ANNA 

 

 

Statsautoriseret klinisk diætist  
(Professions Bachelor i ernæring og sundhed
med speciale i klinisk diætetik)

Autoriseret zoneterapeut (Traditionel Kinesisk Medicin) 
(Zoneconnection Denmark - ZCD)

Massør
(Zoneconnection Denmark - ZCD)

Øreakupunktør 
(Zoneconnection Denmark - ZCD)

Yin/Yang-yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Blid Yoga uddannele
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Pilates-instruktør

Uddannelse i den motiverende samtale 
(Gregers Rosdahl)

Uddannelse i IVK
(Rosenlund)

Spinning babies
(v. Jenifer Walker)

INDEHAVER AF HéLT
STATSAUTORISERET KLINISK DIÆTIST, KROPSBEHANDLER & YOGALÆRER

Anna er uddannet statsautoriseret klinisk diætist. Sideløbende med sit arbejde som selvstændig har hun bl.a. været ansat som klinisk diætist på hospital, hvor hun vejledte patienter med hjertesygdom og/eller overvægt. Desuden har hun tidligere været ansat i Københavns Kommune, hvor hendes arbejde bestod i gruppeundervisning og individuel kostvejledning i relation til vægttab, hjertepatienter, KOL-patienter, diabetikere og underernærede.

Herudover har Anna været tilknyttet Tjelehuset, hvor hun har bidraget til kostdelen af behandlingen af personer med diagnosen “overspisning” (BED).

Ud over at være uddannet klinisk diætist er Anna kropsbehandler, idet hun er autoriseret zoneterapeut, øreakupunktør og massør fra ZCD.

Gennem de seneste 10 år er hun blevet mere og mere engageret i sin personlige yogapraksis. Dette har resulteret i flere yogauddannelser og en hverdag yderst præget af yoga. Anna har flere gange i sit liv mødt sygdom. I den forbindelse blev yogaen hendes vej til at finde tilbage til sig selv. Det er med afsæt i disse erfaringer, at det blev afgørende for Anna at videregive yogaen og herfra opstod idéen og lysten til at etablere ”HéLT”. 

Anna har desuden adskillige kurser omhandlende krop, kost, yoga, vejledningsteknik og psykologi. 

 

 


               FIA 

Fia Frydenlund

YOGALÆRER & YOGABEHANDLER

Fia er certificeret yogalærer indenfor grenene Surya (flow), Chandra (blidt), Yin yoga, Hot yoga, Gravidyoga, Børneyoga og hun har desuden fordybelseskursus i børnemeditation.

Hun har undervist i yoga på fuld tid gennem de seneste år og har dermed fundet sin unikke personlige stil, som bærer præg af såvel det legende, terapeutiske som det blide. 

Yogaen har fulgt Fia i 15 år og er blevet en grundsten i hendes liv. Med en daglig yogapraksis og yogafilosofi som det centrale omdrejningspunkt har hun fundet en vej i livet, som giver hende øget fokus, også når hun møder udfordringer på sin vej. Udfordringerne møder hun bl.a. i forbindelse med at være mor til en søn med særlige behov. Dette gør, at Fia både har en personlig erfaring og et stort hjerterum for børn.

Yogalærer: Chandra & Surya
(500hrs. Yoga Alliance registreret uddannelse)

Hot Yoga uddannelse
(200hr Yoga Alliance)

Yin/Yang Yoga uddannelse
(200 timer, Yoga Alliance - Sattva)

Prenatal uddannelse
(100hrs.SattvaYoga)

KIDS-yogalærer
(100hrs lille yoga hus)

How to teach children meditation
(Connectedkids -Level 2)

Yoga for the special child®
(Basic part 1)

Som underviser har Fia desuden stor erfaring i at undervise mennesker med funktionsnedsættelser og fysiske såvel som psykiske udfordringer (handicap, ældre, depressive, stressede m.fl.)

