Back to All Events

HéLT KRIGER - WORKSHOP

FIND STÅSTED I DIG SELV OG GÅ PÅ OPDAGELSE I DIN INDRE STYRKE. TILMELD DIG HER.

Du kan glæde dig til en lørdag, fuld af grin og bævrende ben. Hvor tiden er til, at du kan fordybe dig og sætte fokus på detaljer i din praksis. Gennem fuldt nærvær vil du blive guidet til, at mærke din krop og gennem den komme i kontakt med din indre kriger.

Du vil med en legende tilgang blive guidet gennem dynamiske flows og dansende krigere. Med fokus på fysisk styrke og smidighed, i kombination med vejrtrækning, søges det, at finde tættere på din HéLT inderste kriger.

Alle er velkomne uanset niveau, og du vil opleve at blive kærligt og opmærksomt udfordret.  De to underviserne vil have øje for, lige præcis hvor dine grænser er, samt hvor du har brug for hjælp, omsorg og opmuntring til at komme tættere på din indre kriger.

Da der er to undervisere til 8 elever, vil der være en helt unik mulighed for at få støtte og vejledning i din praksis.

UNDERVISERE: Sidsel Marie & Cecillie

DATO: Lørdag d. 16.januar

TID: kl. 14.00-16.00

PRIS: 225 kr.