Back to All Events

FAMILIE YOGA WORKSHOP (7-11ÅR)

YOGA FOR FORÆLDRE & BARN. TILMELD JER HER.

Tilbring en formiddag med yoga, leg og hygge sammen med dit barn. En fantastik måde at få en hyggelig, sjov og rolig stund med dit barn. Fokus ligger på at give forældre & børnene en sjov og kreativ oplevelse med yoga. Der leges med yogastillingerne med henblik på, at børnene får yogaen ind i børnehøjde. 

I vil blive guidet gennem bla. partnerøvelser, historiefortælling, åndedrætsøvelser & afspænding - alt dette i børnehøjde, med plads til grin og kreativitet. Børnene vil være med til at opfinde nye yogastillinger og lære en solhilsen at kende, så i også kan bruge den derhjemme. Alle er velkommen til at deltage, uanset kendskab til yoga. 

Der er plads til 8 forældre/barn-par på workshoppen, hvilket giver en helt unik mulighed for ro og fordybelse samt plads til alle.

Hvis du er besteforældre, onkel eller andet og har lyst til at deltage med et barn, er du også meget velkommen.

UNDERVISER: NINA

DATO: 06. august, 2017

TID: 09.00-10.00

PRIS: 225 kr. 

Earlier Event: July 9
FAMILIE YOGA WORKSHOP (11-14ÅR)
Later Event: August 6
FAMILIE YOGA WORKSHOP (11-14ÅR)