Back to All Events

HÅNDSTAND, ARMBALANCE & OMVENDTE STILLINGER - WORKSHOP

Michael Bjerrum vil på denne workshop lære dig de fundamentale principper bag håndstands- og armbalance- & omvendte-stillinger.

TILMELD DIG HER

Denne workshop er designet til dig, som har lyst til at lege med at udfordre dig selv og din krop. Hvis du være villig til at arbejde hårdt og med en legende tilgang til de udfordrende stillinger, så vil Michael love dig, at du vil lære en masse nyt - ikke mindst om din egen krop. Du vil få tips og tricks til hvordan din krop bliver stærkere og derigennem opbygge selvtillid nok til at overraske dig selv, så du kan tage din yogapraksis nye veje med udfordrende asanas. 

Der vil være fokus på hvordan du passer på dig selv og opbygger styrke, balance og teknik til at gøre stillingerne til en del af din praksis. Som udgangspunkt vil workshoppen kredse om stillinger som Håndstand, Pincha mayurasanana, og Bakasan. 

Glæd dig til en formiddag med dyb koncentration, udfordring og et smil på læben. 

UNDERVISER: Michael Bjerrum

DATO: 18. juni

TID: 10.00 - 12.30

PRIS: 350 KR.