Back to All Events

**UDSOLGT** - GRAVID YOGA FORLØB (HOLD 10)


**DETTE FORLØB ER UDSOLGT, SE ANDRE HOLD HER**

YOGA FOR ALLE GRAVIDE. TILMELD DIG HER

Du kan begynde når som helst under din graviditet.

På dette hold ligger fokus på at understøtte en sund graviditet og fødsel. Herunder at bevare smidighed, styrke og udvikle kropsbevidsthed under graviditeten. At bære et barn og føde det er en enorm oplevelse i en kvindes liv. 

Med yoga kan graviditetsgener forebygges eller holdes nede, hvis de allerede er opstået, fx. i form af væskeophobninger og bækkensmerter. Desuden vil yoga for gravide forberede fødslen således, at fødestillinger og strategier til at håndtering af veer vil blive velkendte. Der vil blive taget højde for den enkelte gravides behov.

Yogastillingerne vil være sammensat af rolige, blide stillinger, enkelte balance- og styrke-stillinger, bækkenbundstræning og vejrtrækningsøvelser, der beroliger og skaber fokus og kan anvendes under fødslen.

Der vil på holdet altid være plads til at tale om, hvordan du har det i din graviditet og rig mulighed for at dele og sparre med de andre gravide på holdet. 

Det er helt unikt at være gravid, om det så er første, anden eller femte gang. Ved at dyrke yoga under din graviditet får du et åndehul og en mulighed for at fordybe dig og forberede en god fødsel.

Der vil begynde et nyt forløb efter dette, som du er velkommen til at melde dig på.

Hvis der er datoer som ikke passer dig i forløbet er du velkommen til at få et klip til gravid-drop in istedet for de gange du ikke kan deltage. 

UNDERVISER: Janne Hasgaard

DATOER: 17/11, 24/11, 1/12, 8/12 & 15/12 

TID: Torsdage kl. 17.00-18.15

I ALT: 5 klasser x 1 time & 15 min.

PRIS: 550 kr.

Earlier Event: November 16
GRAVID YOGA - FORLØB (HOLD 21)
Later Event: November 21
EFTERFØDSELS YOGA (HOLD 21)