Back to All Events

STYRK & SMIDIGGØR DIN PSOAS - WORKSHOP

På denne workshop vil Micael Bjerrum tage dig med på en dybdegående rejse ind i en forståelse af din psoas. 

TILMELD DIG HER.

Iliopsoasmuskelgruppen er bedre kendt som "hoftebøjeren". Denne vigtige muskelgruppe har stor betydning for vores bevægeapparat, kropsholdning og vores fysiske velbefindende. Derudover kan der ophobe sig psykiske spændinger i området, som kan skabe udfordringer i din yogapraksis såvel som i dit fysiske velbefindende til hverdag. På denne workshop vil din  opmærksomhed og bevidsthed omkring musklen blive skærpet & vi vil sammen undersøge hvordan yogaen kan arbejde dybt på at åbne den op. 

Vi vil fokusere på stående stillinger og “core” arbejde for derigennem at styrke området og bruge dybe stræk til at frisætte musklen.  Du skal derfor være frisk på en yogapraksis som giver sved på panden. 

En del af workshoppen vil indeholde partnerøvelser og “hands on”, hvor vi vil hjælpe hinanden dybere ind i strækkene.

Medbring: pen og notesbog 

UNDERVISER: Michael Bjerrum

DATO: 12. marts

VARIGHED: 3 timer

TID: 10.00 - 13.00

PRIS: 350 KR.