 


JANNE

 

Professionsbachelor i jordemoderkundskab
 (PH Metropol København)

Grundlæggende rebozomassage
(v/ jordemoder Marta Orbis, Fødeklinik Maia)

Avanceret rebozomassage
(v/ jordemoder Marta Orbis, Fødeklinik Maia)

Akupunktur til gravide, fødende og barslende
(Akupunktør og jordemoder Johanne Siegumfeldt) 

200hrs. yoga uddannelse, Hatha og flow
(Sattva)

100hrs. Gravidyogauddannelse
(Sattva)

Underviser i obstetriske fag på
”Danish institute for students abroad”

(DIS Copenhagen)

Underviser i sundhedsklinikkens: fødsels – og forældreforberedels
(PH Metropol København)
 

Spinning babies
(v. Jenifer Walker)

JORDEMODER & YOGALÆRER

Janne er jordemoder og yogalærer. En kombination, som i hendes øjne, er ideel for at yde den maksimale støtte til den gravide, fødende og barslende kvinde, under den livsændrende proces en graviditet og fødsel kan være.

Janne er en jordemoder, som arbejder ud fra den gravides behov og ønsker at medvirke til, at den gravide kan tage ansvaret og styringen for SIN fødsel. Janne rådgiver således ud fra principperne nærvær, respekt og individualitet.

Janne arbejder desuden som jordemoder på Herlev Hospitals fødegang. Her varetager hun alle slags fødsler og graviditeter, og er således i tæt kontakt med mange fødende hver eneste uge ved siden af sit fødselsforberedende arbejde på HéLT. 

Janne tilbyder robozobehandling, akupunktur og jordemoderkonsultationer til gravide. Hun er HéLTs jordemoder og varetager HéLTs fødselsforberedelse, som vi anbefaler dig at deltage på, eventuelt i en kombination med gravidyoga.


CECILLIE ACLON

CecileA profilbillede.jpg

Vinyasa Flow -Yogalærer
(Heather Elton - Yoga Alliance registreret uddannelse)

BA in Acting
(Academy of Live and Recorded Arts - London)

 

YOGALÆRER

Cecillie er netop hjemvendt efter 5 år i London. Hvor hun blev uddannet skuespiller og yogalærer. Hun underviser i en moderne, dogmefri og kreativ form for yoga.

Hendes undervisning tager afsæt i Patanjali’s Yoga Sutras, som hun blander med en baggrund som skuespiller, og hendes egen personlige stil.

I hendes timer går vi på opdagelse i Vinyasa Yoga, hvor åndedrættet, mentalt fokus og dynamik er i centrum. Vi udforsker udfordrende stillinger og skaber plads og flow, så energierne får frit spil og nuet er alt der er. Vi falder også på halen, griner, gaber, sukker og fniser.

Forvendt at blive udfordret, set og taget godt i mod.

Alle er velkommen uanset niveau.


SIDSEL MARIE

Hatha Yogalærer 
(Yoga Alliance registreret uddannelse fra Rishikesh, Indien)

Raja Yoga meditationskursus
(Brahma Kumaris Århus)

 

YOGALÆRER

Sidsel Marie er certificeret Hatha yogalærer med supplerende erfaring indenfor Ashtanga og Vinyassa og en forkærlighed for meditation. 

Sidsel Marie har samlet erfaring om yoga fra alle verdens hjørner, hvor hun har udforsket yogaens forskellige ansigter i skiftende scener fra Afrika til Brasilien og Indien. Hendes passion for yoga begyndte da hun efter en ungdom som elite-sportsudøver, begyndte at lide af skader.  Hun savnede en blidere og mere kropsomfavnende træningsform. Yogaen blev en vej til ro, såvel mental som fysisk og har siden været en fast del af hendes hverdag.

 


MARIE

Marie Kjærgaard.jpg

MFA
(Det Kgl Dk Kunstakademi)

Flow & Hatha yogalærer
(Yoga Alll Cert 200 timer, NeoYoga, Indien 2012)

Gravid- & efterfødsel yogalærer
(Yoga All Cert 100 timer, Sattva 2015)

 

YOGALÆRER

For Marie er yogaen med til at holde balance i livet. Alt forandres konstant, og det bruger hun yogaen til at manøvrere i. Med yogaen finder hun styrke, overskud og glæde.

