Back to All Events

YOGAWORKSHOP - HARA CHAKRET

YOGAWORKSHOP - HARA CHAKRET - TILMELD DIG HER.

Fordyb kontakten til dit hara-chakra – din kreativitet og seksualitet!

Temaet for workshop’en er hara-chakret, der handler om

- kreativitet

- seksualitet

- nydelse

Symptomer på et ubalanceret hara-chakra kan være følelsesmæssig ustabilitet, seksuel dysfunktion, depression og afhængigheder (sukker, sex, alkohol, kærlighed, stoffer). Workshop’en er for alle niveauer. Før den egentlige praksis vil der være en kort gennemgang af chakra-systemet (et chakra er et energi-center) med fokus på dagens tema: hara-chakret. Den egentlige praksis bliver i to dele: i den første vækkes kroppen med sekvenser fra flow yoga. Den anden del bliver af mere energetisk karakter; her vil du fortrinsvis lave stillinger med længere stræk og fokus på at vække/harmonisere hara-chakret. Før den afsluttende shavasana (afspænding) vil der være en musikmeditation. Der kan være en følelse af større lyst og appetit på livet, efter at have harmoniseret sit hara-chakra.

Workshoppen er den anden, i en række af fire chakra-workshops. Det er muligt at booke plads på alle fire med rabat her:
https://webshop.sport-solutions.dk/helt/membership/2562

UNDERVISER: Mathias Valentino, Yogalærer ved bl.a. Hélt og coach/psykoterapeut

DATO: 18. november, 2018

TID: Søndag kl. 10.00-12.30

PRIS: 350,-

Earlier Event: November 4
**UDSOLGT** YIN YOGA FORDYBELSE - WORKSHOP
Later Event: November 24
BHAKTI YOGA WORKSHOP