Back to All Events

TEEN YOGAWORKSHOP - 11-14 ÅR

YOGAWORKSHOP FOR TEENS. TILMELD DIT BARN HER

Yin-yang fordybelses workshop med massage og drømmerejse, formidlet specifikt til teens i aldersgruppen ca. 11-14 år..

Vi starter med at fordybe os i vores yang praksis hvor der er tid til at nørde balance og omvendte stillinger, herefter bevæger vi os mod yin yoga her arbejder vi med vores bindevæv og er i stillingerne i længere tid. Her vil i undervejs få yin yoga massage tryk og stræk for at mærke en dybere effekt med beroligende appelsinblomst olie. Vi slutter af med drømmerejse, og lang savasana så hele din praksis kan integrere sig.

Yoga kan have en positiv indflydelse på selvværd, motorik, balance og koncentration. Hos HéLT ligger fokus på at stimulere sanser og medvirke til, at lærer at finde ro. Der er max. 8 pr. workshop, hvilket giver en unik mulighed for fordybelse og tid til den enkelte.

Undervisningen er rettet mod børnene, derfor bedes forældrende blot hente børnene efter klassen. Dette giver det bedste rum for fordybelse og frihed.

Når du tilmelder dit barn bedes du skrive barnets informationer og ikke dine egne, hermed kan vi se barnets alder og målrette klasserne bedst muligt. 

UNDERVISER: Nina Eklund

DATOER: 10. juni, 2019

TID: Kl. 14.00-16.00

PRIS: 295 kr.