ZONETERAPI

VARIGHED: 1 time.

 

HéLT tilbyder zoneterapibehandlinger, som er specifikt rettet mod den enkelte klients ønsker og problemstillinger.

Zoneterapi er en behandlingsmetode, som bygger på teorierne bag den Traditionelle Kinesiske Medicin. Med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger behandleren at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen (makrosystemet) kan findes afspejlet i delområder af kroppen (mikrosystemer), som kommunikerer og vekselvirker med hinanden. Mikrosystemerne er såvel fødderne som ørene (øreakupunktur). 

Zoneterapi er en komplementær behandlingsmetode, som hverken kan eller skal erstatte den naturvidenskabelige tilgang til sygdomsbehandling.

Behandlingen udføres af autoriseret zoneterapeut (ZCD).

 

MASSAGE

VARIGHED: 45 min.

 

HéLT tilbyder kropsmassage, som tager udgangspunkt i den enkelte klients behov.

Der tages afsæt i en samtale, således at kropsbehandlingen er skræddersyet til den enkelte. Fokus er dermed varierende fra afspænding til mere dybdegående massagebehandlinger af infiltrationer og skader. Samtalen finder sted som en del af behandlingen, og dermed sikres det, at klienten opnår den hjælp og støtte gennem behandlingen, som var hensigten.

  • HéLT anbefaler kombinations-behandlingen, hvor massagen kombineres med zoneterapi og evt. øreakupunktur. Kontakt gerne HéLT ved ønske om dette.
 
 

YIN-MASSAGE

 

HéLT tilbyder yin-massage, som tager sit afsæt i yin yogaen.

Fokus er på massage af kroppens væv med henblik på at skabe flow. Massagen foregår ved, at behandleren fører dig rundt i stillinger og holder stillingerne i et blidt stræk. Dette giver plads og tid til, at kroppen kan spænde af i sit eget tempo. Dette kan efterlade energi, ro, løsne op for spændinger og berolige nervesystemet.

Behandlingen omfatter bl.a. siddende og liggende stillinger, vejrtrækningsøvelser og tapping. 

Behandlingen indledes med en samtale med henblik på at skræddersy den optimale massage efter dit specifikke behov.

VARIGHED: 1 time og 15 min.

PRIS: 695 kr. 

 

 
 

ØREAKUPUNKTUR

VARIGHED: 30 min.

 

HéLT tilbyder øreakupunktur som supplement til andre behandlingsformer eller som støtte ved eksempelvis rygestop, vægttab eller søvnproblemer.

Øreakupunktur er en form for akupunktur, hvor kun øret bruges til behandling af ubalancer i kroppen. Der kan behandles med såvel nåle som små plastre med et lille frø, som ligeledes kan stimulere zonerne.

HéLT anvender typisk øreakupunktur i kombination med anden kropsbehandling for at forstærke effekten af den givne behandling.

Dog er øreakupunkturen en væsentlig støtte i sig selv ved såvel rygestop som ønske om vægttab eller som bidrag til opretholdelse af et ædru liv.

 
 

REBOZO

VARIGHED: 60 - 75 min.

KØB HER

 

”Rebozo” er det mexicanske navn for sjal eller svøb. Rebozoen bruges – og er blevet brugt gennem flere århundrede – i Mexico, til eksempelvis fertilitetsbehandling, til mennesker med rygproblemer og til gravide under deres graviditet, under fødslen eller efter fødslen. 

Rebozoen kom til Danmark i starten af 2000, hvor teknikkerne bliver stadig mere og mere benyttet.

HéLT tilbyder rebozobehandling til dig som er gravid, både som velvære og behandling af graviditetsgener. Allerede fra første trimester kan den gravide eksempelvis opleve bækkengener eller muskelspændinger i lænd og nakke. Senere i graviditeten kan den store psoas-muskel eller andre muskler omkring den voksende livmoder, give gener som rebozoen er helt exceptionel til at afhjælpe.

Rebozobehandling er en behandlingsform uden bivirkninger. For nogle er én behandling nok. For andre skal der flere behandlinger til. HéLTs jordemoder tilbyder 60-75 minutters rebozobehandling, enten alene eller i kombination med akupunktur eller jordemoderkonsultation.

 

AKUPUNKTUR

VARIGHED: 1 time.

KØB HER

 

TIL GRAVIDE OG BARSLENDE

HéLTs jordemoder tilbyder akupunktur til gravide og barslende. Akupunktur er en udbredt forebyggende og behandlende metode fra Østen.

I Østen har man – nærmest altid – anvendt denne metode indenfor Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), som respekteret og virksom behandling. Vesten har, gennem de seneste 50 år, taget akupunkturen til sig, som en efterhånden veldokumenteret og respekteret behandlingsform. Akupunktur er behandling med ingen eller meget sjældne og få bivirkninger. Eksempelvis kan nogle opleve et rødt mærke i huden ved nålens indstiksted, som går væk i løbet af 1-2 døgn.

Akupunktur virker forskelligt på mennesker, og nogle vil opleve en stor effekt, mens andre vil opleve en mindre. En akupunkturbehandling hos HéLTs jordemoder vil oftest være i en kombination med rebozomassage, og kan for eksempel være behandling af bækkengener, ischiasproblematikker, kvalme, karpaltunnelsyndrom, forstoppelse eller væske i kroppen (ødemer). Kombinationen af akupunktur og rebozo afhænger selvfølgelig af dine behov og ønsker for behandling.


HéLT tilbyder et bredt udbud af kropsbehandlinger. Alle behandlinger udføres af veluddannede og kompetente behandlere. Det er muligt at kombinere behandlingsformerne, således at du sammensætter den behandling, som vil understøtte dig bedst.

Kontakt HéLT ved tvivl om valg af behandlingsform.