KUNSTEN AT VÆRE EN SAMMENBRAGT FAMILIE
Nov
27
7:00 PM19:00

KUNSTEN AT VÆRE EN SAMMENBRAGT FAMILIE

Psykolog Sia Holm vil denne aften dele ud af sine erfaringer omkring, hvad det er vigtigt at være opmærksom på som par i etableringen af en sammenbragt familie.

En sammenbragt familie adskiller sig fra det traditionelle familiemønster som vi kender fra kernefamilien med mor/far og barn. Dette er vilkår man som medlem af en sammenbragt familie skal finde sit forhold til, og samarbejde omkring som par.
Psykolog Sia Holm vil denne aften dele ud af sine erfaringer omkring, hvad det er vigtigt at være opmærksom på som par i etableringen af en sammenbragt familie. Hun vil helt konkret snakke om, hvordan det rent lavpraktisk kan se ud for parret. Der vil blive åbnet op for debat og snak omkring disse måder at organisere sig på blandt deltagerene. 

DATO: 27. November, 2017

TID: Mandag kl. 19.00-21.00

PRIS: 150 kr.

View Event →
RESTORATIV YOGA WORKSHOP
Dec
30
2:00 PM14:00

RESTORATIV YOGA WORKSHOP

FIND RO OG NÆRVÆR I JULETIDEN MED RESTORATIV YOGA

På workshoppen sættes tempoet helt ned og vi afsætter 2,5 time til blot at være tilstede, trække vejret og lade stilheden indfinde sig - alt imens vi lader kroppen hvile i restorative yogastillinger.

Mange kender til den ambivalens der kan være forbundet med juletiden, idet at vi på den ene side nyder julehyggen & samvær med mennesker vi holder af, mens vi på den anden side kan have utroligt travlt med at nå alle de forberedelser & arrangementer, som ligger i juletiden. Dette kan for mange resultere i at man er træt og absolut ikke veludhvilet efter juleferien. Denne workshop er tilrettelagt netop med henblik på at give dig ny energi & god dyb afspænding, så du kan komme godt opladet hjem til årets sidste fest - nytår...

UNDERVISER: Mia Toftdahl Olesen, yogalærer ved HéLT og uddannet i restorativ yoga og mindfulness.

DATO: 30. December, 2017

TID: Kl. 14.00-16.30

PRIS: 300 Kr. 

View Event →
DEN NATURLIGE FØDSEL - KURSUSDAG FOR DIG SOM ARBEJDER MED FØDSLER
Jan
7
10:00 AM10:00

DEN NATURLIGE FØDSEL - KURSUSDAG FOR DIG SOM ARBEJDER MED FØDSLER

Rebozo, akupressur & zoneterapi til gravide, fødende & barslende.

For fagpersoner som jordemødre, jordemoderstuderende, gravidyogalærere & andre som arbejder med graviditet, fødsel og barsel.

Dette kursus henvender sig til dig, som arbejder med gravide & fødende kvinder. Du vil, i løbet af denne kursusdag på 6 timer, blive uddannet i at kunne bidrage til at understøtte den sunde graviditet, fordre og styrke den naturlige fødsel, samt bidrage til et godt post partum - og ammeforløb. Dette ved hjælp af rebozomassage, akupressur & zoneterapi.

DATO: 7. januar, 2018

TID: Søndag kl. 10.00-16.00

PRIS: 950 kr.

STUDIEPRIS: 700 kr.

View Event →
GRAVID-YOGALÆRER UDDANNELSE
Mar
2
5:00 PM17:00

GRAVID-YOGALÆRER UDDANNELSE

Bliv gravidyogalærer hos HéLT & få en grundig udannelse med et stort fokus på høj faglighed & en varm og nærende tilgang til at arbejde med gravide kvinder - så du kan bidrage til at flere kvinder bliver styrkede i deres moderskab og får gode fødselsoplevelser. 

Gravid-yogalæreruddannelse retter sig mod dig som er yogalærer, der ønsker at fordybe dig i yoga for gravide med henblik på at kunne forestå undervisning af gravidyogaklasser på højt niveau. Hvis du har anden relevant uddannelsesbaggrund, så lad os høre fra dig - der kan muligvis være mulighed for dispensation. TILMELD DIG HER.

Uddannelsen vil indeholde grundig læren om graviditetens fysiologi, psykologi og mentale aspekter samt hvordan yogaundervisningen kan tilrettelægges optimalt for den gravide, således at den bliver en væsentligt bidragende faktor for både den gravide kvinde og hendes ufødte barn i livmoderen gennem hele graviditeten.

Der vil indgå undervisning forestået af: jordemødre, diætist, psykolog, yogalærer & kropsbehandler.

TID: 80 timers yogalærer-overbygning i Marts & April, 2018

PRIS: 10.500 kr. 

View Event →

UDSOLGT - FRIT FALD & FLOW - FOREDRAG MED SIMON KROHN
Sep
14
7:00 PM19:00

UDSOLGT - FRIT FALD & FLOW - FOREDRAG MED SIMON KROHN

FOREDRAG OM YOGAFILOSOFI MED SIMON KROHN. TILMELD DIG HER

Alt i verden er i konstant forandring. Dette er et indlysende grundvilkår, og samtidig er det svært for mennesket at rumme. Yogatraditionen kan forstås som et forsøg på at lære at leve i harmoni med livets foranderlighed, og i dette underholdende foredrag vil Simon fortælle om yogaen fra dette perspektiv.

Simon Krohn, forfatter til den anmelderroste bog "Nærmere noget", giver i dette foredrag en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen.  

UNDERVISER: Simon Krohn

DATO: 14. September

TID: Torsdag kl. 19.00-21.00

PRIS: 300 kr.

View Event →