BØRNEYOGA

 

VARIGHED: 45 min. - 1 time (afhængig af aldersgruppen)

Inkl. 10 min. afspænding.

 

BØRNEYOGA for 3-6 år

Yoga formidlet specifikt til børn i aldersgruppen ca. 3-6 år. Fokus ligger på at give børnene en sjov og kreativ oplevelse med yoga. Der leges med yogastillingerne med henblik på, at børnene får yogaen ind i børnehøjde. Gennem bevægelse, leg, sang og samtale vil yogaen blive præsenteret.

Undervisningen er rettet mod børnene, derfor bedes forældrene opholde sig i et tilstødende lokale eller blot hente børnene efter klassen. Dette giver størst mulighed for fordybelse for børnene. 

 

  • Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn vil passe i denne gruppe (fx. ved specielle behov), eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HéLT.

 

 

BØRNEYOGA for 7-11 år

Yoga formidlet specifikt til børn i aldersgruppen ca. 7-11 år. Fokus ligger på at give børnene en sjov og kreativ oplevelse med yoga. Der leges med yogastillingerne med henblik på, at børnene får yogaen ind i børnehøjde. Gennem bevægelse, leg, sang og samtale vil yogaen blive præsenteret. Yogastillinger og solhilsner er en fast del af klassen, og børnene begynder at øve sig og lege med stillingerne. Hver enkelt klasse er opbygget over et tema, som binder undervisningen sammen. Børnene får mulighed for at opfinde nye spændende yogastillinger og deltager med brug af fantasi og kreativitet.

Undervisningen er udelukkende rettet mod børnene. Du er som forælder velkommen til opholde dig i et tilstødende rum, som stilles til rådighed af HéLT.

 

  • Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn vil passe i denne gruppe (fx. ved specielle behov), eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HéLT.

 

 

BØRNEYOGA for 11-14 år

Yoga formidlet specifikt til tweens/teens i aldersgruppen ca. 11-14 år. Fokus ligger på at få en sjov og kreativ oplevelse med yoga, vi vil nørde kendte yogastillinger & lærer solhilsener. På mange måder vil yogaklasserne minde om voksen-yoga-klasser, dog har vi mulighed for at gå ekstra meget i dybden, da vi max er 5 elever pr. klasse.

Klasserne er opbygget over et tema, og de store børnene vil blive inviteret til at deltage aktivt med dagens tema i centrum. Børnene får mulighed for at opfinde nye spændende yogastillinger og deltage med brug af fantasi og kreativitet.

Undervisningen er udelukkende rettet mod børnene. Du er som forælder velkommen til opholde dig i et tilstødende rum, som stilles til rådighed af HéLT.

 

  • Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn vil passe i denne gruppe (fx. ved specielle behov), eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HéLT. 

 

 

Yoga for børn kan have en positiv indflydelse på barnets selvværd, motorik, balance og koncentration. Hos HéLT ligger fokus på at stimulere barnets sanser og medvirke til, at barnet lærer at finde ro.

Holdene er inddelt efter alder. Er du i tvivl om, hvorvidt dit barn vil passe ind i den pågældende gruppe (fx. ved særlige behov), er du velkommen til at kontakte HéLT. Alle undervisere er specialudannede i at undervise børn og tager altid højde for at målrette klassen til den specifikke gruppe. 

 

PRAKTISK NÅR DIT BARN SKAL TIL YOGA:

 

Barnet skal have behageligt tøj på, som er nemt at bevæge sig i. 

Barnet skal have tisset af inden klassen begynder.

Barnet skal gerne have fået et let måltid inden klassen.

Informer læreren hvis barnet har forbehold, så der kan blive givet optimal støtte.