Back to All Events

HéLT GRAVID WORKSHOP - fødestillinger

Brug yogaen aktivt under din fødsel.

Under denne workshop fordyber vi os i de yogastillinger, som vil være optimale som fødestillinger i alle fødslens faser. Herunder vil du blive bekendt med begrebet ”Optimal fetal positioning”, med henblik på, at få forståelse for hvordan du kan bidrage til dit barns rotation gennem dit bækken under fødslen. TILMELD DIG HER.

Underviseren som både er jordemoder & yogalærer, vil kombinere sin jordemoderfaglige og fysiologiske viden med yogaens værktøjer. Hermed vil du trygt og sikkert blive guidet gennem to timers fordybelse i fødselsforberedende yoga, hvor du også vil stifte bekendskab med åndedrætsteknikker, smertelindrende- & ve-fremmende-tryk til brug under fødslen. 

Det er ikke nødvendigt at have et forhåndskendskab til yoga eller at have deltaget på HéLT KLAR TIL FØDSEL- fødselsforberedelse for at deltage på denne workshop – ALLE ER VELKOMMEN.

 

UNDERVISER: Janne Hasgaard

DATO: 12. December

TID: MANDAG kl. 16.30 - 18.30

PRIS: 350 kr. 

Earlier Event: December 10
HéLT VILDT - "POP UP"
Later Event: January 3
EFTERFØDSELS YOGA (HOLD 1)