DEN NATURLIGE FØDSEL - KURSUSDAG FOR DIG SOM ARBEJDER MED FØDSLER
Apr
6
10:30 AM10:30

DEN NATURLIGE FØDSEL - KURSUSDAG FOR DIG SOM ARBEJDER MED FØDSLER

Rebozo, akupressur & zoneterapi til gravide, fødende & barslende.

For fagpersoner som jordemødre, jordemoderstuderende, gravidyogalærere & andre som arbejder med graviditet, fødsel og barsel. TILMELD DIG HER.

Dette kursus henvender sig til dig, som arbejder med gravide & fødende kvinder. Du vil, i løbet af denne kursusdag på 6 timer, blive uddannet i at kunne bidrage til at understøtte den sunde graviditet, fordre og styrke den naturlige fødsel, samt bidrage til et godt post partum - og ammeforløb. Dette ved hjælp af rebozomassage, akupressur & zoneterapi.

DATO: 6. april 2019

TID: Lørdag kl. 10.30-16.30

PRIS: 995 kr.

STUDIEPRIS: 795 kr.

View Event →
GRAVIDITETENS PSYKOLOGI & PRÆNTATAL TILKNYTNING – KURSUSDAG FOR FAGPERSONER
Mar
23
10:30 AM10:30

GRAVIDITETENS PSYKOLOGI & PRÆNTATAL TILKNYTNING – KURSUSDAG FOR FAGPERSONER

For dig der arbejder med gravide kvinder og kommende mødre & fædre; jordemødre, fødselslæger, fødselshjælpere, doulaer, gravidyogalærere og andre interesserede inden for emnet. TILMELD DIG HER.

Du inviteres hermed til en kursusdag spækket med alt det nyeste viden indenfor feltet: psykologisk graviditet & tilknytning til barnet under graviditeten. Dette er en kursusdag omhandlende relationsdannelse i graviditeten og dennes påvirkning på barnet på den anden side af livmoderen. Det vil altså være en dag fyldt med inspiration til, hvordan denne del kan fylde (endnu mere) i dit arbejde med de gravide. TILMELD DIG HER.

UNDERVISER: Psykolog, Anna-Katherine Højland

DATO: 23. marts 2019

TID: LØRDAG kl. 10.30-16.30

PRIS: 950 kr.

STUDIEPRIS: 750 kr.

TILMED DIG HER

View Event →
GRAVID-YOGALÆRER UDDANNELSE, 2019
Mar
8
5:00 PM17:00

GRAVID-YOGALÆRER UDDANNELSE, 2019

Bliv gravidyogalærer hos HéLT & få en grundig udannelse med et stort fokus på høj faglighed & en varm og nærende tilgang til at arbejde med gravide kvinder - så du kan bidrage til at flere kvinder bliver styrkede i deres moderskab og får gode fødselsoplevelser.  TILMELD DIG HER.

Uddannelsen vil indeholde grundig læren om graviditetens fysiologi, psykologi og mentale aspekter samt hvordan yogaundervisningen kan tilrettelægges optimalt for den gravide, således at den bliver en væsentligt bidragende faktor for både den gravide kvinde og hendes ufødte barn i livmoderen gennem hele graviditeten.

Der vil indgå undervisning forestået af: jordemødre, diætist, psykolog, yogalærer & kropsbehandler.

TID: 110 timers yogalæreruddannelse i Marts, April & Maj, 2019

PRIS: 16.500 kr. 

View Event →
WOMB WISDOM - WORKSHOP v/Laila Tórsheim
Sep
7
10:00 AM10:00

WOMB WISDOM - WORKSHOP v/Laila Tórsheim

Workshop for kvinder med interesse i kvindekrop og kvindesind. På denne workshop vil en vekselvirkning mellem nærende kropslige praksisser, oplæg og øvelser invitere dig til en dybere forbindelse til din cykliske natur. TILMELD DIG HER

Kvinder har i gennemsnit en menstruationscyklus i 35 år. Vi har menstruation i ca. 6 år og er i den præmenstruelle fase i ca. 6 år. Lad os få det bedste ud af de år!

UNDERVISER: Laila Tórsheim

DATO: 7. september 2018

TID: 10.00-13.00

PRIS: 550 kr. / STUDERENDE (Gyldigt studiekort fremvises ved fremmøde): 400 kr. 

View Event →
OVERBYGNINGS KURSUS: AYURVEDA I DAGLIGDAGEN 2
Jun
2
2:00 PM14:00

OVERBYGNINGS KURSUS: AYURVEDA I DAGLIGDAGEN 2

På vores første kursus fik vil lagt basis omkring at forstå os selv og andre i relation til de grundlæggende elementer og grundtyperne inden for ayurveda. Vi fik taget hul på, hvordan balanceskabelse er en 'opposites as treatment' proces. Hvis du ikke har deltaget på det første kursus men har kendskab til Ayurveda, er du yderst velkommen på dette kursus. TILMELD DIG HER

Vi går et skridt videre og 1) tester dine eventuelle ubalancer doshamæssigt set, 2) konkretiserer hvad der skal til for at balancere ved hjælp af kost, motion, arbejdsmåder, årstidsbevidsthed, mm. 3) Især hvad angår kost vil vi uddybe og konkretisere omkring kombinationer af fødevarer og smagsvarianter til balancering af doshaerne.

