ANNA

 
Anna Falch

EJER AF HéLT & HéLT GRAVID
STATSAUTORISERET KLINISK DIÆTIST, KROPSBEHANDLER, ZONETERAPEUT & YOGALÆRER MED SPECIALE I KVINDELIV, GRAVIDITET, FØDSEL & SPÆDBØRN.

Gennem de seneste 12 år har Anna specialiseret sig i graviditet, fødsel & spædbørn, både som klinisk diætist, yogalærer og kropsbehandler, er det de gravide og barslende som har Annas fulde fokus. Med ønske om at støtte den sunde graviditet, den naturlige og gode fødselsoplevelse samt en god og tryg start på familielivet, har Anna startet HéLTgravid sideløbende med yogacenteret HéLT. 

          FIA

 
IMG_5132.jpeg

YOGALÆRER & YOGABEHANDLER

Fia er certificeret yogalærer indenfor grenene Surya (flow), Chandra (blidt), Yin yoga, Hot yoga, Gravidyoga, Børneyoga og hun har desuden fordybelseskursus i børnemeditation.

Hun har undervist i yoga på fuld tid gennem de seneste år og har dermed fundet sin unikke personlige stil, som bærer præg af såvel det legende, terapeutiske som det blide. 

Yogaen har fulgt Fia i 15 år og er blevet en grundsten i hendes liv. Med en daglig yogapraksis og yogafilosofi som det centrale omdrejningspunkt har hun fundet en vej i livet, som giver hende øget fokus, også når hun møder udfordringer på sin vej. Udfordringerne møder hun bl.a. i forbindelse med at være mor til en søn med særlige behov. Dette gør, at Fia både har en personlig erfaring og et stort hjerterum for børn.

JANNE

 

DAGLIG LEDER AF HéLT GRAVID, JORDEMODER & YOGALÆRER

Janne er jordemoder og yogalærer. En kombination, som i hendes øjne, er ideel for at yde den maksimale støtte til den gravide, fødende og barslende kvinde, under den livsændrende proces en graviditet og fødsel kan være.

Janne er en jordemoder, som arbejder ud fra den gravides behov og ønsker at medvirke til, at den gravide kan tage ansvaret og styringen for SIN fødsel. Janne rådgiver således ud fra principperne nærvær, respekt og individualitet.

Janne tilbyder robozobehandling, akupunktur og jordemoderkonsultationer til gravide. Hun er HéLTs jordemoder og varetager HéLTs fødselsforberedelse, som vi anbefaler dig at deltage på, eventuelt i en kombination med gravidyoga.

CECILLIE

Cecile Aclon
 

YOGALÆRER

Cecillie underviser i en moderne, dogmefri og kreativ form for yoga.

Cecilies klasser er kreative og udtryksfulde. Hun går nysgerrigt til værks og vækker hele kroppen med undersøgende bevægelser kombineret med vejrtrækningen, der giver ro og indre styrke.

Forvendt at blive udfordret, set og taget godt i mod.

LEA

 
Lea Correll Bresson

SAM

 
Sam Bruun Lund

YOGALÆRER & BEVÆGELSESKONSULENT


Sams undervisning er baseret på den nyeste viden om krop, fysiologi og hensigtsmæssig bevægelse. Sikkerhed og funktion er i centrum - og altid kombineret med en let, legende og uhøjtidelig tilgang.


LOUISE

IMG_4720.jpeg

YOGALÆRER

KATHRINE

 
Kathrine Schødt

YOGALÆRER

SOPHIE

 
sophie+espe.jpg

YOGALÆRER

Sophie har i mere end 13 år fordybet sig i bevægelse med fokus på krop og dans. På hendes klasser i både Flow, Hatha og Blid Hatha, vil du opleve hvordan hun nænsomt guider dig til et kærligt møde med dig selv. Hendes omdrejningspunkt er bevidsthed og nærvær.

LINE

 
line kirk.jpeg

YOGALÆRER

Line har en mangeårig yogapraksis bag sig. En praksis, der sammen med livet blev sat helt på hold af en hjernerystelse. Da hun efter år i smerte og udkørthed mødte yin yoga, genfandt hun glæden ved livet.