Marie har har dyrket yoga gennem 13 år, og siden hun tog sin yogauddannelse i Indien, har hun fundet en vidunderlig dybde og kraft i sin yogapraksis.  Kroppen og sindet i samarbejde kan tage os vidt og give den skønneste ro og styrke, og det er det hun ønsker at give videre til sine elever. Siden Marie i 2014 selv blev mor, er hun begyndt at nørde gravid- og mor/baby-yoga. Det giver så meget mening at lave yoga når du er gravid og når du har en lille baby. Det er skønt og vigtigt at få kontakt til kroppen, tæmme tankerne og finde indre ro, så man kan give sin baby en tryg og glad start på livet.


CHRISTINA LEONORA

 
Christina leonora.jpg

Hatha Yogalærer 
(Yoga Alliance registreret uddannelse fra Rishikesh, Indien)

 Vinyasa Flow
(Yoga Alliance registreret uddannelse, Sampoorna Yoga, Indien)

Yin yoga
(Yoga Alliance registreret uddannelse, Sampoorna Yoga, Indien)

Cand.stud. I Filosofi samt Journalistik
(Københavns Universitet) 

Freelanceskribent og Assistent
(Scenario Magazine) 

Aktivist og eventmager
(Renegade Runners)

YOGALÆRER

Yoga er en god samtale med dig selv, og for mange yoga det eneste pusterum i vores travle liv, hvor vi har plads til lytte og kommunikere indad. Når det lykkes, mener Christina Leonora, at vi ikke blot kan forelske os i yoga, men også i os selv.

De filosofiske grundsten og indiske sanser bragte yogaen til Christina Leonora som ganske ung, da hun mødte en (halvskør) indisk guru, som gav åndelig vejledning og yogaundervisning ved foden af den hellige Ganges flod i Indien. Siden har Christina Leonora udforsket yogaens verden i mange afkroge, både herhjemme og i moderlandet Indien, hvor hun er uddannet og ad flere omgange har rejst og bosat sig.

Venner og yogis på Vesterbro kender Christina Leonora som Stis. Med et nysgerrigt sind og en baggrund som danser, betyder yoga for Stis at gå på opdagelse et sted mellem krop og sind. Hendes undervisning er koreografisk sammensat og legende.

Stis underviser flow, hatha og blid yoga, samt meditation og pranayama teknik - og blander gerne derimellem. Hendes stil er Anusara og Bowspring inspireret, hvor leg møder teknik.

Med en stor yoga-filosofisk appetit er mantraet, at alt kan være og føles som yoga - for yoga er en god samtale med dig selv.

Mellem en masse hundestræk vækker Christina Leonora københavnere med energiske morgendansefester, er Beyoncé fan og skriver for magasiner - de to første interesser har hun sammensat til konceptet Beyoncé Yoga, som hylder juicyness i alle former, med energisk og fierce yoga i frit flow, til lyden af Beyoncés bagkatalog .

 

 


LOUISE H

 

Hatha yoga uddannelse
(Hamsa)

YOGALÆRER

Louise er certificeret hatha yogalærer. Hendes undervisning bygger på et brændende ønske om at inspirere til en stressfri hverdag fyldt med glæde, højt selvværd, ro, stabilitet og styrke i krop og sind.

Louises personlige yogarejse startede i et fitnesscenter tilbage i 2010 med først kun at være en fysisk praksis, som hendes gamle gymnastikkrop elskede. Men først i 2012 begyndte yoga at blive en integreret del af hendes liv, da hun blev langtidssygemeldt med stress. Her var det i første omgang restorativ yoga og mindfulness, der hjalp hende på vej, men efter raskmelding voksede yogaen med hende, og i dag er yoga for hende en måde at leve på. Hun oplever, at yoga er bl.a. med til at berolige og balancere hendes sensitive nervesystem, ligesom yogaen også styrker hendes krop og sind, og giver hende en følelse af at have mere overskud, være mere hel, mere glad og lettere kan håndtere livets udfordringer.

