Back to All Events

YOGAWORKSHOP - HJERTE CHAKRET

YOGAWORKSHOP - HARA CHAKRET - TILMELD DIG HER.

Fordyb kontakten til dit hjerte-chakra – kærligheden i dit liv! Temaet for workshop’en er hjerte-chakret, der handler om

- (selv)kærlighed

- intimitet

- relationer

- tilgivelse Symptomer på et ubalanceret hjerte-chakra kan være vanskelige relationer, lav selvkærlighed, stærk jalousi, afhægighed af andre og en følelse af at være nedlukket. Workshop’en er for alle niveauer. Før den egentlige praksis vil der være en kort gennemgang af chakra-systemet (et chakra er et energi-center) med fokus på dagens tema: hjerte-chakret. Den egentlige praksis bliver i to dele: i den første vækkes kroppen med sekvenser fra flow yoga. Den anden del bliver af mere energetisk karakter; her vil du fortrinsvis lave stillinger med længere stræk og fokus på at vække/harmonisere hjerte-chakret. Før den afsluttende shavasana (afspænding) vil der være en musikmeditation. Der kan være en følelse af stor selvomsorg og et ønske om at være i service for menneskeheden, når du har lavet yoga med fokus på hjerte-chakret.

Workshoppen er den fjerde, i en række af fire chakra-workshops. Det er muligt at booke plads på alle fire med rabat her:
https://webshop.sport-solutions.dk/helt/membership/2562

UNDERVISER: Mathias Valentino, Yogalærer ved bl.a. Hélt og coach/psykoterapeut

DATO: 3. februar, 2019

TID: Søndag kl. 10.00-12.30

PRIS: 350,-