Back to All Events

UDSOLGT - FRIT FALD & FLOW - FOREDRAG MED SIMON KROHN

FOREDRAG OM YOGAFILOSOFI MED SIMON KROHN - TILMELD DIG HER

Alt i verden er i konstant forandring. Dette er et indlysende grundvilkår, og samtidig er det svært for mennesket at rumme. Yogatraditionen kan forstås som et forsøg på at lære at leve i harmoni med livets foranderlighed, og i dette underholdende foredrag vil Simon fortælle om yogaen fra dette perspektiv.

Vi skal se på, hvorfor det er svært at fatte livets foranderlighed, og hvorfor det kan være så skræmmende. Vi skal derefter undersøge, hvordan de tidligste asketiske skoler brugte overgivelse og radikal åbenhed til at rumme og tillade livets konstante bevægelse. Derefter spoler vi tiden frem og ser, hvordan de senere tantriske skoler (bl.a. hathayoga) vender det hele på hovedet, idet de beskriver, hvordan vi kan engagere os i livets bevægelse og skrue op for flow’et.

Alle kan deltage, og du behøver ikke en gang at dyrke yoga for at kunne genkende dig selv i de indiske tanker. 

SIMON KROHN

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer. Han er som den første i landet blevet certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance.

Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist yoga og meditation i mere end 10 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere.

Simon Krohn beskriver sin egen personlige mission som at arbejde for mere samhørighed og mindre adskillelse i verden. Her ser han yoga som et af de værktøjer, der kunne være med til at give mere fred, åbenhed og medfølelse. Når man gennem yoga bliver mere tilfreds med sit liv og sin plads i verden, er der meget mere overskud til at kunne rumme andre.

Simon Krohn, forfatter til den anmelderroste bog "Nærmere noget", giver i dette foredrag en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen.  

UNDERVISER: Simon Krohn

DATO: 14. September

TID: Torsdag kl. 19.00-21.00

PRIS: 300 kr.