GRAVIDMASSAGE KURSUS

I SAMARBEJDE MED NORDLYS CENTERET

gravidmassage

Ønsker du at give den gravide kvinde en tiltrængt stund fyldt med ro og velvære, samt hjælpe hende til at etablere dybere kontakt til hendes ufødte barn?

Sammen med Nordlys Centeret, inviterer vi til dette gravid massage-kursus, der har til formål at dygtiggøre dig inden for de grundlæggende principper om gravidmassage og give dig redskaber til at stimulere glæden ved den gravide krops frodighed og langsommelighed.


HOLD 1

November 2019

Fredag. 22/11 kl 09.00-18.00

Lørdag 23/11 kl. 09.00-18.00

Søndag 24/11 kl. 09.00-15.00

PRIS:

4995 kr.
 

UNDERVISER:

Hannah Lind

HOLD 2

Juni 2020

Fredag. 12/06 kl 09.00-18.00

Lørdag 13/06 kl. 09.00-18.00

Søndag 14/06 kl. 09.00-15.00

PRIS:

4995 kr.
 

UNDERVISER:

Hannah Lind

HOLD 3
November 2020

Fredag. 6/11 kl 09.00-18.00

Lørdag 7/11 kl. 09.00-18.00

Søndag 8/11 kl. 09.00-15.00

PRIS:

4995 kr.
 

UNDERVISER:

Hannah Lind

KURSET ER FOR DIG

Måske er du jordemoder, underviser i fødselsforberedelse, sundhedspersonale, psykolog, massør, yogalærer, massageterapeut eller har andet kendskab til massage eller graviditet og fødsel. Der kræves dog ingen specifikke forudsætninger for at kunne deltage på kurset og du er også velkommen hvis du ønsker at påbegynde en karriere inden for feltet.

Mange af de teknikker, der undervises i, vil med fordel kunne benyttes i jordemoderkonsultationer eller i f.m. fødselsforberedelse & yogaundervisning. Er du massør eller massageterapeut, vil du blive klædt på med redskaber, der gør det muligt at arbejde betryggende med den gravide, og du vil dermed skabe grundlag for at udvide din klientgruppe med kvinder, der har mere specielle behov for massage.


DANMARKS MEST ERFARNE UDDANNELSESSTED FOR MASSAGE


Nordlys Centeret er Danmarks mest erfarne uddannelsessted for massage, kropsbehandling og personlig udvikling og vi glæder os til at sætte rammerne for dette kursus i HéLTs yogastuer.

Kurset undervises af Hannah Lind, Nordlys Massageterapeut, RAB, Terapeut i Spædbørnsmassage og Børnebehandling, diplom uddannet doula v/ Pia Hern samt akupressør. Hannah har arbejdet med gravide siden 2005 og har mere end 10 års undervisningserfaring.


OM KURSET

  • Du lærer grundlæggende principper om gravidmassage samt tre forskellige typer afslappende massage.

  • Du lærer metoder til afhjælpning af almindelige graviditetsgener, som væske i ben og hænder, træthed og smerter over lænden, ischias-smerter og søvnproblemer.

  • Du lærer hvordan massagen kan hjælpe den gravide kvinde med at etablere kontakt til barnet samt forståelse for massagens egenskaber for at skabe ro for den gravide.

  • Forståelse for massage som stress-reducerende, middel for bedre søvn, kur mod depression, øget kropsbevidsthed og selvværd under graviditeten.

  • Der vil herudover indgå relevant anatomi i kurset.

  • Ved slutningen af kurset vil du få mulighed for at give massage til en gravid kvinde.


KURSUS-BEVIS

Du modtager et kursusbevis efter at have gennemført kurset som afsluttes med at du viser dine nye færdigheder på en gravid kvinde.


TILMELD DIG

Du tilmelder dig ved at købe en plads via vores webshop. Du bedes skrive i kommentarfeltet hvilken uddannelsesmæssig bagrund du har.

 

OM GRAVID-MASSAGENS EGENSKABER

En undersøgelse refereret i Journal of Psychosomatic Obstetrics & Gynecology fra 1999 påviste endvidere, hvordan 26 kvinder, der modtog 20 minutters massage to gange om ugen i fem uger, oplevede og udviste mindre bekymring, bedre humør, bedre søvn og færre rygsmerter end en tilsvarende kontrolgruppe, der ikke havde fået massage. Alt sammen måske pga. en øget oxytocinproduktion forårsaget af afspænding under massagen.