Back to All Events

**UDSOLGT** VOKSEN\BARN WORKSHOP (7-11 ÅR)

YOGA FOR FORÆLDRE & BARN. TILMELD DIG HER.

Tilbring en eftermiddag med yoga, leg og hygge sammen med dit barn. En fantastik måde at få en hyggelig, sjov og rolig stund med dit barn. Fokus ligger på at give forældre & børnene en sjov og kreativ oplevelse med yoga. Der leges med yogastillingerne med henblik på, at børnene får yogaen ind i børnehøjde. 

I vil blive guidet gennem bla. partnerøvelser, historiefortælling, åndedrætsøvelser & afspænding - alt dette i børnehøjde, med plads til grin og kreativitet. Børnene vil være med til at opfinde nye yogastillinger og lære en solhilsen at kende, så i også kan bruge den derhjemme. Alle er velkommen til at deltage, uanset kendskab til yoga. 

Der er plads til 6 forældre/barn-par på workshoppen, hvilket giver en helt unik mulighed for ro og fordybelse samt plads til alle.

Hvis du er besteforældre og har lyst til at deltage med dit barnebarn, er du også meget velkommen.

UNDERVISER: Deena

DATO: 18. Juni

TID: 14.00-15.15

PRIS: 225 kr.

Earlier Event: May 21
FORÆLDRE\BARN WORKSHOP (7-11 ÅR)
Later Event: June 19
VOKSEN\BARN WORKSHOP (3-6 ÅR)