HéLT MANIFEST

 

HéLT ER STIFTET I 2015

Kom indenfor i vores hyggelige yoga-stuer i hjertet af Vesterbro, hvor der altid er te på kanden. Her skal du ikke være andet end tro mod dig selv. Vi underviser i yoga indefra og ud, og hjælper dig med at finde ro, balance og styrke. 

For os er det allervigtigste når vi videregiver yoga, at lære dig, at opleve, respektere og acceptere dig selv og din krop. Vi jagter ikke illusionen om det perfekte, men bruger vores faglighed og nysgerrighed til at hjælpe dig med at definere dét, der er perfekt for dig.

Man kan ikke være god eller dårlig til yoga. Det er vores tilgang. Vores kroppe er ikke ens. Og derfor skal vi heller ikke ligne hinanden når vi dyrker yoga. Stillingerne skal passe til din krop & du skal ikke passe til stillingerne. 

Vi glæder os til at møde dig i dit nye yoga-hjem.

Vi udbyder både blid og meditativ, såvel som dynamisk og sveddryppende yogaundervisning og stiller alt yoga-udstyr til rådighed.

Køb abonnement eller klippekort til HéLT her eller start med en prøvetime.

Med kærlig hilsen

HéLT


I HéLT jagter vi ikke illusionen om det perfekte, men bruger vores faglighed og nysgerrighed til at hjælpe dig med at definere dét, der er perfekt for dig. 

Vi udbyder både blid og meditativ, såvel som dynamisk og sveddryppende yogaundervisning og stiller alt yoga-udstyr til rådighed.