Back to All Events

UDSOLGT // YIN YOGA WORKSHOP


YIN YOGA FORDYBELSES WORKSHOP med massage og drømmerejse. TILMELD DIG HER.

En workshop hvor du undervejs i klassen vil få yin yoga massage stræk og tryk , så du mærker en dybere effekt af de forskellige stillinger. I slutningen af workshoppen bevæger vi os mod det restorative kombineret med drømmerejse. Vi slutter af med en lang savasana med massage af nakken med appelsinblomst olie der har en beroligende effekt, så hele din praksis kan integrere sig.

OM YIN YOGA

Yin Yoga er en yderst rolig og indadvendt praksis med fokus på det meditative. De siddende og liggende stillinger, holdes i 3-5 min. Der arbejdes på hengivelse til stræk med henblik på at lade kroppen give sig med tyngdekraften.

Yin yoga tager afsæt i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) og adskiller sig fra andre yogaformer ved at have fokus på smidighed i bindevævet (fascia) fremfor musklerne. 

Der er særligt fokus på pauserne mellem stillingerne ud fra et ønske om at observere stillingernes effekt på krop og sind.

Med afsæt i TCM arbejdes der med yin yogaen på kroppens energibaner med henblik på at skabe gennemstrømning, således at blokeringer, såvel fysiske som mentale, udlignes. 

Yin yoga kan virke yderst beroligende på nervesystemet og kan medvirke til at afhjælpe stress/overbelastning og medføre forøget ro og afspænding.

Det kræver ikke kendskab til yoga at deltage - alle er velkommen. 

UNDERVISER: Nina Eklund

DATO: 18. april, 2019.

TID: 10.00-12.30.

PRIS: 350,-