Før yoga levede Louise igennem 10 år et liv i overhalingsbanen som designer i modebranchen med alt for lidt søvn og deadlineræs, som var medårsag til hendes sammenbrud i 2012. Med det i bagagen handler Louises yogaundervisning derfor meget om at skabe plads, ro og lys indvendigt, såvel kropsligt, mentalt og følelsesmæssigt.

Hun instruerer grundigt og roligt med særligt fokus på grounding, og hendes undervisningsstil kan generelt betegnes som meget mindful, men med plads til smil, glimt i øjet og samhørighed.

Udover hatha yoga, har Louise desuden erfaring med at undervise restorativ yoga for bl.a. psykisk udfordrede mennesker, ligesom den restorative yoga selv er en integreret del af Louises egen yogapraksis som supplement til den mere aktive yoga. Hun føler sig ofte som lidt af en yoganørd, der løbende holder sig opdateret og søger inspiration via workshops, kurser, artikler, andre læreres undervisning og fremfor alt ved at gå på opdagelse i egen yogapraksis.


DAGBJöRT

 
dagbjört.jpg

50 t. undervisningsmetodik og sekvenseringskursus
(hamsa yoga studie)

200 ryt hot yoga teacher - Yoga Alliance registreret
(sattva yoga)

Indolog, BA
(Københavns universitet)

30 t. yin yoga immersion
(sattva yoga)

Anatomi og fysiologi
(fitness institute)

Polefitness instruktør niveau 1+ 
(pole freestyle)

YOGALÆRER

Dagbjörts er certificeret Hatha yogalærer. Hendes tilgang til yoga er med et smil på læben, undersøgende og legende, hun elsker at udforske kroppens potentiale.

I 2013 fandt Dagbjört for alvor yogaen og dens magi, hvor hun fandt en tiltrængt ro i yogasalen og fik mulighed for at komme “ud af hovedet” og ned i kroppen.

Interessen for yogaens univers har ledt hende ind på Københavns Universitet i 2015, hvor hun nu studerer Indologi og klassisk sanskrit, for at kunne fordybe sig i yogaens oprindelse.


JOSEFINE

 
josefine.jpg

Folkeskolelærer
(Bachelor i idræt og psykologi – om kropsarbejde som sundhedsfremmende i folkeskolen)

Aerobic/gruppetrænings instruktør
(uddannelse v. SATS 200t certificeret)

Traditional Tantra yogauddannelse
(Shri Kali ashram i Indien, Goa, 200t Yoga Alliance)

Bodyflow uddannelse
(Les Mills)

Efterfødselsinstruktør
(SATS)

Vinyasa yogauddannelse
(Lagocph, 200t Yoga Alliance)

Yoga, åndedræt og meditationskursus “Art of Breathing”
(Art of Living)

Kandidat i pædagogisk antropologi
speciale yogaen indvirkning på fængselsindsatte
(Århus universitet - KBH)

80t, Meditation, mindfulness & anerkendende metode
 

Yogateknik uddannelse
(Hamsa. 50t)

Gravidyoga læreruddannelse
(Sattva Yoga 100t)

YOGALÆRER

Josefine startede sin yogarejse for ca. 13 år siden i det lokale fitnesscenter. Efter nogle år som aerobicinstruktør blev de høje knæ langsomt erstattet af hundestræk og i 2010 lagde hun aerobic’en på hylden og tog til Indien for at uddanne sig til yogalærer. Josefine havde haft nogle fantastiske oplevelser med yoga og ville gerne inspirere andre til også at mærke hvad yoga kan.

Siden Josefine blev mor i 2012 og igen i 2016 har hun beskæftiget sig meget med gravidyoga, mor/baby-yoga og Shaktiyoga.
Josefine vil gerne skabe et uhøjtideligt og trygt rum hvor der er plads til forskellighed, nærvær og åbenhed, et sted hvor du kan finde ro, udfordre sig selv, se sjov ud og måske komme til at slippe en lille vind i hundestrækket. Det må gerne være sjovt og afslappende at gå til yoga.

