ANNA 

 

 

Statsautoriseret klinisk diætist  
(Professions Bachelor i ernæring og sundhed
med speciale i klinisk diætetik)

Autoriseret zoneterapeut (Traditionel Kinesisk Medicin) 
(Zoneconnection Denmark - ZCD)

Massør
(Zoneconnection Denmark - ZCD)

Øreakupunktør 
(Zoneconnection Denmark - ZCD)

Yin/Yang-yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Blid Yoga uddannele
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Pilates-instruktør

Uddannelse i den motiverende samtale 
(Gregers Rosdahl)

Uddannelse i IVK
(Rosenlund)

Spinning babies
(v. Jenifer Walker)

INDEHAVER AF HéLT
STATSAUTORISERET KLINISK DIÆTIST, KROPSBEHANDLER & YOGALÆRER

Anna er uddannet statsautoriseret klinisk diætist. Sideløbende med sit arbejde som selvstændig har hun bl.a. været ansat som klinisk diætist på hospital, hvor hun vejledte patienter med hjertesygdom og/eller overvægt. Desuden har hun tidligere været ansat i Københavns Kommune, hvor hendes arbejde bestod i gruppeundervisning og individuel kostvejledning i relation til vægttab, hjertepatienter, KOL-patienter, diabetikere og underernærede.

Herudover har Anna været tilknyttet Tjelehuset, hvor hun har bidraget til kostdelen af behandlingen af personer med diagnosen “overspisning” (BED).

Ud over at være uddannet klinisk diætist er Anna kropsbehandler, idet hun er autoriseret zoneterapeut, øreakupunktør og massør fra ZCD.

Gennem de seneste 10 år er hun blevet mere og mere engageret i sin personlige yogapraksis. Dette har resulteret i flere yogauddannelser og en hverdag yderst præget af yoga. Anna har flere gange i sit liv mødt sygdom. I den forbindelse blev yogaen hendes vej til at finde tilbage til sig selv. Det er med afsæt i disse erfaringer, at det blev afgørende for Anna at videregive yogaen og herfra opstod idéen og lysten til at etablere ”HéLT”. 

Anna har desuden adskillige kurser omhandlende krop, kost, yoga, vejledningsteknik og psykologi. 

 

 


               FIA 

Fia Frydenlund

YOGALÆRER & YOGABEHANDLER

Fia er certificeret yogalærer indenfor grenene Surya (flow), Chandra (blidt), Yin yoga, Hot yoga, Gravidyoga, Børneyoga og hun har desuden fordybelseskursus i børnemeditation.

Hun har undervist i yoga på fuld tid gennem de seneste år og har dermed fundet sin unikke personlige stil, som bærer præg af såvel det legende, terapeutiske som det blide. 

Yogaen har fulgt Fia i 15 år og er blevet en grundsten i hendes liv. Med en daglig yogapraksis og yogafilosofi som det centrale omdrejningspunkt har hun fundet en vej i livet, som giver hende øget fokus, også når hun møder udfordringer på sin vej. Udfordringerne møder hun bl.a. i forbindelse med at være mor til en søn med særlige behov. Dette gør, at Fia både har en personlig erfaring og et stort hjerterum for børn.

Yogalærer: Chandra & Surya
(500hrs. Yoga Alliance registreret uddannelse)

Hot Yoga uddannelse
(200hr Yoga Alliance)

Yin/Yang Yoga uddannelse
(200 timer, Yoga Alliance - Sattva)

Prenatal uddannelse
(100hrs.SattvaYoga)

KIDS-yogalærer
(100hrs lille yoga hus)

How to teach children meditation
(Connectedkids -Level 2)

Yoga for the special child®
(Basic part 1)

Som underviser har Fia desuden stor erfaring i at undervise mennesker med funktionsnedsættelser og fysiske såvel som psykiske udfordringer (handicap, ældre, depressive, stressede m.fl.)

