Back to All Events

EFTERFØDSELS YOGA-FORLØB (HOLD 19)


Fokus på dette hold ligger på at genoptræne kroppen efter graviditet og fødsel. Der lægges særlig vægt på at opnå og bevare smidighed, styrke og genopdage din egen krop. Særligt nakke/skulder-området kan være påvirket af amning, løft mv., hvorfor dette område får særlig opmærksomhed på denne klasse. Desuden fokuseres der særligt på genoptræning af bækkenbund samt mave og lænd. TILMELD DIG HER.

Efterfødselsyoga giver bevægelse i hele kroppen via statiske såvel som dynamiske stillinger i kombination med vejrtrækningen. For dig som mor vil efterfødselsyoga, som minimum, genoptræne din krop til udgangspunktet, øge din balance, dit fokus samt hjælpe dig til at finde ro og afspænding.

Der tages højde for de behov, der er forbundet med at have en baby. Der er altid plads til at trække sig til et tilstødende lokale ved behov for amning, bleskifte mv.

Barnevogne kan parkeres foran bygningen og kan ses fra yogasalen. 

Babyerne inddrages i passende stillinger, hvis de er vågne og tilfredse, således at din yogaprakis også bliver et rum for mor/barn-kontakt. Har du mulighed for at komme uden dit barn, er du også hjertelig velkommen til det.

UNDERVISER: Marie

DATO: 17/10, 24/10, 31/10, 7/10 & 14/11 

TID: Mandage kl. 12.00-13.15

PRIS: 550 kr.

Earlier Event: September 17
CORE FLOW & INNER POWER - WORKSHOP
Later Event: November 11
GRAVID YOGA (DROP IN) - FORMIDDAG