I hendes gravidyoga klasser er der fokus den feminine energi, empowerment, styrke, afspænding, bækkenbund, intuition, støtte og kærlig opmærksomhed. Hendes vinyasa klasser er en skøn blanding mellem blide og rolige stræk, humor, balance og varmende dynamiske, legende og meditative flows, hvor åndedrættet hjælper dig gennem stillingerne.

Josefine er desuden uddannet skolelærer og har en kandidat i pædagogisk antropologi. Både hendes bachelor og speciale omhandler en holistisk tilgang til kropsarbejde bl.a. gennem dans og yoga. Hendes teoretiske baggrund, den udforskende og nysgerrige tilgang hun har fra antropologien, bruger hun i sin yogaundervisning.


LILJA

 
lilja.jpg

Bachelor i (miljø) kemi
(Københavns universitet)

Yin yoga lærer
(200t, Sattva)

Yin yoga massør
(Sattva)

Certificeret Yoga Nidra lærer
(Uma Dinsmore-Tuli og Nirlipta Tuli) 

YOGALÆRER

Lilja er opvokset på de færøske grønne bjerge omringet af hav. Hun valgte at flytte til København for at studere naturen på universitetet. Yoga er for Lilja en rejse ind i det indre landskab, som en slags indre naturoplevelse (også midt i Storkøbenhavn), hvor hun føler sig hjemme.

Især er det yin-yogaen, der har bidraget til en positiv forandring i Liljas livskvalitet, en øget kropsbevidsthed og en forløsning af både sorg og inflammationer der havde forplantet sig i kroppen i årevis. Yin yoga rummer det hele og som underviser, ønsker hun at kunne videregive denne følelse til sine elever i et trygt og roligt rum, hvor der er plads til at sanse den subtile, men mærkbare forandring i kroppen og lære at give slip i sindet.


SAM BRUUN-LUND

 
SAM.jpg

Hatha Yogalærer
(Yogaliving)

Kampsportsinstruktør 
(I traditionel Koreansk kampsport og sundhedstræning)

Ph.d.-studerende
(Københavns Universitet)

Kandidatgrad i Biologi
(Københavns Universitet)

YOGALÆRER

Sams undervisning er uhøjtidelig, fyldt med motivation og godt humør. Biomekanik, anatomi og alignment er i højsædet, for at skabe en sikker og effektfuld praksis.

Sam har dyrket koreansk kampsport (Shinson Hapkido) i 15 år samt undervist børn og voksne i mere end 7 år. Store dele af yogaen, ikke mindst asanas og filosofi, overlappede med kampsporten, uden han i første omgang tænkte over det. Da han opdagede de mange ligheder, fik han lyst til at dykke endnu dybere ned i yogaen og dens potentiale, hvilket førte til en yogalæreruddannelse.

For Sam er yogaen blandet andet et redskab til at ”rette kroppen på plads”, efter de mere ekstreme bevægelser, som kampsporten indeholder, samt modarbejde de dårlige fysiske og mentale vaner fra en travl hverdagen.


LINE

 
 
Linekirk.jpg
 

Yin Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Professionsbachelor i Psykomotorik og afspændingspædagogik
(Professionshøjskolen UCC)

BSc. Plantevidenskab
(Københavns universitet)

MSc. Agricultural development
(Københavns universitet)

YOGALÆRER

Line har en mangeårige yogapraksis bag sig. En praksis, der sammen med livet blev sat helt på hold af en hjernerystelse. Da hun efter år i smerte og udkørthed mødte yin yoga, genfandt hun glæden ved livet.

Tiden i stillingerne gav ro i kroppen, roen forplantede sig til hovedet, og smerterne blev mindre. Vigtigst af alt lærte hun, at mærke og respekterer sine kropslige grænser og lytte til kroppen.
Det er netop hvad Line formidler på sine klasser, ro og rum, plads til at du kan være dig og mærke din krop og dens signaler.

Line skaber et et blidt og positivt rum, hvor hjernen kan holde fri og kroppen får plads. Hun guider dig gennem stillinger, der af- og omspænder bindevævet i din krop og resulterer i mere plads og øget fleksibilitet.

