GRAVID

 

VARIGHED: 1 time og 15 min.

Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

KØB HER

YOGA FOR GRAVIDE

HéLT tilbyder gravidyoga, fødselsforberedelsejordemoder & workshops for gravide og par. Du kan få et overblik over de kommende yogaklasser, forløb & workshops HER.

Du kan gå til gravidyoga på to måder & du er velkommen til at gøre begge dele samtidig:

1.  GRAVIDYOGA (DROP IN). Du køber klip eller abonnement og kan deltage på alle de klasser du har lyst til. Vi har minimum 6 ugentlige drop-in-klasser, som udelukkende for gravide. Da du bruger de samme klip/abonnement til alm. yogaklasser, er du velkommen til også at deltage på disse. Kontakt os endelig hvis du ønsker mere information. KØB KLIP/ABONNEMENT HER.

2. GRAVIDYOGA FORLØB. På forløbene vil du følges med de samme kvinder hver gang og møde den samme yogalærer hver gang. Du køber forløbet som en samlet pakke med 6 mødegange. De fleste forløb ligger i eftermiddags/aften-timerne. 

Se kalenderen for kommende yogaklasser, forløb & workshops for gravide HER & gravidyoga-forløb HER.

OM GRAVIDYOGA

Du kan begynde når som helst under din graviditet.

På dette hold ligger fokus på at understøtte en sund graviditet og fødsel. Herunder at bevare smidighed, styrke og udvikle kropsbevidsthed under graviditeten. At bære et barn og føde det er en enorm oplevelse i en kvindes liv. Med yoga kan graviditetsgener forebygges eller holdes nede, hvis de allerede er opstået, fx. i form af væskeophobninger og bækkensmerter. Desuden vil yoga for gravide forberede fødslen således, at fødestillinger og strategier til at håndtering af veer vil blive velkendte. Der vil blive taget højde for den enkelte gravides behov.

Yogastillingerne vil være sammensat af rolige, blide stillinger, enkelte balance- og styrke- stillinger, bækkenbundstræning og vejrtrækningsøvelser, der beroliger og skaber fokus og kan anvendes under fødslen.

Der vil på holdet altid være plads til at tale om, hvordan du har det i din graviditet og rig mulighed for at dele og sparre med de andre gravide på holdet. 

Det er helt unikt at være gravid, om det så er første, anden eller femte gang. Ved at dyrke yoga under din graviditet får du et åndehul og en mulighed for at fordybe dig og forberede en god fødsel.

HéLT tilbyder både åbne klasser (DROP IN), hvor du kan komme som det passer dig og betale med et klip pr. klasse. Samt forløb hvor du vil følges med de samme kvinder hver gang og køber forløbet som en samlet pakke. Du er desuden velkommen til at deltage på begge tilbud.  

Se kalenderen for kommende yogaklasser, forløb & workshops for gravide og par HER.

KØB KLIP/ABONNEMENT TIL GRAVIDYOGA-drop in HER 

KØB GRAVIDYOGA-FORLØB HER

 

EFTERFØDSEL

VARIGHED: 1 time og 30 min.

Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

KØB MOR/BABY-FORLØB HER

 

YOGA FOR ALLE DER HAR FØDT FOR NYLIG

HéLT anbefaler at begynde tidligst 6 uger efter fødsel. Du kan gå til mor/baby yoga frem til dit barn er 1 år.

Fokus på dette hold ligger på at genoptræne kroppen efter graviditet og fødsel. Der lægges særlig vægt på at opnå og bevare smidighed, styrke og genopdage din egen krop. Særligt nakke/skulder-området kan være påvirket af amning, løft mv., hvorfor dette område får særlig opmærksomhed på denne klasse. Desuden fokuseres der særligt på genoptræning af bækkenbund samt mave og lænd

Efterfødselsyoga giver bevægelse i hele kroppen via statiske såvel som dynamiske stillinger i kombination med vejrtrækningen. For dig som mor vil efterfødselsyoga, som minimum, genoptræne din krop til udgangspunktet, øge din balance, dit fokus samt hjælpe dig til at finde ro og afspænding.

Der tages højde for de behov, der er forbundet med at have en baby. Der er altid plads til at trække sig til et tilstødende lokale ved behov for amning, bleskifte mv.

Barnevogne kan parkeres foran bygningen og kan ses fra yogasalen. 

Babyerne inddrages i passende stillinger, hvis de er vågne og tilfredse, således at din yogaprakis også bliver et rum for mor/barn-kontakt. Har du mulighed for at komme uden dit barn, er du også hjertelig velkommen til det.

Se datoer samt yderligere information om næste FORLØB.

KØB MOR/BABY-FORLØB HER