Back to All Events

GRAVID-WORKSHOP MED YOGA OG ZONETERAPI

FIRE TIMERS WORKSHOP MED FOKUS PÅ DIN GRAVIDITET MED YOGA OG ZONETERAPI. TILMELD DIG HER.

Giv dig selv, din krop og dit ufødte barn en omgang omsorgsfuld opmærksomhed. På denne workshop bliver du guidet gennem en yogapraksis med din graviditet som det centrale omdrejningspunkt. Du vil under workshoppen desuden få en individuel zoneterapi-behandling, som vil tage udgangspunkt i netop dine behov.

Formålet med workshoppen er, at du får støtte og oplever ro og nærvær i din graviditet. Med yoga og zoneterapi opstår en mulighed for at opleve velbehag og god kontakt til din krop. Der tages højde for graviditetsgener, således at alle er velkommen uanset udfordringer. 

Der vil være to yogalærere til 12 personer, hvilket giver en helt unik mulighed for individuel vejledning og tid til den enkelte. 

Du kan deltage på workshoppen når som helst under din graviditet.

Fokus på workshoppen er på at understøtte en sund graviditet og fødsel. Herunder at bevare smidighedstyrke og udvikle kropsbevidsthed under graviditeten. At bære et barn og føde det er en enorm oplevelse i en kvindes liv. Med yoga kan graviditetsgener forebygges eller holdes nede, hvis de allerede er opstået, fx. i form af væskeophobninger og bækkensmerter. Desuden vil yoga for gravide forberede fødslen således, at fødestillinger og strategier til at håndtering af veer vil blive velkendte. Der vil blive taget højde for den enkelte gravides behov.

Yogastillingerne vil være sammensat af rolige, blide stillinger, enkelte balance- og styrke-stillinger, bækkenbundstræning og vejrtrækningsøvelser, der beroliger og skaber fokus og kan anvendes under fødslen.

Med zoneterapi kan der opnås afspænding og velbehag. Zoneterapi er en behandlingsmetode, som bygger på teorierne bag den Traditionelle Kinesiske Medicin. Med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger behandleren at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen (makrosystemet) kan findes afspejlet i delområder af kroppen (mikrosystemer), som kommunikerer og vekselvirker med hinanden. Mikrosystemerne er såvel fødderne som ørene (øreakupunktur). Behandlingen er yderst behagelig og kan afhjælpe mange graviditetsgener eller blot virke afslappende. 

Der vil på workshoppen altid være plads til at tale om, hvordan du har det i din graviditet og rig mulighed for at dele og sparre med de andre gravide på holdet. 

Det er helt unikt at være gravid, om det så er første, anden eller femte gang. Ved at dyrke yoga under din graviditet får du et åndehul og en mulighed for at fordybe dig og forberede en god fødsel.

Underviserne:

Fia Frydenlund er uddannet indenfor alverdens yogastilarter og har specialiseret sig i graviditet.

Anna Falch er bla. uddannet Klinisk diætist og autoriseret zoneterapeut med speciale i graviditet.

TID: 13:00-17:00

VARIGHED: 4 timer

PRIS: 475 kr. inkl. te/kaffe, frugt og lækkerier