Line skaber et et blidt og positivt rum, hvor hjernen kan holde fri og kroppen får plads. Hun guider dig gennem stillinger, der af- og omspænder bindevævet i din krop og resulterer i mere plads og øget fleksibilitet.

På Lines klasser får du både elementer fra den traditionelle kinesiske medicin, fysiologi og personlige erfaringer fra et alsidigt aktivt liv. Line har et indgående kendskab til, hvordan man passer på hypermobile led og finder vej tilbage efter hjernerystelse. Hun inddrager erfaringer fra sin yin-yogalæreruddannelse, personlige praksis og ikke mindst sin uddannelse til psykomotorik terapeut.

MATHILDE

 
Mathilde+Milan.jpg

YOGALÆRER

Mathilde fandt sin kærlighed til yoga i 2008, da hun rejste rundt med en rygsæk i yogaens moderland, Indien. Her faldt hun for den gamle spirituelle praksis, som har ledt hende tilbage til Indien gang på gang for at studere yoga, og finde en dybere forbindelse til sig selv og verden omkring hende.

Vores yogapraksis skaber indre glæde fordi den tilbyder et nærvær og en omsorg for os selv og andre, og denne glæde ønsker Mathilde at dele både som elev og lærer. Hendes intention er at skabe et trygt og hjertevarmt rum hvor der er plads til den enkelte. No size fits all er Mathildes mantra, og særligt i hendes yinklasser vil du opleve at der arbejdes ud fra en forståelse af den unikke krops anatomi og en ”sensations based alignment”. Mathildes dynamiske klasser er bygget op omkring legende flows, styrkende stillinger og dybe stræk, og der vil både være plads til lethed og latter og til at finde stilhed og vende fokus indad. Afhængigt af årstid, tidspunkt på dagen og den energi der er med os, vil klassen centrere sig om et tema, enten fysisk eller spirituelt, og på den måde vil vi blande bevægelse, yogafilosofi, energi og åndedrag i en herlig yogasymfoni.

IDA

 
IMG_4730.jpeg

YOGALÆRER

Idas undervisning er autentisk, blid og centreret omkring den enkeltes krop og sind. Hendes klasser fokuserer på at skabe et trygt rum, hvor hver enkelt, i fællesskab, får plads og tid til at gå på individuel opdagelse

SOFIE

 
IMG_4747.jpeg

YOGALÆRER

Sofie er uddannet Hatha yogalærer og kostvejleder.

Denne modvægt til det moderne arbejdsliv er derfor også blevet fokus i Sofie’s yogaundervisning, hvor hun lægger stor vægt på at holde kroppen stærk, udholdende og mobil - præcis som den er skabt til at være.

Sofie er også specialist i ernæring og er kostvejleder hos HéLT.
Sofies mission er at give dig gennemtestet viden inden for ernæring, så du får de bedst mulige redskaber til at finde vej gennem ernæringsjunglen. Med hendes naturvidenskabelige baggrund, har hun en solid viden indenfor fysiologi, sygdomslære, fødevare- og biokemi samt human ernæring. Således kan hun rådgive om, hvordan fødevarer påvirker kroppen og hvad der kan gøres via kosten ved udfordringer som f.eks. fordøjelsesproblematikker, diabetes, forhøjet kolesterol, ligeså vel som hun kan støtte og hjælpe med kostvejledning i forhold til at overgå til vegetarisk/vegansk kost, eller med henblik på at skabe de bedste betingelser for at blive gravid.

CELINE

 
celine Klint

YOGALÆRER

For Celine er yoga en meditation i bevægelse, et sted man kan glemme at præstere, samtidig med at man har det sjovt.

Celine har haft en yogapraksis i syv år og undervist siden 2017. Hun er uddannet vinyasalærer fra Sampoorna Yoga i Indien og har siden undervist i København og Hellerup.

Det var glæden ved at lære krop, åndedræt og sind bedre at kende, der fik Celine til at gøre yoga til en daglig praksis. I sine timer lægger hun vægt på at skabe et meditativt og dynamisk flow gennem legende bevægelser, samtidig med at der er blik for teknik og alignment. Hendes stil er præget af Anusara-yogaens præcision blandet med andre bevægelsesformers leg og kreativitet.