Back to All Events

GÅ DYBERE I DIN YOGAPRAKSIS - En intro til meditation og åndedrætsteknik


INTRODUKTION TIL MEDITATION OG ÅNDEDRÆTSTEKNIK. De gamle yogier og vismænd havde allerede for flere tusind år siden, opdaget at åndedrættet gemmer på hemmeligheder, som kan hjælpe os til at stilne sindet og finde ro. TILMELD DIG HER.

På denne workshop vil vi udforske hvordan åndedrætsteknikker og meditation, kan bringe dig dybere i din yogapraksis, foruden at frigive stress og spændinger fra krop og sind. Du vil få en grundig introduktion til meditation og åndedræt, som vil give dig et grundlag for at bruge disse dybere lag af yogaen, i din praksis efterfølgende.

Vi vil både lave klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser samt meditation, som du vil kunne tage direkte 'med hjem' og bruge efter behov, i din dagligdag.

Vedvarende yogapraksis gør os roligere, gladere og mere tilfredse som mennesker. Prøv det på egen krop!

Workshoppen er for alle, uanset niveau, der har lyst til en dybere og mere autentisk oplevelse af yoga, åndedræt og meditation, men er særligt egnet til dig der gerne vil introduceres til meditation og åndedrætsteknik.

UNDERVISER: Thomas Elnegaard.

DATO: 20. januar, 2019.

TID: 10.00-12.30.

PRIS: 350,-