 


JANNE

 

Professionsbachelor i jordemoderkundskab
 (PH Metropol København)

Grundlæggende rebozomassage
(v/ jordemoder Marta Orbis, Fødeklinik Maia)

Avanceret rebozomassage
(v/ jordemoder Marta Orbis, Fødeklinik Maia)

Akupunktur til gravide, fødende og barslende
(Akupunktør og jordemoder Johanne Siegumfeldt) 

200hrs. yoga uddannelse, Hatha og flow
(Sattva)

100hrs. Gravidyogauddannelse
(Sattva)

Underviser i obstetriske fag på
”Danish institute for students abroad”

(DIS Copenhagen)

Underviser i sundhedsklinikkens: fødsels – og forældreforberedels
(PH Metropol København)
 

Spinning babies
(v. Jenifer Walker)

JORDEMODER & YOGALÆRER

Janne er jordemoder og yogalærer. En kombination, som i hendes øjne, er ideel for at yde den maksimale støtte til den gravide, fødende og barslende kvinde, under den livsændrende proces en graviditet og fødsel kan være.

Janne er en jordemoder, som arbejder ud fra den gravides behov og ønsker at medvirke til, at den gravide kan tage ansvaret og styringen for SIN fødsel. Janne rådgiver således ud fra principperne nærvær, respekt og individualitet.

Janne arbejder desuden som jordemoder på Herlev Hospitals fødegang. Her varetager hun alle slags fødsler og graviditeter, og er således i tæt kontakt med mange fødende hver eneste uge ved siden af sit fødselsforberedende arbejde på HéLT. 

Janne tilbyder robozobehandling, akupunktur og jordemoderkonsultationer til gravide. Hun er HéLTs jordemoder og varetager HéLTs fødselsforberedelse, som vi anbefaler dig at deltage på, eventuelt i en kombination med gravidyoga.


CECILLIE ACLON

CecileA profilbillede.jpg

Vinyasa Flow -Yogalærer
(Heather Elton - Yoga Alliance registreret uddannelse)

BA in Acting
(Academy of Live and Recorded Arts - London)

 

YOGALÆRER

Cecillie er netop hjemvendt efter 5 år i London. Hvor hun blev uddannet skuespiller og yogalærer. Hun underviser i en moderne, dogmefri og kreativ form for yoga.

Hendes undervisning tager afsæt i Patanjali’s Yoga Sutras, som hun blander med en baggrund som skuespiller, og hendes egen personlige stil.

I hendes timer går vi på opdagelse i Vinyasa Yoga, hvor åndedrættet, mentalt fokus og dynamik er i centrum. Vi udforsker udfordrende stillinger og skaber plads og flow, så energierne får frit spil og nuet er alt der er. Vi falder også på halen, griner, gaber, sukker og fniser.

Forvendt at blive udfordret, set og taget godt i mod.

Alle er velkommen uanset niveau.


SIDSEL MARIE

Hatha Yogalærer 
(Yoga Alliance registreret uddannelse fra Rishikesh, Indien)

Raja Yoga meditationskursus
(Brahma Kumaris Århus)

 

YOGALÆRER

Sidsel Marie er certificeret Hatha yogalærer med supplerende erfaring indenfor Ashtanga og Vinyassa og en forkærlighed for meditation. 

Sidsel Marie har samlet erfaring om yoga fra alle verdens hjørner, hvor hun har udforsket yogaens forskellige ansigter i skiftende scener fra Afrika til Brasilien og Indien. Hendes passion for yoga begyndte da hun efter en ungdom som elite-sportsudøver, begyndte at lide af skader.  Hun savnede en blidere og mere kropsomfavnende træningsform. Yogaen blev en vej til ro, såvel mental som fysisk og har siden været en fast del af hendes hverdag.

