Back to All Events

TEEN YOGAFORLØB 11-14 ÅR (HOLD 19TI)

YOGA FOR TEENS. TILMELD DIT BARN HER


Yoga formidlet specifikt til teens i aldersgruppen ca. 11-14 år. Fokus ligger på at få en sjov og kreativ oplevelse med yoga, vi vil nørde kendte yogastillinger & lærer solhilsener. På mange måder vil yogaklasserne minde om voksen-yoga-klasser, dog har vi mulighed for at gå ekstra meget i dybden, da vi max er 8 elever pr. klasse,  

Klasserne er opbygget over et tema, og vi vil alle deltage aktivt med dagens tema i centrum. Vi får mulighed for at opfinde nye spændende yogastillinger og deltage med brug af fantasi og kreativitet og dyb koncentration.

Yoga kan have en positiv indflydelse på selvværd, motorik, balance og koncentration. Hos HéLT ligger fokus på at stimulere sanser og medvirke til, at lærer at finde ro. Der er max. 8 pr.klasse, hvilket giver en unik mulighed for fordybelse og tid til den enkelte. 

Holdene er inddelt efter alder. Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn vil passe ind i den pågældende gruppe (fx. ved særlige behov), er du velkommen til at kontakte HéLT. Alle undervisere er specialudannede i at undervise børn og tager altid højde for at målrette klassen til den specifikke gruppe. 

Undervisningen er rettet mod børnene, derfor bedes forældrende blot hente børnene efter klassen. Dette giver det bedste rum for fordybelse og frihed.

Når du tilmelder dit barn bedes du skrive barnets informationer og ikke dine egne, hermed kan vi se barnets alder og målrette klasserne bedst muligt. 

UNDERVISER: Lea Bresson

DATOER: 28/5, 4/6, 11/6 & 18/6

VARIGHED: 4 tirsdage i maj/juni

TID: TIRSDAGE kl. 17.30-18.15

PRIS: 395 kr.