Back to All Events

BØRNEYOGA - FORLØB 3-6 ÅR (HOLD 04-19)


SJOV OG KREATIV YOGALEG. TILMELD DIT BARN HER

Yoga for børn kan have en positiv indflydelse på barnets selvværd, motorik, balance og koncentration.  Hos HéLT ligger fokus på at stimulere barnets sanser og medvirke til, at barnet lærer at finde ro.

Holdene er inddelt efter alder. Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn vil passe ind i den pågældende gruppe (fx. ved særlige behov), er du velkommen til at kontakte HéLT. Alle undervisere er specialudannede i at undervise børn og tager altid højde for at målrette klassen til den specifikke gruppe. 

Yogaen vil blive formidlet specifikt til børn i aldersgruppen 3-6 år. Fokus ligger på at give børnene en sjov og kreativ oplevelse med yoga. Der leges med yogastillingerne med henblik på, at børnene får yogaen ind i børnehøjde. Gennem bevægelse, leg, sang og samtale vil yogaen blive præsenteret. 

Undervisningen er rettet mod børnene, derfor bedes forældrende opholde sig i et tilstødende lokale eller blot hente børnene efter klassen. Dette giver det bedste rum for fordybelse.

Når du tilmelder dit barn bedes du skrive barnets informationer og ikke dine egne, hermed kan vi se barnets alder og målrette klasserne bedst muligt. 

Underviser: Lea

Datoer: 11/4, 25/4 & 2/5

Tid: Tirsdag, kl. 16.30 - 17.15

PAUSE i uge 16 (påsken)

Pris: 295,-

 

Earlier Event: March 1
TEEN YOGAWORKSHOP - 11-14 ÅR
Later Event: March 22
TEEN YOGAWORKSHOP - 11-14 ÅR