 


MATHIAS

mathias workshop.jpg

Hatha & Vinyasa Flow Yogalærer

(200 t. RYT Yoga Alliance - Hamsa Yoga)

 

YOGALÆRER & PSYKOTERAPEUT

Mathias tilgang til yoga er bl.a. inspireret af Anusara Yoga, Tantra Yoga og mindfulness. Han har undervist i yoga siden 2006.

Han har dyrket yoga, mindfulness og meditation siden 1999 og det har siden været en naturlig del af hans måde at leve på. 

Selvom yoga er både sundt og godt, så kan man sagtens blive skadet. Derfor er det vigtigt for ham, at yogastillingerne bliver udført på en anatomisk forsvarlig måde. Så han understreger ofte vigtigheden af at øve sig i at lytte til sin krop - at mærke kroppen. 

Mathias’ baggrund som psykoterapeut giver hans yogaundervisning en stærk balance mellem sind og krop.

I over 20 år har han arbejdet med personlig udvikling indenfor psyke, sind og krop – med særligt fokus på kropsbevidsthed, sanselighed og seksualitet. Dette har først til at Mathias igennem årene, har taget en lang række uddannelser og kurser indenfor yoga, meditation, mindfulness, psykoterapi, sexologi, tantra, coaching, shamanisme, NLP og massage.MARIA

 
maria aakjær.JPG

Yogalærer 
(200 timer, Lago CPH)

Gravidyogalærer

(Sattva Yoga)

Efterfødselsyogalærer

(YoJo)

Børneyogalærer

(Lille YogaHus)

YOGALÆRER

Maria har tidligere ernæret sig som selvstændig og leder indenfor restaurationsbranchen, indtil hun i 2016 skiftede retning og uddannede sig til Vinyasa yogalærer.

Siden hen har hun specialiseret sig indenfor yoga for børn, gravide og efterfødselskroppen. Da hun selv har små børn, er det mor/baby-universet hun brænder aller mest for.

Marias undervisning er energisk, styrkende og genopbyggend, samtidig med at være sikker og skadesforbyggende.

 


LISBETH

 
LISBETH.jpg

Yin Yogalærer

(200 timer, Sattva Yoga)

YOGALÆRER

For Lisbeth er yoga’en en byggesten til dét at skabe balance i livet og til at komme ud af tankemylderet, og ned i kroppen.

Hun fandt selv yin yoga’en i en presset periode af livet, og med den kontinuerlige praksis oplevede hun både bedre søvn, større rummelighed for sig selv og andre, og i det hele taget mere velvære og ro. Hun ønsker at videreformidle yoga, på en måde som giver hendes elever mulighed for at få støtte til at finde ro og balance i dem selv.


DAGBJöRT

 
dagbjört.jpg

50 t. undervisningsmetodik og sekvenseringskursus
(hamsa yoga studie)

200 ryt hot yoga teacher - Yoga Alliance registreret
(sattva yoga)

Indolog, BA
(Københavns universitet)

30 t. yin yoga immersion
(sattva yoga)

Anatomi og fysiologi
(fitness institute)

Polefitness instruktør niveau 1+ 
(pole freestyle)

YOGALÆRER

Dagbjörts er certificeret Hatha yogalærer. Hendes tilgang til yoga er med et smil på læben, undersøgende og legende, hun elsker at udforske kroppens potentiale.

I 2013 fandt Dagbjört for alvor yogaen og dens magi, hvor hun fandt en tiltrængt ro i yogasalen og fik mulighed for at komme “ud af hovedet” og ned i kroppen.

Interessen for yogaens univers har ledt hende ind på Københavns Universitet i 2015, hvor hun nu studerer Indologi og klassisk sanskrit, for at kunne fordybe sig i yogaens oprindelse.


