Back to All Events

HéLT VILDT - POP UP

Denne lørdag byder på en særlig "POP UP" - yogaklasse.

Fokus på det legende, udfordrende og lidt skæve. Denne klasse er særligt egnet for dem, som har lyst til at få ekstra udfordring og ny inspiration i deres praksis. Du vil komme til at få sved på panden, lege med balance, styrke og smidighed når Karina guider denne særlige FLOW-klasse. 

Alle som har deltaget på en flowklasse, deltage, så længe man har lyst til at grine, koncentrere sig og er i stand til at tage en pause ved behov. 

HéLT VILDT er på skemaet en lørdag om måneden som en "POP UP-KLASSE", hvor du altid vil blive udfordret og overrasket. 

OM KARINA: YOGALÆRER & DANSER

Karina er professionel danser og har elleve års erfaring som danselærer. Med afsæt i dansen guider hun yogaklasser med spontanitet og et særligt fokus på smukke og flydende bevægelsesmønstrer.

Karina har stor viden om alignment og anatomi hvilket skaber fundamentet for det fokus på kropsbevidsthed og sikker praksis som er et grundelement i hendes yogaundervisning. 

Gennem yogaen arbejder Karina på at få kroppen og sindet til at arbejde sammen. Dette med fokus på balance, styrke, smidighed, smil og hårdt arbejde. Karinas undervisning er legende, udfordrende og nyskabende.

UNDERVISER: Karina Højgaard

DATO: 10. december

TID: LØRDAG kl. 12.30-13.45

PRIS: 1 klip eller månedsabonnement

KØB KLIP ELLER ABONNEMENT HER OG/ELLER TILMELD DIG MED DIT LOGIN. 

Earlier Event: November 12
HéLT VILDT - POP UP