Back to All Events

HéLT PÅSKE-RETREAT 2018


HéLT PÅSKE-RETREAT. 10 WORKSHOPS, 25 TIMER YOGA I ALT. TILMELD DIG HER.

I påsken kan du komme på in-house yogaretreat, hos HéLT. Torsdag til mandag, vil du dagligt kunne deltage på i alt 5 timers yoga-workshops. Hver dag vil byde på både en 2-timers Yang workshop og en 3-timers Yin workshop, med en times frokostpause imellem. 
Det anbefales naturligvis at deltage på samtlige workshops, for at få den fulde retreat-effekt. Men det er også muligt, at plukke enkelte workshops ud - se priser nedenfor. 

  
Programmet er som følger: 
  
TORSDAG d. 29/3: 
09.00-11.00 Yang/Påskeluksus med Trine
12.00-15.00 Yin/Nærende yin og yoga nidra med Katrine
  
FREDAG d. 30/3: 

09.00-11.00 Yang/bølgende flow med Fia
12.00-15.00 Yin/Yin yoga og mindfulness med Julliiee
  
LØRDAG d. 31/3: 

09.00-11.00 Yang/Heart over Head med Dagbjört
12.00-15.00 Yin/Vær god ved dig selv med Mai
  
SØNDAG d. 1/4: 

09.00-11.00 Yang/Vend verden på hovedet med Sam
12.00-15.00 Yin/Væk energien med Yin med Sofiia
  
MANDAG d. 2/4: 

09.00-11.00 Yang/Vinyasa workshop med Cecillie
12.00-15.00 Yin/Giv slip og slap af med Mai
  
Som altid sørger vi for at have alt udstyr klar og vi byder på vand samt varm te. Medbring selv madpakke til frokostpausen og varmt tøj til yin-klasserne. 

OM KLASSERNE & UNDERVISERNE

Yang / Torsdag den 29/3 kl. 09.00-11.00, TRINE .
"PÅSKELUKSUS"
Velkommen til en formiddag med fokus på selvforkælelse, og at byde foråret og lyset velkommen, med velvære i kroppen, og med ro og åbenhed i sindet. På den første del af klassen vil der være fokus på bløde flows, samt bølgende og dynamiske bevægelser, og du vil her møde både sjove og udfordrende stillinger. De bløde bevægelser der følger åndedrættet vil støtte bevægelsen fra den daglige væren i tankerne, og hjælpe dig ned i kroppen, til sanserne. I den sidste del af klassen vil du bevæge dig dybere ind i stilheden, og invitere til blødhed og afspænding, med restorative stillinger. Her vil der også vil blive brugt lyd, som værktøj til at guide dig dybere ind i roen, der altid findes i dig selv.

Yin / Torsdag den 29/3 kl. 12.00-15.00, KATRINE MARIBO.
"NÆRENDE YIN & YOGA NIDRA"
På denne workshop er der fokus på Yoga nidra, også kaldet yogiens søvn. Yoga nidra er nemlig en meditativ form for afspænding, som vil efterlade dig samlet og genopladet.Du vil blive guidet igennem en blid yin yoga sekvens, som vil have et lille drys af restorativ yoga over sig. Du vil altså være i lang tid i de enkelte stillinger, som vi vil tilpasse din krop med forskellige "props" som klodser, tæpper og puder. Til sidst vil du blive guidet igennem en længere yoga nidra, som med udgangspunkt i det spirende forår sigter efter at give dig en dyb hvile og ny energi.
Hvis du har lyst, tilbyder jeg helende berøring og lidt chokolade til at slutte af med. Hvis du er nysgerrig efter at lære mere om yoga nidra, kan du efterfølgende få tilsendt lidt skriftlig information.
Workshoppen er for alle. Tænk varm, lag-på-lag beklædning. Ofte køler kroppen nemlig ned, når vi afspænder dybt, så det er en god idé at have mulighed for at tage noget ekstra tøj på undervejs. Medbring også gerne et tyndt tørklæde.

Yang / Fredag den 30/3 kl. 09.00-11.00, FIA FRYDENLUND.
"BØLGENDE FLOW"
På denne workshop skal vi bevæge os i bølger og trække vejret med hele kroppen. Vi skal både udforske de små og store bølger, vi skal slå knuder og twiste, for at skabe plads og åbne op. Ligesom bølgerne på havet ikke har en mening om de bevægelser de møder, vil vi også øve os i at lægge den indre dommer på hylden for en stund og i stedet opdage, hvad bevægelserne gør ved os - fysisk såvel som mentalt.

 Yin / Fredag den 30/3 kl. 12.00-15.00, JULLIIEE.
"YIN YOGA & MINDFULLNES"
Lær om mindfulness i praksis, igennem yin yogaen. Første del af praksis, vil du lære hvad mindfulness er og hvad det kan. I næste del vil du opleve mindfulness i praksis og afslutte med en god, lang afspænding/yoga nidra, hvor principperne du har lært og erfaringer du har gjort dig undervejs, vil få lov at lande i dig, på et dybere plan.
Du vil fordybe dig i stillingerne og tankerne der vil opstå undervejs, og efter afsluttet praksis vil vi hver især bruge 10-15 minutter på at nedskrive hvad mindfulness er og hvordan vi kan bruge det i hverdagen, som et værktøj til at flyde lidt mere ubesværet igennem livets op- og nedture. Der er naturligvis også mulighed for at få en kop te og en lille snak.
Workshoppen er som udgangspunkt for alle, men anbefales særligt til dig, der er interesseret I de mentale aspekter af yogaen.
Medbring: strømper, en ekstra bluse med lange ærmer så du undgår at fryse, samt notesbog og pen.