På Lines yin-klasser vil du øge kontakten til underlaget og til dig selv, når Line med smil og visuelle-mentale billeder guider dig til jordforbindelse, mental ro og øget bevidsthed om din krop. (eller om dine fysiske såvel som mentale grænser).

På Lines klasser får du både elementer fra den traditionelle kinesiske medicin, fysiologi og personlige erfaringer fra et alsidigt aktivt liv. Line har et indgående kendskab til, hvordan man passer på hypermobile led og finder vej tilbage efter hjernerystelse. Hun inddrager erfaringer fra sin yin-yogalæreruddannelse, personlige praksis og ikke mindst sin uddannelse til psykomotorik terapeut.


MATHILDE

 
Mathilde.jpg

 Yin Yoga
(Yoga Alliance reg. ved Stephanie Calhoun, Satori Yoga, Australien)

Vinyasa Flow Yoga
(300 t. Yoga Alliance reg. ved Sampoorna Yoga, Indien)

Hatha Yoga
(200 t. Yoga Alliance reg. ved Rishikesh Yog Peeth, Indien)

Cand. Mag.
(I Dansk og Filosofi v. Roskilde Universitet) 

YOGALÆRER

Mathilde fandt sin kærlighed til yoga i 2008, da hun rejste rundt med en rygsæk i yogaens moderland, Indien. Her faldt hun for den gamle spirituelle praksis, som har ledt hende tilbage til Indien gang på gang for at studere yoga, og finde en dybere forbindelse til sig selv og verden omkring hende.

Vores yogapraksis skaber indre glæde fordi den tilbyder et nærvær og en omsorg for os selv og andre, og denne glæde ønsker Mathilde at dele både som elev og lærer. Hendes intention er at skabe et trygt og hjertevarmt rum hvor der er plads til den enkelte. No size fits all er Mathildes mantra, og særligt i hendes yinklasser vil du opleve at der arbejdes ud fra en forståelse af den unikke krops anatomi og en ”sensations based alignment”. Mathildes dynamiske klasser er bygget op omkring legende flows, styrkende stillinger og dybe stræk, og der vil både være plads til lethed og latter og til at finde stilhed og vende fokus indad. Afhængigt af årstid, tidspunkt på dagen og den energi der er med os, vil klassen centrere sig om et tema, enten fysisk eller spirituelt, og på den måde vil vi blande bevægelse, yogafilosofi, energi og åndedrag i en herlig yogasymfoni.

Det er Mathildes ønske at vi igennem yogaen kan nå ind til en dyb forbindelse med os selv, opdage vores indre glæde og finde et hjem i vores krop og sind.


LOUISE P

 
LOUISE.jpg

Hatha & Vinyasa Flow Yogalærer
(200Hr RYS Yoga Alliance - Yoga Cara, Costa Rica)

Yogateknik 
(50Hr Hamsa Yoga Studio - Kbh)

Hands on Play and Support
(50Hr Hamsa Yoga Studio - Indien)

Pilates instruktør
(Pilates Cph)

TRX Suspension training instruktør
(TRX cph - Active aid)

Personlig træner & Kostvejleder
(Fitness Institute)

YOGALÆRER

Med stor forståelse for kropsbevidsthed, og bevægelse, kommer Louises baggrund som konkurrence gymnast, og senere danser, tydeligt til udtryk i hendes timer.

Der er en naturlig legende lethed over Louises undervisning, hvor hun lader sit glade og livlige væsen skinne igennem.

Med et valg om, ikke at færdigøre sin uddannelse som design teknolog, kan man sige at, Louise på en måde genfandt sin passion for bevægelse, som hun arbejder med i dag.

Ud over at være uddannet yogalærer, har hun en danseuddannelse, og har i det hele taget en lang række kropslige uddannelser bag sig. Louise har især en stor interesse for alignment, som et udspring fra Louises egen erfaring med store smerter, ved hypermobilitet og de efterfølgende konsekvenser, i form af slidgigt. For Louise handler det om at kunne skabe forståelse for bevægelse i sin krop, så der kan skabes mobilitet, udvikling og balance mellem krop og sind.


