Back to All Events

GRAVIDITETENS PSYKOLOGI & PRÆNTATAL TILKNYTNING – KURSUSDAG FOR FAGPERSONER

For dig der arbejder med gravide kvinder og kommende mødre & fædre; jordemødre, fødselslæger,  fødselshjælpere, doulaer, gravidyogalærere og andre interesserede inden for emnet.

Du inviteres hermed til en kursusdag spækket med alt det nyeste viden indenfor feltet: psykologisk graviditet & tilknytning til barnet under graviditeten. Dette er en kursusdag omhandlende relationsdannelse i graviditeten og dennes påvirkning på barnet på den anden side af livmoderen. Det vil altså være en dag fyldt med inspiration til, hvordan denne del kan fylde (endnu mere) i dit arbejde med de gravide. TILMELD DIG HER

Psykolog og jordemoder Anna-Katherine Højland (se nærmere beskrivelse nedenfor) vil føre os gennem graviditetens psykologiske aspekter og processeer, samt redegøre for vigtigheden af, at vi  - som fagpersoner – støtter og tydeliggør den mentale del af graviditeten i lige så høj grad som den fysiske graviditetsproces.  

Du vil opleve undervisning fra en af de førende psykologer på emnet, som brænder for, at undervise og videreformidle den store viden der efterhånden findes inden for feltet, til dig, således at du kan gå ud og bruge det i praksis efterfølgende.

Graviditet og forældreskab er ikke blot omfattende og hastige fysiologiske forandringer. Graviditet og forældreskab er en af de største og vigtigste udviklingsmæssige milepæle i menneskelivet, der indebærer komplekse og omfattende psykologiske overgange og psykologiske udviklingsopgaver. 

Fokus er på fordybelsen i disse processer og der stilles skarpt på hvordan du i dit professionelle virke netop kan bidrage til at støtte den psykologiske forandring og udvikling for vordende forældre. For barnet og de vordende forældre er arbejdet i et tidligt relationsperspektiv det helt afgørende for den videre familiedannelsesproces.

Kom og vær med og udbyg din professionelle værktøjskasse i forhold til at arbejde med psykologisk svangreomsorg.

Vi glæder os til at byde dig velkomment hos HéLT til denne kursusdag

UNDERVISER:

ANNA-KATHERINE HØJLAND: Autoriseret klinisk psykolog og specialist i klinisk børnepsykologi. Hun er også uddannet jordemoder og scanningsjordemoder. Anna-Katherine har siddet 3 år i bestyrelsen for Nordisk Forening for Spædbørns Udvikling og sidder i bestyrelsen i Nordic Marcé Society for Perinatalt Mentalt Helbred. Anna-Katherine har omfattende klinisk erfaring med gravide/højrisikogravide, spæd- og småbørnsforældre som dels jordemoder, og som psykolog i børnepsykiatrien samt mangeårigt i Familieambulatoriet med højrisikogravide med tidligere/nuværende rusmiddelforbrug og deres børn. Anna-Katherine vil stå for en grundig indføring i den nyeste viden om prænatalpsykologi - den psykologi som foregår mens babyen er i livmoderen. 

DATO: 23. marts, 2019

TID: LØRDAG kl. 10.30-16.30

PRIS: 950 kr.

STUDIEPRIS: 750 kr.

Prisen inkluderer en sandwich pr. person, snacks, kaffe, te & vand.