Back to All Events

HELDAGS WORKSHOP m. Ditte Bykhjærholm Nielsen

Dybere kontakt til os selv og hinanden er noget mange af os længes efter. For at opleve dybere kontakt må vi åbne for kontakt og lytte til den respons vi får. 

Denne dag er en invitation til at afsøge hvordan vor attitude i kontakten med kroppen, stillingen, åndedrættet og hinanden har betydning for oplevelsen af os selv, yogastillingen og dens effekt på dig samt din relation til andre. Vi vil skærpe vore måder at tage kontakt til kroppen, åndedrættet og hinanden og fintune vores evne til at lytte sensitivt til respons. 

10-12.30 Dybere kontakt til kroppen, åndedrættet og andre. Om formiddag skal vi lave en masse dejlig blid hatha, blidt flow, blide partnerøvelser, pranayama. 

14.00-16.30 Dybere kontakt til dit indre liv; følelser, sind og kropsfornemmelser. Om eftermiddagen vil vi vende opmærksomheden indad med restorativ yoga og meditation.

Alle kan være med uanset erfaring. Medbring en notesbog, ekstra lag af tøj og 2 tæpper.

Ditte ønsker med sin undervisning at invitere til at åbne for en dybere kontakt til os selv hinanden og verden. Hun har specialiseret sig i restorativ yoga, yoga terapeutik og meditation. Ditte er oprindeligt uddannet skolelærer og hun har beskæftiget sig med undervisning, pædagogik og psykologi de sidste 20 år.  Hun underviserer til dagligt i København og tilbyder workshops i Danmark og Skandinavien. Hun underviser på uddannelser i restorativ yoga og at undervise fra hjertet. Hun holder meget af at have enesessioner med folk med fysiske og psykiske udfordringer.

UNDERVISER: Ditte Bykjærholm Nielsen

DATO: 14/5 

TID: 10.00 – 16.30

PRIS: 700 kr.