ANDREA

 
andrea ss.jpeg

Professionsbachelor i moderne dans

(Contemporary Dance School of Hamburg)

Postgraduate diploma i performance

(Northern School of Contemporary Dance)

200 hrs RYT Yogalæreruddannelse

(YogaWorks)

Efterfødselsyogalærer

(YoJo)

Shakti Yogalærer

(Yogakompagniet)

YOGALÆRER

Andrea har altid arbejdet med kroppen og bevægelse som udtryksform. Som professionel danser har hun brugt yogaen til at restituere fra forskellige skader og har altid interesseret sig for rehabiliteringsprocessen.

Som yogalærer ønsker hun at skabe et rum, hvor der er plads til at være, den man er. Uden omsvøb. Der skal både være plads til power, men også til langsommelighed og tid til kærlig omsorg for en selv.

En rød tråd i hendes yogaklasser er fokus på korrekt alignment. På grund af en række gamle skader Andrea selv har oplevet, lægger hun meget vægt på dette element. Hun er generelt meget optaget af kvindekroppen og er nu i gang med en kvindeyogauddannelse.


THOMAS

 
THOMAS E.jpg

Sri Sri Yogalærer

(350 timer, Sri Sri School of Yoga, Tyskland)

Mindfulness Instruktør

(At Work Skolen)

Breath Meditation Instructor

(Feelgood Academy)

YOGALÆRER

Da Thomas for mere end 10 år siden, oplevede effekten af yoga og meditation ovenpå en periode med stress, besluttede han sig for at integrere både yoga, meditation og åndedrætsteknikker i sin hverdag.

Oprindeligt uddannet eksportingeniør fra Københavns Teknikum, har Thomas i mere end 20 år rejst verden rundt. Efter en længere periode med stress på jobbet, begyndte han sin indre rejse med yoga og åndedrætsteknikker. Siden da er både yoga, åndedrætsteknikker og meditation blevet en integreret del af hans hverdag, som hjælper ham til at skabe glæde, balance og indre ro.

I 2018 blev Thomas færdiguddannet Sri Sri yogalærer fra Sri Sri School of Yoga (certificeret under AYUSH og Yoga Alliance) i Tyskland. Sri Sri yoga er en simpel, men dyb form for autentisk Hatha yoga. Den indeholder elementer af åndedrætsteknikker og meditation, og henvender sig til alle aldre og niveauer.

Thomas oplever at yogaen har flere dimensioner og at den tilbyder værktøjer til bedre at kunne rumme os selv, andre og livet i sin helhed.


SAM BRUUN-LUND

 
SAM.jpg

Hatha Yogalærer
(Yogaliving)

Kampsportsinstruktør 
(I traditionel Koreansk kampsport og sundhedstræning)

Ph.d.-studerende
(Københavns Universitet)

Kandidatgrad i Biologi
(Københavns Universitet)

YOGALÆRER

Sams undervisning er uhøjtidelig, fyldt med motivation og godt humør. Biomekanik, anatomi og alignment er i højsædet, for at skabe en sikker og effektfuld praksis.

Sam har dyrket koreansk kampsport (Shinson Hapkido) i 15 år samt undervist børn og voksne i mere end 7 år. Store dele af yogaen, ikke mindst asanas og filosofi, overlappede med kampsporten, uden han i første omgang tænkte over det. Da han opdagede de mange ligheder, fik han lyst til at dykke endnu dybere ned i yogaen og dens potentiale, hvilket førte til en yogalæreruddannelse.

For Sam er yogaen blandet andet et redskab til at ”rette kroppen på plads”, efter de mere ekstreme bevægelser, som kampsporten indeholder, samt modarbejde de dårlige fysiske og mentale vaner fra en travl hverdagen.


LINE

 
line kirk.jpeg

Yin Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Professionsbachelor i Psykomotorik og afspændingspædagogik
(Professionshøjskolen UCC)

BSc. Plantevidenskab
(Københavns universitet)

MSc. Agricultural development
(Københavns universitet)

YOGALÆRER

Line har en mangeårige yogapraksis bag sig. En praksis, der sammen med livet blev sat helt på hold af en hjernerystelse. Da hun efter år i smerte og udkørthed mødte yin yoga, genfandt hun glæden ved livet.

