Back to All Events

MOR & BABY YOGA - FORLØB (HOLD 23)

Fokus på dette hold ligger på at genoptræne kroppen efter graviditet og fødsel. Der lægges særlig vægt på at opnå og bevare smidighed, styrke og genopdage din egen krop. TILMELD DIG HER

Særligt nakke/skulder-området kan være påvirket af amning, løft mv., hvorfor dette område får særlig opmærksomhed på denne klasse. Desuden fokuseres der særligt på genoptræning af bækkenbund samt mave og lænd. 

Efterfødselsyoga giver bevægelse i hele kroppen via statiske såvel som dynamiske stillinger i kombination med vejrtrækningen. For dig som mor vil efterfødselsyoga, som minimum, genoptræne din krop til udgangspunktet, øge din balance, dit fokus samt hjælpe dig til at finde ro og afspænding.

Der tages højde for de behov, der er forbundet med at have en baby. Der er altid plads til at trække sig til et tilstødende lokale ved behov for amning, bleskifte mv.

Barnevogne kan parkeres foran bygningen og kan ses fra yogasalen. 

Babyerne inddrages i passende stillinger, hvis de er vågne og tilfredse, således at din yogaprakis også bliver et rum for mor/barn-kontakt. Har du mulighed for at komme uden dit barn, er du også hjertelig velkommen til det.

UNDERVISER: Marie

TID: MANDAGE kl. 12.00-13.15

DATO: 18/9, 25/9, 2/10, 9/10 & 16/10

PRIS: 600 kr.

Earlier Event: August 23
MOR & BABY YOGA - FORLØB (HOLD 20)
Later Event: October 4
MOR & BABY YOGA - FORLØB (HOLD 24)