Back to All Events

TWEEN BØRNEYOGA - FORLØB 7-11 ÅR (HOLD 05-19)


SJOV OG KREATIV YOGA FOR BØRN. TILMELD DIT BARN HER

Yoga for børn kan have en positiv indflydelse på barnets selvværd, motorik, balance og koncentration.  Hos HéLT ligger fokus på at stimulere barnets sanser og medvirke til, at barnet lærer at finde ro.

Holdene er inddelt efter alder. Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn vil passe ind i den pågældende gruppe (fx. ved særlige behov), er du velkommen til at kontakte HéLT. Alle undervisere er specialudannede i at undervise børn og tager altid højde for at målrette klassen til den specifikke gruppe. 

Yogaen vil blive formidlet specifikt til børn i aldersgruppen 7-11 år. Fokus ligger på at give børnene en sjov og kreativ oplevelse med yoga. Der leges med yogastillingerne med henblik på, at få yogastillingerne ind i børnehøjde. Yogastillinger og solhilsner er en fast del af klasserne og børnene vil lære stillingerne så godt at kende at de vil kunne tage det med hjem. Hver enkelt klasse er opbygget over et tema, som binder undervisningen sammen og giver kreativitet og fantasi frit løb. 

Undervisningen er rettet mod børnene, derfor bedes forældrende blot hente børnene efter klassen. Dette giver det bedste rum for fordybelse og frihed.

Når du tilmelder dit barn bedes du skrive barnets informationer og ikke dine egne, hermed kan vi se barnets alder og målrette klasserne bedst muligt. 

Underviser: Lea

Datoer: 23/4 & 30/4

Tid: Tirsdag, kl. 16.30 - 17.15

PAUSE i uge 16 (påsken)

Pris: 195,-