Tiden i stillingerne gav ro i kroppen, roen forplantede sig til hovedet, og smerterne blev mindre. Vigtigst af alt lærte hun, at mærke og respekterer sine kropslige grænser og lytte til kroppen.
Det er netop hvad Line formidler på sine klasser, ro og rum, plads til at du kan være dig og mærke din krop og dens signaler.

Line skaber et et blidt og positivt rum, hvor hjernen kan holde fri og kroppen får plads. Hun guider dig gennem stillinger, der af- og omspænder bindevævet i din krop og resulterer i mere plads og øget fleksibilitet.

På Lines yin-klasser vil du øge kontakten til underlaget og til dig selv, når Line med smil og visuelle-mentale billeder guider dig til jordforbindelse, mental ro og øget bevidsthed om din krop. (eller om dine fysiske såvel som mentale grænser).

På Lines klasser får du både elementer fra den traditionelle kinesiske medicin, fysiologi og personlige erfaringer fra et alsidigt aktivt liv. Line har et indgående kendskab til, hvordan man passer på hypermobile led og finder vej tilbage efter hjernerystelse. Hun inddrager erfaringer fra sin yin-yogalæreruddannelse, personlige praksis og ikke mindst sin uddannelse til psykomotorik terapeut.


MATHILDE

 
Mathilde.jpg

 Yin Yoga
(Yoga Alliance reg. ved Stephanie Calhoun, Satori Yoga, Australien)

Vinyasa Flow Yoga
(300 t. Yoga Alliance reg. ved Sampoorna Yoga, Indien)

Hatha Yoga
(200 t. Yoga Alliance reg. ved Rishikesh Yog Peeth, Indien)

Cand. Mag.
(I Dansk og Filosofi v. Roskilde Universitet) 

YOGALÆRER

Mathilde fandt sin kærlighed til yoga i 2008, da hun rejste rundt med en rygsæk i yogaens moderland, Indien. Her faldt hun for den gamle spirituelle praksis, som har ledt hende tilbage til Indien gang på gang for at studere yoga, og finde en dybere forbindelse til sig selv og verden omkring hende.

Vores yogapraksis skaber indre glæde fordi den tilbyder et nærvær og en omsorg for os selv og andre, og denne glæde ønsker Mathilde at dele både som elev og lærer. Hendes intention er at skabe et trygt og hjertevarmt rum hvor der er plads til den enkelte. No size fits all er Mathildes mantra, og særligt i hendes yinklasser vil du opleve at der arbejdes ud fra en forståelse af den unikke krops anatomi og en ”sensations based alignment”. Mathildes dynamiske klasser er bygget op omkring legende flows, styrkende stillinger og dybe stræk, og der vil både være plads til lethed og latter og til at finde stilhed og vende fokus indad. Afhængigt af årstid, tidspunkt på dagen og den energi der er med os, vil klassen centrere sig om et tema, enten fysisk eller spirituelt, og på den måde vil vi blande bevægelse, yogafilosofi, energi og åndedrag i en herlig yogasymfoni.

Det er Mathildes ønske at vi igennem yogaen kan nå ind til en dyb forbindelse med os selv, opdage vores indre glæde og finde et hjem i vores krop og sind.


LOUISE P

 
LOUISE.jpg

Hatha & Vinyasa Flow Yogalærer
(200Hr RYS Yoga Alliance - Yoga Cara, Costa Rica)

Yogateknik 
(50Hr Hamsa Yoga Studio - Kbh)

Hands on Play and Support
(50Hr Hamsa Yoga Studio - Indien)

Pilates instruktør
(Pilates Cph)

TRX Suspension training instruktør
(TRX cph - Active aid)

Personlig træner & Kostvejleder
(Fitness Institute)

YOGALÆRER

Med stor forståelse for kropsbevidsthed, og bevægelse, kommer Louises baggrund som konkurrence gymnast, og senere danser, tydeligt til udtryk i hendes timer.