UNDERVISER: Psykolog, Mette Kold

DATO: 2. Juni, 2018

TID: 14.00-16.30

PRIS: 300 kr.

View Event →
AYURVEDA I DAGLIGDAGEN
May
26
2:00 PM14:00

AYURVEDA I DAGLIGDAGEN

FORDYB DIG I AYURVEDA MED PSYKOLOG & EKSPERT METTE KOLD

Ayurveda, det flere tusinde år gamle indiske sundhedssystem, er et logisk system, du kan læne dig ind i, når du balancerer dig selv mht. kost, søvn, motion, arbejde, i forhold til årstiderne, i relationerne mm. TILMELD DIG HER
Kurset giver konkrete input, du kan bruge i hverdagen. Systemet er både en rigtig god ramme til at forstå dig selv - og til at forstå de andre, så du nænsomt kan balancere din egen unikke struktur, samtidig med bedre at kunne acceptere og understøtte de andre i at trives bedre endnu.

DATO: 26. maj, 2018

TID: 14.00-16.30

PRIS: 300 kr. 

View Event →
AYURVEDA & GRAVIDITET - FOREDRAG
Apr
15
2:30 PM14:30

AYURVEDA & GRAVIDITET - FOREDRAG

FORDYB DIG I AYURVEDA & GRAVIDITET MED PSYKOLOG & EKSPERT METTE KOLD. TILMELD DIG HER.

 Kurset giver en kort generel indføring i ayurveda & graviditet, og der gives specifikke råd og vejledninger i forhold til at have den bedst tænkelige graviditet. Det er ikke et kursus, der anviser uopnåelige og uoverskuelige 'du bør'-ting. Tværtimod tages der udgangspunkt i, at på den ene side har de fleste gravide færre ressourcer og er mentalt mere indadvendte og sensitive, på den anden side er graviditet ikke en sygdom. Vi er fra naturens side designede til at kunne trives med at være gravide, og det er præmisserne omkring kvindes helt grundlæggende natur, vi dykker ned i...

DATO: 15. april, 2018

TID: 14.30-16.30

PRIS: 300 kr. 

View Event →
RESTORATIV YOGA WORKSHOP
Dec
30
2:00 PM14:00

RESTORATIV YOGA WORKSHOP

FIND RO OG NÆRVÆR I JULETIDEN MED RESTORATIV YOGA

På workshoppen sættes tempoet helt ned og vi afsætter 2,5 time til blot at være tilstede, trække vejret og lade stilheden indfinde sig - alt imens vi lader kroppen hvile i restorative yogastillinger.

Mange kender til den ambivalens der kan være forbundet med juletiden, idet at vi på den ene side nyder julehyggen & samvær med mennesker vi holder af, mens vi på den anden side kan have utroligt travlt med at nå alle de forberedelser & arrangementer, som ligger i juletiden. Dette kan for mange resultere i at man er træt og absolut ikke veludhvilet efter juleferien. Denne workshop er tilrettelagt netop med henblik på at give dig ny energi & god dyb afspænding, så du kan komme godt opladet hjem til årets sidste fest - nytår...

UNDERVISER: Mia Toftdahl Olesen, yogalærer ved HéLT og uddannet i restorativ yoga og mindfulness.

DATO: 30. December, 2017

TID: Kl. 14.00-16.30

PRIS: 300 Kr. 

View Event →
KUNSTEN AT VÆRE EN SAMMENBRAGT FAMILIE
Nov
27
7:00 PM19:00

KUNSTEN AT VÆRE EN SAMMENBRAGT FAMILIE

Psykolog Sia Holm vil denne aften dele ud af sine erfaringer omkring, hvad det er vigtigt at være opmærksom på som par i etableringen af en sammenbragt familie.

En sammenbragt familie adskiller sig fra det traditionelle familiemønster som vi kender fra kernefamilien med mor/far og barn. Dette er vilkår man som medlem af en sammenbragt familie skal finde sit forhold til, og samarbejde omkring som par.
Psykolog Sia Holm vil denne aften dele ud af sine erfaringer omkring, hvad det er vigtigt at være opmærksom på som par i etableringen af en sammenbragt familie. Hun vil helt konkret snakke om, hvordan det rent lavpraktisk kan se ud for parret. Der vil blive åbnet op for debat og snak omkring disse måder at organisere sig på blandt deltagerene. 

DATO: 27. November, 2017

TID: Mandag kl. 19.00-21.00

PRIS: 150 kr.

View Event →
UDSOLGT - FRIT FALD & FLOW - FOREDRAG MED SIMON KROHN
Sep
14
7:00 PM19:00

UDSOLGT - FRIT FALD & FLOW - FOREDRAG MED SIMON KROHN

FOREDRAG OM YOGAFILOSOFI MED SIMON KROHN. TILMELD DIG HER

Alt i verden er i konstant forandring. Dette er et indlysende grundvilkår, og samtidig er det svært for mennesket at rumme. Yogatraditionen kan forstås som et forsøg på at lære at leve i harmoni med livets foranderlighed, og i dette underholdende foredrag vil Simon fortælle om yogaen fra dette perspektiv.

Simon Krohn, forfatter til den anmelderroste bog "Nærmere noget", giver i dette foredrag en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen.  

UNDERVISER: Simon Krohn

DATO: 14. September

TID: Torsdag kl. 19.00-21.00

PRIS: 300 kr.

View Event →