JULLIIEE

 
Julliiee.jpg

Hatha yogalærer
(Sattva)

Yin yogalærer
(Sattva)

Børne yoga
(modul 1 + 3, Det Lille Yogahus)

Yogafilosofi
(Hamsa)

Meditation og Mindfulness
(Lotusheart Academy)

Yin yoga massage
(Sattva) 

- Igang med Yin yoga overbygning
 (efteråret 2016)

YOGALÆRER & YIN YOGA MASSØR

Julliiee opdagede yogaen da hun manglede et modspil til den hårde styrketræning og crossfit hun dyrkede.

Der blev shuflet rundt blandt mange forskellige former for yoga, primært de mere dynamiske, men da hun mødte Yin yogaen fandt hun den balance hun havde manglet - det var som at komme hjem! Herfra gik det stærkt og det er blevet til flere uddannelser, kurser og workshops indenfor yoga, meditation og mindfulness.

Julliiee ønsker med sin undervisning, at inspirere til en mere fri og blød måde at være i kroppen og i livet på.


IDA

idakillias.jpg

Surya Hot Yoga (dansende flow yoga) 
(Sattva, København)

Yin Yoga
(Sattva, København)

Chandra Hot Yoga (blid yoga) 
(Sattva, København)

Hatha & Vinyasa, 500 timer(Rishikesh Yog Peeth, Indien)

Cand.it
(It-universitetet, 2017-2019)

Bachelor: Engelsk & Kommunikation
(Roskilde Universitet, 2012-2015)

 

YOGALÆRER

For mig er yogaen forankret dybt i mine tanker og intentioner. Måden jeg begår mig på iblandt andre mennesker, mine refleksioner og handlinger – alt sammen noget som er foranderligt.

Min yogapraksis begyndte i 2011, da jeg boede i London. Siden da har jeg bevæget mig rundt i yogauniverset i en konstant søgen efter mere viden om yoga og mig selv. En rejse som er blevet en stor del af mit liv, ligesom yogaen er i alt hvad jeg foretager mig.

I øjeblikket tiltaler især langsomheden og blødheden, samt det nysgerrige og legende mig meget. Mine yin-klasser er blide og bløde, mens mine flowklasser er mere legende og udfordrende. Uanset hvilken klasse jeg underviser, om den er blid eller intens, er nysgerrigheden og opdagelsesrejsen i egen krop en vigtig del af min undervisning.


KARINA

Chandra Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Hot Yoga uddannelse
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Yin Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Gravidyogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

 

YOGALÆRER

YOGALÆRER & KANDIDAT I FOLKESUNDHEDSVIDENSKAB

Karina er certificeret yogalærer i Chandra (blidt & meditativt), Yin yoga, Hot yoga & Gravidyoga. Desuden har hun deltaget på div. yoga-kurser og workshops, og hun holder sig løbende opdateret med ny viden og personlig læring. 

Karina er særligt vild med en blid og meditativ tilgang til yoga, for hun synes især, at der i det blide og rolige ”rum”, bliver mulighed for at undersøge sig selv og relationen mellem krop og sind – hvilket hun interesserer sig meget for. Måske er det også derfor, at hun har en meget stor interesse for yogaens terapeutiske muligheder, og her ser hun, at yin yoga kan noget særligt. Generelt har hun dog en meget nysgerrig og åben tilgang til yoga og er helt med på, at også en mere dynamisk og muskulær yoga-praksis har sin berettigelse og kan være den nødvendige terapeutiske ”behandling” i andre sammenhænge. Så hver ting til sin tid! 

Karina er egentligt uddannet kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet, og hendes speciale herfra omhandlede brugen af mindfulness ifm. stressproblematikker. 

Hun har altid haft en stor interesse i menneskers sundhed, og måske er det også derfor, at yogaens terapeutiske muligheder fanger hende meget. ”Jeg vil gerne kunne hjælpe og inspirere andre mennesker til at blive mere glade og vitale versioner af dem selv”. 