Der er en naturlig legende lethed over Louises undervisning, hvor hun lader sit glade og livlige væsen skinne igennem.

Med et valg om, ikke at færdigøre sin uddannelse som design teknolog, kan man sige at, Louise på en måde genfandt sin passion for bevægelse, som hun arbejder med i dag.

Ud over at være uddannet yogalærer, har hun en danseuddannelse, og har i det hele taget en lang række kropslige uddannelser bag sig. Louise har især en stor interesse for alignment, som et udspring fra Louises egen erfaring med store smerter, ved hypermobilitet og de efterfølgende konsekvenser, i form af slidgigt. For Louise handler det om at kunne skabe forståelse for bevægelse i sin krop, så der kan skabes mobilitet, udvikling og balance mellem krop og sind.


JULLIIEE

 
Julliiee.jpg

Hatha yogalærer
(Sattva)

Yin yogalærer
(Sattva)

Børne yoga
(modul 1 + 3, Det Lille Yogahus)

Yogafilosofi
(Hamsa)

Meditation og Mindfulness
(Lotusheart Academy)

Yin yoga massage
(Sattva) 

- Igang med Yin yoga overbygning
 (efteråret 2016)

YOGALÆRER & YIN YOGA MASSØR

Julliiee opdagede yogaen da hun manglede et modspil til den hårde styrketræning og crossfit hun dyrkede.

Der blev shuflet rundt blandt mange forskellige former for yoga, primært de mere dynamiske, men da hun mødte Yin yogaen fandt hun den balance hun havde manglet - det var som at komme hjem! Herfra gik det stærkt og det er blevet til flere uddannelser, kurser og workshops indenfor yoga, meditation og mindfulness.

Julliiee ønsker med sin undervisning, at inspirere til en mere fri og blød måde at være i kroppen og i livet på.


IDA

idakillias.jpg

Surya Hot Yoga (dansende flow yoga) 
(Sattva, København)

Yin Yoga
(Sattva, København)

Chandra Hot Yoga (blid yoga) 
(Sattva, København)

Hatha & Vinyasa, 500 timer(Rishikesh Yog Peeth, Indien)

Cand.it
(It-universitetet, 2017-2019)

Bachelor: Engelsk & Kommunikation
(Roskilde Universitet, 2012-2015)

 

YOGALÆRER

For mig er yogaen forankret dybt i mine tanker og intentioner. Måden jeg begår mig på iblandt andre mennesker, mine refleksioner og handlinger – alt sammen noget som er foranderligt.

Min yogapraksis begyndte i 2011, da jeg boede i London. Siden da har jeg bevæget mig rundt i yogauniverset i en konstant søgen efter mere viden om yoga og mig selv. En rejse som er blevet en stor del af mit liv, ligesom yogaen er i alt hvad jeg foretager mig.

I øjeblikket tiltaler især langsomheden og blødheden, samt det nysgerrige og legende mig meget. Mine yin-klasser er blide og bløde, mens mine flowklasser er mere legende og udfordrende. Uanset hvilken klasse jeg underviser, om den er blid eller intens, er nysgerrigheden og opdagelsesrejsen i egen krop en vigtig del af min undervisning.


CHRISTINA

christina skov.jpg

Hatha Yogalærer

(100 timer, Senses)

Yin Yoga Overbygning

(100 timer, Sattva Yoga)

Chandra Yoga Overbygning

(100 timer, Sattva Yoga)

Gravid-Yogalærer

(HéLT)

 

YOGALÆRER

For Christina er yoga det sted hvor hun finder ro og nærvær. Lige netop dette er hvad hun ønsker at skabe i sin undervisning - et rum for fordybelse, med tid til at mærke efter.

