Back to All Events

YIN YOGA FORDYBELSE - WORKSHOP

2,5 TIMERS YIN YOGA FORDYBELSES-WORKSHOP MED SÆRLIGT FOKUS PÅ UDRENSNING. TILMELD DIG HER.

YIN YOGA FORDYBELSE - WORKSHOP

RO & FORDYBELSE er kernen i denne 2,5 times lange yinyoga session, som vil bære præg af en restorativ tilgang til stillingerne. 

Under denne wokshop ligger fokus på at vende sanserne ind i kroppen og hermed give både krop og sind mulighed for dyb afspænding. 

Vi arbejder med lange nænsomme stræk, vejrtrækning og meditation med henblik på at skabe sammenhæng mellem krop og sind. Underviseren vil have særlig opmærksomhed på at komme rundt til alle deltagere således at du vil blive støttet og hjulpet ind og ud af stillingerne.

At vælge at hvile aktivt kan medvirke til at hverdagens tanker og følelser kommer på afstand og dermed skabe mulighed for en oplevelse af øget tilstedevær og ro.  

Workshoppen henvender sig til såvel begyndere som øvede elever.

OM YIN YOGA:

Yin Yoga er en yderst rolig og indadvendt praksis med fokus på det meditative. De siddende og liggende stillinger, holdes i 3-5 min. Der arbejdes på hengivelse til stræk med henblik på at lade kroppen give sig med tyngdekraften.
Yin yoga tager afsæt i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) og adskiller sig fra andre yogaformer ved at have fokus på smidighed i bindevævet (fascia) fremfor musklerne. 
Der er særligt fokus på pauserne mellem stillingerne ud fra et ønske om at observere stillingernes effekt på krop og sind.

Med afsæt i TCM arbejdes der med yin yogaen på kroppens energibaner med henblik på at skabe gennemstrømning, således at blokeringer, såvel fysiske som mentale, udlignes. 

Yin yoga kan virke yderst beroligende på nervesystemet og kan medvirke til at afhjælpe stress/overbelastning og medføre forøget ro og afspænding.

Det kræver ikke kendskab til yoga at deltage - alle er velkommen. 

UNDERVISER: Anna Falch

DATO: 8. januar, 2017

TID: 10.00-12.30

PRIS: 300 kr.

MERE INFO: www.helthelt.dk
BOOK: http://webshop.sport-solutions.dk/helt
KONTAKT: kontakt@helthelt.dk eller 53798444