Back to All Events

**UDSOLGT**HéLT KLAR TIL FØDSEL - fødselsforberedelse (HOLD 7)

MED JORDEMODER, DIÆTIST & YOGA

**DETTE FORLØB ER UDSOLGT, SE HOLD 8, SOM BEGYNDER 14 DAGE EFTER DETTE FORLØB**

Dette forløb henvender sig til dig, som er gravid. Dig som ønsker at blive ”HeLT KLAR TIL FØDSEL”, med en god fødselsoplevelse i sigte. 

På forløbet bliver du guidet til at indøve smertelindringsteknikker, som kan hjælpe dig til at mildne smerte og ubehag under fødslen. Der fokuseres på såvel fysisk- som mental fødselsforberedelse. Du er velkommen på forløbet uanset om du er gravid for første gang, eller har været det før. 

Særligt for dette forløb på fire gange er, at du vil modtage kvalificeret undervisning af såvel: jordemoder, diætist, zoneterapeut og yogalærer. Dermed vil graviditeten, fødslen og tiden efter blive omfavnet bredt, med fokus på såvel teori som brugbare smertelindrendeteknikker og fødestillinger. 
Undervisningen foregår i mindre hold, på max. 10 deltagere, hvilket giver en unik mulighed for tid og vejledning til den enkelte gravide.
Gennem forløbet “HéLT KLAR TIL FØDSEL” bliver du bekendt med vejrtrækningsøvelser, fødestillinger, rebozo samt tryk til smertelindring og fødselsfremmende behandling. Desuden vil du få et indgående kendskab til fødselsforløbet, fra det går igang, til du ligger med din lille nyfødte ved brystet.

Din fødselspartner vil blive inviteret med til 2 timers intensivt kursus med henblik på at blive uddannet i at udøve optimal støtte under fødslen. Således vil din fødselspartner få en "værktøjskasse" fuld af redskaber, til at indtage en aktiv rolle i graviditeten og fødselsforløbet. 

Du er velkommen fra begyndelsen af din graviditet, og helt frem til termin.
Det kan anbefales, at kombinere ”HeLT KLAR TIL FØDSEL” med ”HeLT GRAVIDYOGA”, da du dermed kan få ugentlig undervisning i yoga, som omfatter de teknikker du bliver præsenteret for på ”HeLT KLAR TIL FØDSEL”, dette er dog ikke et krav for at deltage.

Læs mere om indholdet HER.

DET FÅR DU:

Lydfil til afspænding

Lydfil med åndedrætsøvelse

Billedemateriale til dig og din partner med rebozo, smertelindrende- og ve-fremmende akupressurpunkter 

Filmmateriale med fødselsforberedende yogaøvelser

UNDERVISERE: Janne & Anna

DATOER: 8/6, 15/6, 22/6 & 29/6

TID: TORSDAGE Kl. 19.00-21.00

PRIS: 1650 kr.

MEDLEM AF SYGEFORSIKRING DANMARK?

Min. 30% refusion på forløbet. Refunderes når forløbet er gennemført.