Christina er meget optaget af vigtigheden i finde ro i en hektisk hverdag, med arbejde, børn og aktiviteter, og af hvordan yoga kan bidrage til mental og fysisk sundhed. Hun har selv erfaret hvordan hendes egenpraksis over årene, har ændret sig fra aktiv mod passiv, og stadig ændrer sig i retning af en højere grad af fordybelse og afspændthed.

 


PERNILLE

pernille bjørk.jpg

Hatha og Flow Yogalærer

(200 timer, Costa Rica)

 

 

YOGALÆRER

Pernille har dyrket yoga i 3 år og har siden hun i 2017 blev færdiguddannet yogalærer på Costa Rica, undervist Vinyasa, Strong Flow og Hatha.

For Pernille er yoga ikke bare en træningsform, men en livsfilosofi samt en vej til at kunne passe bedre på sig selv. Hun mener at yoga kan noget helt særligt, i forhold til at forbinde krop, sind og sjæl. Hun er samtidig meget fascineret af den æstetiske udførelse af yogastillingerne og inkluderer derfor ofte udfordrende, og smukke, stillinger på sine klasser.


SOFIIA

 
Sophia.jpg

Chandra Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Yin/yang Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

YOGALÆRER

Sofiia er yin/yang og chandra yogalærer. Hun har haft yogaen tæt på gennem hele sit liv, idet hendes far er yogalærer. Efter selv at have praktiseret yoga i mange år virkede det derfor naturligt at fordybe sig yderligere i yogaens verden, hvis filosofi og praksis vækker stor genklang og interesse hos hende.

Dans og teater/skuespil fylder også meget i hendes hverdag. Hun nyder, hvordan yoga og dans komplimenterer hinanden, samt hvordan hun kan bruge den ro, fokus og kendskab til sig selv, som yogaen giver hende, i skuespilsarbejdet. 

Mødet med yin yoga skabte en ny dimension på yogaen. En større ro, fordybelse og forståelse af kroppen såvel som sindet. Yogaen blev mere end blot fysiske øvelser og vejrtrækning. 
I hendes undervisning vægter hun højt, at der er et trygt rum og god plads til, at den enkelte elev kan være i sin egen praksis med alt, hvad det måtte bringe med sig.


MAI

mai stenberg.jpg

 

Total Yoga Nidra Foundation
(Nirlipta Tuli)

YinYoga 200 RYT 
 (Jo Phee & Joe Barnett)

HotYoga 200 RYT 
(Sattva Yoga)

 

 

YOGALÆRER

Mai er certificeret Yin Yoga og Hot Yoga lærer. Hendes formål med undervisningen er at hjælpe andre på bedst mulige måde, med at skabe det frirum hun selv oplever i sin yoga, på en seriøs, legende måde, fyldt med glæde og udfordringer.

Det er også vigtigt for hende at undervise ud fra det synspunkt, at alle kroppe er forskellige da vi aldrig vil se ens ud i en yogastilling, yoga er ikke noget du skal være god til - det skal føles godt.

Siden '98 da Mai første gang lagde sig i Savasana og sank en halv meter under jorden, vidste hun, at hun var kommet "hjem", i dag kan hun slet ikke forestille sig et liv uden yoga.

Yoga er en forunderlig rejse som hele tiden udvikler sig og viser nye sider af én selv. Mai har selv oplevet på egen krop og sind hvor fantastisk yoga er og hvad det kan gøre. Og elsker følelsen af en stærk krop og fredfyldt sind efter en yoga klasse. Hun bruger yoga til at mærke krop & sjæl, til at finde ro og frihed, til at lytte indad og mærke energien i nuet.


KARINA H

4-årig bachelor i dans
(Amsterdam School of the Arts)

Theater School
(speciale i dansepædagogik og moderne dans)

Flow yogalærer
(300hrs. Yoga Alliance registreret uddannelse)

 

YOGALÆRER

Karina er professionel danser og har elleve års erfaring som danselærer. Med afsæt i dansen guider hun yogaklasser med spontanitet og et særligt fokus på smukke og flydende bevægelsesmønstrer.

