Back to All Events

GRAVID YOGA FORDYBELSES KLASSE

YOGA FOR ALLE GRAVIDE. TILMELD DIG HER

Denne klasse er en særlig jul/nytårsklasse, som vil have fokus på at skabe ro og fordybelse omkring din graviditet og øge kontakten til din baby. Der vil indgå åndedrætsøvelser til brug under fødslen og du vil stifte bekendskab med fødestillinger. 

På dette hold ligger fokus på at understøtte en sund graviditet og fødsel. Herunder at bevare smidighed, styrke og udvikle kropsbevidsthed under graviditeten. At bære et barn og føde det er en enorm oplevelse i en kvindes liv. 

Med yoga kan graviditetsgener forebygges eller holdes nede, hvis de allerede er opstået, fx. i form af væskeophobninger og bækkensmerter. Desuden vil yoga for gravide forberede fødslen således, at fødestillinger og strategier til at håndtering af veer vil blive velkendte. Der vil blive taget højde for den enkelte gravides behov.

Yogastillingerne vil være sammensat af rolige, blide stillinger, enkelte balance- og styrke-stillinger, bækkenbundstræning og vejrtrækningsøvelser, der beroliger og skaber fokus og kan anvendes under fødslen.

Der vil på holdet altid være plads til at tale om, hvordan du har det i din graviditet og rig mulighed for at dele og sparre med de andre gravide på holdet. 

Det er helt unikt at være gravid, om det så er første, anden eller femte gang. Ved at dyrke yoga under din graviditet får du et åndehul og en mulighed for at fordybe dig og forberede en god fødsel.

UNDERVISER: Jordemoder, Janne Hasgaard

DATO: 28. december

TID: 16.00-17.15

PRIS: 1 KLIP eller ABONNEMENT

Later Event: December 30
GRAVID YOGA FORDYBELSES KLASSE