Back to All Events

HéLT PÅ MØN - YIN YOGA, SELFCARE & SAUNAGUS WORKSHOP

3 TIMERS UDRENSENDE FORDYBELSE I YIN YOGA, SELFCARE & SAUNAGUS PÅ MØN. TILMELD DIG HER.

Midt i vinteren, på en mark udenfor den lille by Hårbølle, inviterer vi naturen helt indenfor med udsigt til marker, hav og åben himmel. Du vil blive guidet gennem 2 timers beroligende, afspændende og nærende Yin Yoga praksis med fokus på fordybelse og selvomsorg. Efterfølgende inviteres du i stilhed med på en kort gå-tur ud i det rå vinterlandskab, hvor muligheden for at rulle sig i sneen måske vil foreligge. Derefter vil du fortsætte til saunaen, der stå klar på marken og i al stilhed, i midten af ingenting og i samspil med naturens kræfter, vil du opleve den udrensende aromaterapi, der varmer dig indefra.

Intet forhåndskendskab til yoga, vinterbadning eller sauna er nødvendigt for deltagelse.

PRAKTISK
Medbring to tæpper & to håndklæder. Alt andet udstyr vil blive stillet til rådighed.

OM YIN YOGA
HéLT Yin fokuserer på at løsne stivhed og stramhed i krop og sind gennem lange, langsomme, jordnære, statiske stræk og kroppens hengivelse til tyngdekraften. Alle stillinger er siddende og liggende og holdes i 3-5 minutter. Vi tillader dét, at være, som er, retter opmærksomheden mod vejrtrækningen, sænker tempoet, reducerer stress og finder indre ro.

De lange stræk giver øget smidighed, særligt omkring skulder, ryg, bryst, hofter og ben. Kombineret med en meditativ tilgang funderet i Mindfulness, bryder vi med de rutineprægede bevægelsesmønstre, skaber energi-gennemstrømning og løsner fysiske, såvel som mentale blokeringer.

Yin yoga tager udgangspunkt i traditionel kinesisk medicin, og hvor andre yogaformer arbejder med musklerne, adskiller Yin yogaen sig ved at fokusere på stræk langs meridianbanerne, der har samme gavnlige effekt som akupunktur, zoneterapi og akupressur.

HéLT Yin er et vidunderligt supplement til din dynamiske yoga-praksis, aktive sportsvaner og et stillesiddende arbejde samt yderst anbefalelsesværdigt til dig som har et travlt hverdagsliv eller har stress.

UNDERVISER: Anna Falch, Indehaver af HéLT, Space holder, Yogalærer, Kropsbehandler, Klinisk diætist & Zoneterapeut.

DATO: 2. februar, 2020

TID: Søndag, 12.00-15.00

STED: Møn (1 time & 15 min fra København)

PRIS: 395 kr.