Back to All Events

GÅ DYBERE I DIN YOGAPRAKSIS MED ÅNDEDRÆT, MEDITATION OG YOGAFILOSOFI - FORLØB


De gamle yogier og vismænd havde allerede for flere tusind år siden, opdaget at åndedrættet gemmer på hemmeligheder, som kan hjælpe os til at stilne sindet og finde ro. TILMELD DIG HER.

På dette forløb vil vi udforske hvordan åndedrætsteknikker og meditation, kan bringe dig dybere i din yogapraksis, foruden at frigive stress og spændinger fra krop og sind. Forløbet henvender sig til dem, som har lavet yoga i noget tid og nu gerne vil gå dybere i deres praksis.

De fysiske yogastillinger, asanas, som de fleste er rigtige glade for, er bare toppen af isbjerget. Yogaen byder på mange flere strenge at spille på, herunder åndedrætsteknikker og meditation.

Med udgangspunkt i bl.a. Patanjali’s Yoga Sutras, går dette forløb dybere i de grene, der har med åndedrætsteknikker og meditation at gøre, som hjælper os fra vores ydre verden til vores indre univers.

På de 4 klasser vil vi beskæftige os med:

> Yogiske åndedrætsteknikker der giver mere fokus og afspænding i krop og sind

> Let yoga asanasprogram på ca. 35 min.

> Forskelige meditationsteknikker

> Yoga nidra

> Viden om sindets tendenser og hvordan vi arbejder konstruktivt med disse

Da vi mødes 4 gange giver det en super mulighed for at gå dybere i de teknikker vi laver hver uge og dermed giver det dig mulighed for at opbygge en regelmæssig yoga og meditationspraksis til glæde for din indre fred, humør og helbred.

Og mindre stress – naturligvis!

Forløbet er for alle, uanset niveau, der har lyst til en dybere og mere autentisk oplevelse af yoga, åndedræt og meditation.

Bemærk venligst, at det ikke er en forudsætning for deltagelse på forløbet, at du kan sidde i skrædderstilling. Der vil være diverse yogaprops samt stol til rådighed. Der er således mulighed for at sidde/ligge på forskellig vis.

UNDERVISER: Thomas Elnegaard

DATO: 27/2, 6/3, 13/3 & 20/3

VARIGHED: 4 undervisningsgange x 75 minutter

TID: 17.00-18.15

PRIS: 695,-