Administrations- & Driftsmedarbejder i HéLT

Job i HéLT

Er du HéLTs nye medarbejder?

Vi søger en Administrations- og Driftsmedarbejder I HéLT på Vesterbro, der har yoga, kvindeliv og kropsbehandlinger i centrum. Du bliver en del af vores ledelsesgruppe og får en vigtig rolle i udviklingen af HéLTs forretning med ansvar for økonomi, personale og kunder.

Dine primære kompetencer er salg, drift, ledelse og administration. Vi tilbyder et selvstændigt, alsidigt job med høj grad af ansvar og rig mulighed for at vokse og udvikle dig. Du vil være omringet af dygtige, nærværende og dedikerede kollegaer, såvel som søde medlemmer i vores lyse yoga-stuer på vesterbro, hvor vi også har kontor.

Du kommer både til at arbejde tæt på mennesker og mere individuelt med administration og styring af HéLT og HéLT Gravids økonomi,

PRAKTISK

Stillingen er fuldtid.

Arbejdstiderne er afhængig af skemaet, men weekend- og aftenarbejde vil forekomme.

Ansøgninger: Læses løbende.

Løn: Efter kvalifikationer.

Tiltrædelse: 1. Sep

Arbejdssted: HéLT & HéLT GRAVID, Vesterbrogade 20, 1 tv, 1620 København V

ANSØGNING SENDES TIL KONTAKT@HELTHELT.DK

.

faktureringer, systemer, lønbehandling, samt øvrigt regnskab og løbende salg af workshops, behandlinger, forløb og meget mere. 

Du får ansvar for koordinering af vores dygtige yogalærere og bliver hovedansvarlig for den daglige kundeservice via telefon, mail og ansigt til ansigt fra receptionen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

HéLT et yogastudie med yoga i øjenhøjde, yoga for dig, der kan trække vejret. Vi træner krop og sind indefra og ud og er rummelige, ikke hellige. Vi har mange forskellige typer yoga hele dagen, men alle på mindre hold med nærvær og omsorg i centrum. Og så har vi HéLT Gravid med et lige så spændende gravid-skema, skræddersyede forløb og skønne kropsbehandlinger.