeth, Indien)

Cand.it
(It-universitetet, 2017-2019)

Bachelor: Engelsk & Kommunikation
(Roskilde Universitet, 2012-2015)

 

YOGALÆRER

For mig er yogaen forankret dybt i mine tanker og intentioner. Måden jeg begår mig på iblandt andre mennesker, mine refleksioner og handlinger – alt sammen noget som er foranderligt.

Min yogapraksis begyndte i 2011, da jeg boede i London. Siden da har jeg bevæget mig rundt i yogauniverset i en konstant søgen efter mere viden om yoga og mig selv. En rejse som er blevet en stor del af mit liv, ligesom yogaen er i alt hvad jeg foretager mig.

I øjeblikket tiltaler især langsomheden og blødheden, samt det nysgerrige og legende mig meget. Mine yin-klasser er blide og bløde, mens mine flowklasser er mere legende og udfordrende. Uanset hvilken klasse jeg underviser, om den er blid eller intens, er nysgerrigheden og opdagelsesrejsen i egen krop en vigtig del af min undervisning.


CHRISTINA

christina skov.jpg

Yogalærer

 

YOGALÆRER

Christina

Christina

 


PERNILLE

pernille bjørk.jpg

Yogalærer

 

 

YOGALÆRER

Pernille

Pernille


SOFIIA

 
Sophia.jpg

Chandra Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Yin/yang Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

YOGALÆRER

Sofiia er yin/yang og chandra yogalærer. Hun har haft yogaen tæt på gennem hele sit liv, idet hendes far er yogalærer. Efter selv at have praktiseret yoga i mange år virkede det derfor naturligt at fordybe sig yderligere i yogaens verden, hvis filosofi og praksis vækker stor genklang og interesse hos hende.

Dans og teater/skuespil fylder også meget i hendes hverdag. Hun nyder, hvordan yoga og dans komplimenterer hinanden, samt hvordan hun kan bruge den ro, fokus og kendskab til sig selv, som yogaen giver hende, i skuespilsarbejdet. 

Mødet med yin yoga skabte en ny dimension på yogaen. En større ro, fordybelse og forståelse af kroppen såvel som sindet. Yogaen blev mere end blot fysiske øvelser og vejrtrækning. 
I hendes undervisning vægter hun højt, at der er et trygt rum og god plads til, at den enkelte elev kan være i sin egen praksis med alt, hvad det måtte bringe med sig.


MAI

mai stenberg.jpg

 

Total Yoga Nidra Foundation
(Nirlipta Tuli)

YinYoga 200 RYT 
 (Jo Phee & Joe Barnett)

HotYoga 200 RYT 
(Sattva Yoga)

 

 

YOGALÆRER

Mai er certificeret Yin Yoga og Hot Yoga lærer. Hendes formål med undervisningen er at hjælpe andre på bedste mulige måde, at skabe det frirum hun selv oplever i sin yoga, på en seriøs, legende måde, fyldt med glæde og udfordringer.

Det er også vigtigt for hende at undervise ud fra det synspunkt, at alle kroppe er forskellige da vi aldrig vil se ens ud i en yogastilling, yoga er ikke noget du skal være god til, det skal føles godt.

Siden '98 da Mai første gang lagde sig i Savasana og sank en halv meter under jorden, vidste hun, at hun var kommet "hjem", i dag kan hun slet ikke forestille sig et liv uden yoga.

Yoga er en forunderlig rejse som hele tiden udvikler sig og viser nye sider af én selv. Mai har selv oplevet på egen krop og sind hvor fantastisk yoga er og hvad det kan gøre. Og elsker følelsen af en stærk krop og fredfyldt sind efter en yoga klasse. Hun bruger yoga til at mærke krop & sjæl, til at finde ro og frihed, til at lytte indad og mærke energien i nuet.


KARINA H

4-årig bachelor i dans
(Amsterdam School of the Arts)

Theater School
(speciale i dansepædagogik og moderne dans)

Flow yogalærer
(300hrs. Yoga Alliance registreret uddannelse)

 

YOGALÆRER

Karina er professionel danser og har elleve års erfaring som danselærer. Med afsæt i dansen guider hun yogaklasser med spontanitet og et særligt fokus på smukke og flydende bevægelsesmønstrer.

Karina har stor viden om alignment og anatomi hvilket skaber fundamentet for det fokus på kropsbevidsthed og sikker praksis som er et grundelement i hendes yogaundervisning. 

Gennem yogaen arbejder Karina på at få kroppen og sindet til at arbejde sammen. Dette med fokus på balance, styrke, smidighed, smil og hårdt arbejde. 

Karinas undervisning er legende, udfordrende og nyskabende.