Back to All Events

RESTORATIV YOGA WORKSHOP

FIND RO OG NÆRVÆR I JULETIDEN MED RESTORATIV YOGA. TILMELD DIG HER.

Bliv støttet i at tage en pause efter juleræset & nyd 2,5 times afspænding med restorativ yoga. Mange kender til den ambivalens der kan være forbundet med juletiden, idet at vi på den ene side nyder julehyggen & samvær med mennesker vi holder af, mens vi på den anden side kan have utroligt travlt med at nå alle de forberedelser & arrangementer, som ligger i juletiden. Dette kan for mange resultere i at man er træt og absolut ikke veludhvilet efter juleferien. Denne workshop er tilrettelagt netop med henblik på at give dig ny energi & god dyb afspænding, så du kan komme godt opladet hjem til årets sidste fest - nytår.

På workshoppen sættes tempoet helt ned og vi afsætter 2,5 time til blot at være tilstede, trække vejret og lade stilheden indfinde sig - alt imens vi lader kroppen hvile i restorative yogastillinger.

I den restorative yoga bruges blokke, tæpper og puder til at etablere et afslappende fundament for kroppen, hermed bliver kroppen holdt og støttet således, at du ikke skal bruge kræfter på at holde dig selv i stillingerne - du skal blot hvile.  Hver stilling holdes i minimum fem minutter med ønske om at hjælpe kroppen til at give slip på eventuelle spændinger & stress. Restorativ yoga er en yderst blid form for yoga der giver kroppen og nervesystemet mulighed for at hvile. 

OPBYGNING AF WORKSHOPPEN

Vi starter workshoppen med et blidt flow hvor alle kan være med, så vi kan få lidt varme i kroppen inden vi skal ind i de restorative stillinger. Workshoppen vil også indeholde enkelte vejrtrækningsøvelser og afsluttes med en ekstra lang og dyb restorativ savasana.

PRAKTISK

  • Alle er velkomne på workshoppen, intet forhåndskendskab til yoga er nødvendigt.
  • Medbring gerne en ekstra trøje eller et par varme sokker, så du kan holde varmen i stillingerne.

TILMELD DIG HER

UNDERVISER: Mia Toftdahl Olesen, yogalærer ved HéLT og uddannet i restorativ yoga og mindfulness.

DATO: Lørdag d. 30. December, 2017

TID: Kl. 14.00-16.30

PRIS: 300 Kr. 

 

 

Earlier Event: November 27
KUNSTEN AT VÆRE EN SAMMENBRAGT FAMILIE
Later Event: April 15
AYURVEDA & GRAVIDITET - FOREDRAG