Back to All Events

**UDSOLGT** YIN YOGA FORDYBELSE - WORKSHOP

YIN YOGA FORDYBELSES-WORKSHOP TILMELD DIG HER.

PÅ DENNE WORKSHOP INVITERES DU TIL: fordybelse, nærvær og ro i denne 2,5 times lange yinyoga session.

Hvad enten du er meget fysisk aktiv, med en stiv og spændt krop eller om det er tanker, bekymringer og stress, som fylder hos dig, er dette et balancerende, supplement i et travlt liv.
Fordyb dig i blødgørende og afslappende Yin yoga, og mærk magien på egen krop! Den ekstra tid, giver mulighed for at dykke dybere i stillingerne, kroppen og roen.

Kom som du er og medbring blot behageligt tøj, du bevæger dig godt i.

 

OM YIN YOGA:

Yin Yoga er en yderst rolig og indadvendt praksis med fokus på det meditative. De siddende og liggende stillinger, holdes i 3-5 min. Der arbejdes på hengivelse til stræk med henblik på at lade kroppen give sig med tyngdekraften.

Yin yoga tager afsæt i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) og adskiller sig fra andre yogaformer ved at have fokus på smidighed i bindevævet (fascia) fremfor musklerne. 

Der er særligt fokus på pauserne mellem stillingerne ud fra et ønske om at observere stillingernes effekt på krop og sind.

Med afsæt i TCM arbejdes der med yin yogaen på kroppens energibaner med henblik på at skabe gennemstrømning, således at blokeringer, såvel fysiske som mentale, udlignes. 

Yin yoga kan virke yderst beroligende på nervesystemet og kan medvirke til at afhjælpe stress/overbelastning og medføre forøget ro og afspænding.

Det kræver ikke kendskab til yoga at deltage - alle er velkommen. 

 

UNDERVISER: Julliiee. Yogalærer ved HéLT og kropsbehandler

DATO: 04. November, 2018

TID: 10.00-12.30

PRIS: 350 kr.

Earlier Event: October 21
YOGAWORKSHOP - ROD CHAKRET
Later Event: November 24
BHAKTI YOGA WORKSHOP