Siden august 2015 er Karina startet på et studie til heilpraktiker, som er en 3-årig naturmedicinsk uddannelse med fokus på det hele menneske.

 


PERNILLE

Flow Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Chandra Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Restorativ Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Maitreyi & mindfullness Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

 

 

YOGALÆRER

Da Pernille mødte yogaen var det kærlighed ved første blik. For hende er balance i hverdagen et nøgleord og balancen finder hun gennem yogaen. 

Hendes hjerte brænder for at skabe det øjeblik hvor krop, sjæl og sind smelter sammen. Derfor er hendes timer i høj grad præget af tålmodighed og plads til den enkelte, dette både i de blide klasser såvel som de aktive.


SOPHIA 

 
Sophia.jpg

Chandra Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

Yin/yang Yogalærer
(Yoga Alliance registreret uddannelse)

YOGALÆRER

Sophia er yin/yang og chandra yogalærer. Hun har haft yogaen tæt på gennem hele sit liv, idet hendes far er yogalærer. Efter selv at have praktiseret yoga i mange år virkede det derfor naturligt at fordybe sig yderligere i yogaens verden, hvis filosofi og praksis vækker stor genklang og interesse hos hende.

Dans og teater/skuespil fylder også meget i hendes hverdag. Hun nyder, hvordan yoga og dans komplimenterer hinanden, samt hvordan hun kan bruge den ro, fokus og kendskab til sig selv, som yogaen giver hende, i skuespilsarbejdet. 

Mødet med yin yoga skabte en ny dimension på yogaen. En større ro, fordybelse og forståelse af kroppen såvel som sindet. Yogaen blev mere end blot fysiske øvelser og vejrtrækning. 
I hendes undervisning vægter hun højt, at der er et trygt rum og god plads til, at den enkelte elev kan være i sin egen praksis med alt, hvad det måtte bringe med sig.


MAI

mai stenberg.jpg

 

Total Yoga Nidra Foundation
(Nirlipta Tuli)

YinYoga 200 RYT 
 (Jo Phee & Joe Barnett)

HotYoga 200 RYT 
(Sattva Yoga)

 

 

YOGALÆRER

Mai er certificeret Yin Yoga og Hot Yoga lærer. Hendes formål med undervisningen er at hjælpe andre på bedste mulige måde, at skabe det frirum hun selv oplever i sin yoga, på en seriøs, legende måde, fyldt med glæde og udfordringer.

Det er også vigtigt for hende at undervise ud fra det synspunkt, at alle kroppe er forskellige da vi aldrig vil se ens ud i en yogastilling, yoga er ikke noget du skal være god til, det skal føles godt.

Siden '98 da Mai første gang lagde sig i Savasana og sank en halv meter under jorden, vidste hun, at hun var kommet "hjem", i dag kan hun slet ikke forestille sig et liv uden yoga.

Yoga er en forunderlig rejse som hele tiden udvikler sig og viser nye sider af én selv. Mai har selv oplevet på egen krop og sind hvor fantastisk yoga er og hvad det kan gøre. Og elsker følelsen af en stærk krop og fredfyldt sind efter en yoga klasse. Hun bruger yoga til at mærke krop & sjæl, til at finde ro og frihed, til at lytte indad og mærke energien i nuet.


KARINA H

4-årig bachelor i dans
(Amsterdam School of the Arts)

Theater School
(speciale i dansepædagogik og moderne dans)

Flow yogalærer
(300hrs. Yoga Alliance registreret uddannelse)

 

YOGALÆRER

Karina er professionel danser og har elleve års erfaring som danselærer. Med afsæt i dansen guider hun yogaklasser med spontanitet og et særligt fokus på smukke og flydende bevægelsesmønstrer.

Karina har stor viden om alignment og anatomi hvilket skaber fundamentet for det fokus på kropsbevidsthed og sikker praksis som er et grundelement i hendes yogaundervisning. 

Gennem yogaen arbejder Karina på at få kroppen og sindet til at arbejde sammen. Dette med fokus på balance, styrke, smidighed, smil og hårdt arbejde. 

Karinas undervisning er legende, udfordrende og nyskabende.