Yang / Lørdag den 31/3 kl. 09.00-11.00, DAGBJÖRT.
"HEART OVER HEAD"
Dette er en 2 timer lang hatha/vinyasa klasse, hvor du først og fremmest vil arbejde med at komme fra dit hoved, ned i dit hjerte. Du vil gennem forskellige stillinger og bløde flows, åbne hjertet op, så du bliver klar til de måske nye udfordringer der kan opstå, når du åbner hjerte og sind op for en ny made at være i livet på.
Dernæst vil du arbejde hen imod, at få hjertet op over hovedet - bogstaveligt talt! Det vil vi gøre med et par armbalancestillinger, men lad dig endelig ikke skræmme af dette. Du vil blive guidet grundigt hele vejen igennem.

Yin / Lørdag den 31/3 kl. 12.00-15.00, MAI.
"VÆR GOD VED DIG SELV"
Gør noget ekstra godt for dig selv I påsken og kom med på denne workshop, hvor du ved at fordybe dig i Yin yogaen, får mulighed for for alvor, at mærke hvilken effekt yin yogaen har på bade krop og sind.
Med fokus på at berolige nervesystemet og ved at arbejde med kroppens yin-væv (bindevæv), vil du opleve hvordan hele dit system kan slappe bedre af og du vil mærke en øget ro. Du vil også blive guidet igennem en yoganidra og en mini meditation, på denne workshop, for på den made at skabe plads I tankemylderet og lade sindet falde til ro.
Alle kan deltage på denne workshop uanset tidligere erfaring med yoga, du skal bare have lyst til at gøre noget godt for dig selv og komme som du er. Den gode tid, giver plads til at komme omkring alle og du kan derfor få hjælp til de udfordringer du måske møder undervejs.

Yang / Søndag den 01/04 kl. 09.00-11.00, SAM.
"VEND VERDEN PÅ HOVEDET"

Har du nogensinde haft lyst til at balancere på dine arme og hænder?
Armbalancer og omvendtstillinger er nogle af de meget spændende og udfordrende stillinger vi kan møde på en yogaklasse. Sjældent føler vi os så kraftfulde og 'høje', som når vi får vendt verden på hovedet, og set livet fra et nyt perspektiv.
På denne workshop vil vi nørde specifikke alignment-teknikker, hvormed vi får etableret en sikker og integreret balance, med hovedet nedad. Vi vil gå igennem forskellige variationer af forskellige stillinger og eksperimentere med at finde balancen, så vi kan se den irrationelle frygt i øjnene, med lidt mere overskud
Omvendtstillinger har en fantastisk effekt på hele kroppens cirkulation - de hjælper blodet tilbage til hjertet, aflaster venerne, samt, tilfører frisk ilt til de endokrine kirtler (stofskifte, insulin produktion, reproduktion etc.). De mentale fordele af stillingerne, som stresshåndteringsredskab, vil blive uddybet på workshoppen.
Workshoppen er velegnet for alle, som er nye i at vende verdenen på hovedet, samt dem, som er mere erfarne og har brug for en endorfin-bombe.
Eneste krav er at du SKAL kunne grine med.

Yin / Søndag den 01/04 kl. 12.00-15.00, SOFFIIA.
"VÆK ENERGIEN MED YIN"
På denne workshop vil du arbejde med at vække energien i kroppen på en selvkærlig og blid måde, ved at kombinere stimulering af kroppens energibaner (meridianerne) med andre former for energi øvelser, for på den måde at skabe et øget flow på det energetiske plan. Når energien i kroppen kan flyde frit, genoprettes balancen i kroppen, og du kan dermed udnytte kroppens evne til selvhealing. 
På denne workshop vil der være en anelse mere aktivitet, end du måske ellers er vant til på en yin klasse, men der vil samtidig også være god tid til fordybelse både i stillingerne og i pauserne imellem for at give plads til, at du kan mærke rebound effekten. 
Efter workshoppen vil du få en lille seddel med beskrivelse af nogle af energiøvelserne, så du kan arbejde videre med dem derhjemme, hvis du har lyst, som en lille daglig 5 minutters rutine for at vække energien.

Yang / Mandag den 02/04 kl. 09.00-11.00, CECILLIE ACLON.
"VINYASA WORKSHOP"
I denne workshop giver vi os god tid til at dyrke en lang Vinyasa/flow sekvens. Der bliver fokus på balance og leg, og du vil blive udfordret i din kordinering og motorik. En workshop der stimulerer kroppen og hjernen, da der arbejdes med koreogafri som vi kender fra dans.
Alle kan være med, og der vil være noget at arbjede med for alle. Husk vandflasken! :-)

Yin / Mandag den 02/04 kl. 12.00-15.00, MAI.
"GIV SLIP OG SLAP AF"
Yin yoga møder Restorativ yoga, og kombinerer klassiske bindevævs-stræk med de støttede restorative stillinger, som hjælper nervesystemet til at finde ro.
Denne workshop kommer til at handle om, at give slip på spændinger og modstand, i både krop og sind.
Det bliver 3 skønne timer hvor du kan slappe helt af, og give dig selv en god, lang pause fra hverdagens stress og jag. Finde blødheden frem og tillade dig selv, bare at være.
Alle kan deltage på workshoppen uanset tidligere erfaring med yoga, du skal bare have lyst til at gøre noget godt for dig selv.PRISER: 
  
YANG 225,- pr. dag / Alle 5 dage 1100,- 
YIN 325,- pr. dag / Alle 5 dage 1600,- 
  
SAMLET PRIS (både Yang og Yin, alle 5 dage) 2500,- 

Later Event: May 26
AYURVEDA I DAGLIGDAGEN