GRAVIDMASSAGE KURSUS


GRAVIDMASSAGE UDDANNELSE

GRAVIDMASSAGE UDDANNELSE

GRAVIDMASSAGE

Dette kursus er til dig, som ønsker, at dygtiggøre dig i at hjælpe kvinder med at opnå ro og velvære i deres graviditet. De fleste gravide kvinder idag har en hverdag, som er præget af travlhed og stress, hvor både arbejdsliv, fritid og sociale relationer skal balanceres – samtidig med at man gror et lille menneskebarn i sin mave. Det er for mange svært, at finde tid og energi til at prioritere sig selv under graviditeten.
Massage kan give den gravide og hendes ufødte barn en tiltrængt pause, hvor de begge finder ro og mærker den velvære, der skal til, for at blive i stand til at lade ordentligt op. 
Udover afslapning og velvære, er massagen også en stund, der giver rum og ro til en dybere kontakt mellem mor og barn.

Kurset strækker sig over 3 dage & herunder ses datoer for kommende uddannelser.

HOLD 1
November 2019

Fredag. 22/11 kl 09.00-18.00

Lørdag 23/11 kl. 09.00-18.00

Søndag 24/11 kl. 09.00-15.00

PRIS:

4995 kr.
 

UNDERVISER:

Hannah Lind Arland

HéLTs Gravidmassagekursus afholdes

i samarbejde med Nordlys Centeret.

UDDANNELSENS INDHOLD

På uddannelsen lærer du de grundlæggende principper om gravidmassage. Du lærer 3 afslappende massager og får en række redskaber til at stimulere glæden ved den gravide krops frodighed og langsommelighed.

Du lærer metoder til afhjælpning af almindelige graviditetsgener, som væske i ben og hænder, træthed og smerter over lænden, ischias-smerter og søvnproblemer.

Relevant anatomi indgår i kurset.

På den sidste kursusdag, er der mulighed for at give en afslappende massage til en gravid kvinde & få et kursusbevis.

HOLD 2
Juli 2020

Fredag. 12/06 kl 09.00-18.00

Lørdag 13/06 kl. 09.00-18.00

Søndag 14/06 kl. 09.00-15.00

PRIS:

4995 kr.
 

UNDERVISER:

Hannah Lind Arland

HOLD 3
November 2020

Fredag. 6/11 kl 09.00-18.00

Lørdag 7/11 kl. 09.00-18.00

Søndag 8/11 kl. 09.00-15.00

PRIS:

4995 kr.
 

UNDERVISER:

Hannah Lind Arland

HVAD KAN GRAVIDMASSAGE?

Udover de mange forebyggende effekter kan massage også have en afhjælpende eller lindrende virkning på graviditetsgener som søvnløshed, hævede fødder og fingre, lægkramper, ødemer, bækken- og lændesmerter, hovedpine og fordøjelsesbesvær m.v.

En undersøgelse refereret i Journal of Psychosomatic Obstetrics & Gynecology fra 1999 påviste endvidere, hvordan 26 kvinder, der modtog 20 minutters massage to gange om ugen i fem uger, oplevede og udviste mindre bekymring, bedre humør, bedre søvn og færre rygsmerter end en tilsvarende kontrolgruppe, der ikke havde fået massage. Alt sammen måske pga. en øget oxytocinproduktion forårsaget af afspænding under massagen.

HVEM KAN TAGE UDDANNELSEN?

Uddannelsen henvender sig primært til jordemødre, undervisere i fødselsforberedelse, sundhedspersonale, psykologer, massører, gravidyogalærere & massageterapeuter. Det er en fordel, hvis du kender til massage og/eller har kendskab til fagområderne omkring graviditet og fødsel, men du er også velkommen hvis du ønsker at påbegynde en karriere indenfor feltet.

Mange af de teknikker, der undervises i, vil med fordel kunne benyttes i fx jordemoderkonsultationer eller i f.m. fødselsforberedelse & yogaundervisning.

Er du massør eller massageterapeut, vil du blive klædt på med redskaber, der gør det muligt at arbejde betryggende med den gravide, og du vil dermed skabe grundlag for at udvide din klientgruppe med kvinder, der har mere specielle behov for massage.

TILMELDING

Du tilmelder dig ved at købe en plads via vores webshop. Du bedes skrive i kommentarfeltet hvilken uddannelsesmæssig bagrund du har.

KURSUSBEVIS

Du modtager et kursusbevis efter at have gennemført kurset som afsluttes med at du viser dine nye færdigheder på en gravid kvinde.