KUNSTEN AT VÆRE EN SAMMENBRAGT FAMILIE
Nov
27
7:00pm 7:00pm

KUNSTEN AT VÆRE EN SAMMENBRAGT FAMILIE

Psykolog Sia Holm vil denne aften dele ud af sine erfaringer omkring, hvad det er vigtigt at være opmærksom på som par i etableringen af en sammenbragt familie.

En sammenbragt familie adskiller sig fra det traditionelle familiemønster som vi kender fra kernefamilien med mor/far og barn. Dette er vilkår man som medlem af en sammenbragt familie skal finde sit forhold til, og samarbejde omkring som par.
Psykolog Sia Holm vil denne aften dele ud af sine erfaringer omkring, hvad det er vigtigt at være opmærksom på som par i etableringen af en sammenbragt familie. Hun vil helt konkret snakke om, hvordan det rent lavpraktisk kan se ud for parret. Der vil blive åbnet op for debat og snak omkring disse måder at organisere sig på blandt deltagerene. 

DATO: 27. November, 2017

TID: Mandag kl. 19.00-21.00

PRIS: 150 kr.

View Event →
DEN NATURLIGE FØDSEL - KURSUSDAG FOR DIG SOM ARBEJDER MED FØDSLER
Jan
7
10:00am10:00am

DEN NATURLIGE FØDSEL - KURSUSDAG FOR DIG SOM ARBEJDER MED FØDSLER

Rebozo, akupressur & zoneterapi til gravide, fødende & barslende.

For fagpersoner som jordemødre, jordemoderstuderende, gravidyogalærere & andre som arbejder med graviditet, fødsel og barsel.

Dette kursus henvender sig til dig, som arbejder med gravide & fødende kvinder. Du vil, i løbet af denne kursusdag på 6 timer, blive uddannet i at kunne bidrage til at understøtte den sunde graviditet, fordre og styrke den naturlige fødsel, samt bidrage til et godt post partum - og ammeforløb. Dette ved hjælp af rebozomassage, akupressur & zoneterapi.

DATO: 7. januar, 2018

TID: Søndag kl. 10.00-16.00

PRIS: 950 kr.

STUDIEPRIS: 700 kr.

View Event →

UDSOLGT - FRIT FALD & FLOW - FOREDRAG MED SIMON KROHN
Sep
14
7:00pm 7:00pm

UDSOLGT - FRIT FALD & FLOW - FOREDRAG MED SIMON KROHN

FOREDRAG OM YOGAFILOSOFI MED SIMON KROHN. TILMELD DIG HER

Alt i verden er i konstant forandring. Dette er et indlysende grundvilkår, og samtidig er det svært for mennesket at rumme. Yogatraditionen kan forstås som et forsøg på at lære at leve i harmoni med livets foranderlighed, og i dette underholdende foredrag vil Simon fortælle om yogaen fra dette perspektiv.

Simon Krohn, forfatter til den anmelderroste bog "Nærmere noget", giver i dette foredrag en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen.  

UNDERVISER: Simon Krohn

DATO: 14. September

TID: Torsdag kl. 19.00-21.00

PRIS: 300 kr.

View Event →