Back to All Events

***UDSOLGT***YOGAWORKSHOP - NAVLE CHAKRET

YOGAWORKSHOP - NAVLE CHAKRET - TILMELD DIG HER.

Fordyb kontakten til dit navle-chakra – din entusiasme og dit selvværd! Temaet for workshop’en er navle-chakret, der handler om

- selvværd

- attitude

- passion

- power

- viljestyrke

Symptomer på et ubalanceret navle-chakra kan være lavt selvværd, manglende viljestyrke og en tendens til at flyde gennem livet uden mål og retning. Workshop’en er for alle niveauer. Før den egentlige praksis vil der være en kort gennemgang af chakra-systemet (et chakra er et energi-center) med fokus på dagens tema: navle-chakret. Den egentlige praksis bliver i to dele: i den første vækkes kroppen med sekvenser fra flow yoga. Den anden del bliver af mere energetisk karakter; her vil du fortrinsvis lave stillinger med længere stræk og fokus på at vække/harmonisere navle-chakret. Før den afsluttende shavasana (afspænding) vil der være en musikmeditation. Ofte vil du mærke en passioneret lyst til at gå efter dine største drømme, når du har arbejdet med dit navle-chakra.

Workshoppen er den tredje, i en række af fire chakra-workshops. Det er muligt at booke plads på alle fire med rabat her:
https://webshop.sport-solutions.dk/helt/membership/2562

UNDERVISER: Mathias Valentino, Yogalærer ved bl.a. Hélt og coach/psykoterapeut

DATO: 6. januar, 2019

TID: Søndag kl. 10.00-12.30

PRIS: 350,-