Karina har stor viden om alignment og anatomi hvilket skaber fundamentet for det fokus på kropsbevidsthed og sikker praksis som er et grundelement i hendes yogaundervisning. 

Gennem yogaen arbejder Karina på at få kroppen og sindet til at arbejde sammen. Dette med fokus på balance, styrke, smidighed, smil og hårdt arbejde. 

Karinas undervisning er legende, udfordrende og nyskabende.


SOFIE

 
sofie h.jpg

YOGALÆRER

Sofie er uddannet Hatha yogalærer og specialist indenfor ernæring.

Sofie startede med at dyrke yoga fordi hendes krop skreg efter en modvægt til stillesiddende computerarbejde og mange daglige timer ved skrivebordet. Denne modvægt til det moderne arbejdsliv er derfor også blevet fokus i Sofie’s yogaundervisning, hvor hun lægger stor vægt på at holde kroppen stærk, udholdende og mobil - præcis som den er skabt til at være. Ydermere er det vigtigt for Sofie, at undervise på en sikker måde, hvor skader undgås, så kroppen holdes sund og glad, også på sigt.

Hatha Yoga
(200 timer, Sattva Yoga)

Theater School
(speciale i dansepædagogik og moderne dans)

 

CECILIE B

 
bødker.jpeg

YOGALÆRER

Cecilie er hatha yogalærer. I sammenhæng med et ayurvedisk retreat i Indien i 2011, begyndte Cecilie at få øjnene op for yogaens verden, hvilket ledte hende til at bruge en måned i et asrahm i Sydfrankrig i 2015, hvor hun tog sin yogauddannelse.

Hun er uddannet indenfor Sivananda Hatha Yoga, der går ud fra 12 klassiske Hatha yogastillinger, solhilsner, meditation og dybdeafspænding. Hun drager stor inspiration fra retningen i hendes klasser på Hélt, blandet med hendes egen personlige stil.

Yoga er for hende en nødvendighed, en måde at komme ned i kroppen, i en hverdag hvor mange eksisterer udelukket i hovedet. At lære, at kroppen er et rart sted at være, at yogamåtten kan være en legeplads og lærerigt rum til at frydes over kroppens kapabilitet samt respektere dens grænser. Og at yoga er ligeså meget en meditativ praksis, som en fysisk, og at yogamåtten kan være et trygt sted at finde ro i sindet. Udover yoga har Cecilie en kunstpraksis indenfor fotografi.

Hatha Yogalærer
(Yoga Alliance 200 timers registreret uddannelse fra Sivananda Hatha Vedanta Yoga Center, Orléans, Frankrig)

Batchelor i Fotografisk Kommunikation
(Danmarks Medie- & Journalisthøjskole)

 

CELINE

 
celine.jpg

YOGALÆRER

For Celine er yoga en meditation i bevægelse, et sted man kan glemme at præstere, samtidig med at man har det sjovt.

Celine har haft en yogapraksis i syv år og undervist siden 2017. Hun er uddannet vinyasalærer fra Sampoorna Yoga i Indien og har siden undervist i København og Hellerup.

Det var glæden ved at lære krop, åndedræt og sind bedre at kende, der fik Celine til at gøre yoga til en daglig praksis. I sine timer lægger hun vægt på at skabe et meditativt og dynamisk flow gennem legende bevægelser, samtidig med at der er blik for teknik og alignment. Hendes stil er præget af Anusara-yogaens præcision blandet med andre bevægelsesformers leg og kreativitet.

Flow og Hatha yogalærer
(Yoga Alliance-registreret 200-timers uddannelse hos Sampoorna Yoga, Indien)

BA i Litteraturvidenskab
(Københavns Universitet)