Back to All Events

HéLT WORKSHOP: YIN YOGA, MASSAGE & AROMATERAPI

3 TIMERS FORDYBELSE I YIN YOGA, AROMATERAPI & MASSAGE. TILMELD DIG HER.

PÅ DENNE WORKSHOP VIL DU GENNEM YIN YOGA, AROMATERAPI OG HELENDE MASSAGE, blive støttet til at slippe hverdagens stress og jag. Du vil få tre timer til bare at skulle være og tage imod. Fia guider dig igennem en afbalancerende Yin-sekvens, mens Julliiee støtter fysisk - begge dele med henblik på at aktivere det parasympatiske nervesystem, så kroppen falder til ro. Sekvensen, massagen og aromaterapien, vil give dig de bedste betingelser for at genoplade både krop og sind.

Under denne workshop ligger fokus på at vende sanserne ind i kroppen og hermed give både krop og sind mulighed for dyb afspænding. Lugtesansen er den eneste af dine sanser, der har direkte adgang til hjernen. Vi kan derfor påvirke sindsstemningen og derigennem nervesystemet, ved forskellige dufte.

Vi arbejder med lange nænsomme stræk, vejrtrækning og meditation med henblik på at skabe sammenhæng mellem krop og sind. Underviserne vil have særlig opmærksomhed på at komme rundt til alle deltagere, således at du vil blive støttet og hjulpet ind og ud af stillingerne.

At vælge at hvile aktivt kan medvirke til at hverdagens tanker og følelser kommer på afstand og dermed skabe mulighed for en oplevelse af øget tilstedevær og ro.  

Workshoppen henvender sig til såvel begyndere som øvede elever.

OM YIN YOGA

Yin Yoga er en yderst rolig og indadvendt praksis med fokus på det meditative. De siddende og liggende stillinger, holdes i 3-5 min. Der arbejdes på hengivelse til stræk med henblik på at lade kroppen give sig med tyngdekraften.

Yin yoga tager afsæt i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) og adskiller sig fra andre yogaformer ved at have fokus på smidighed i bindevævet (fascia) fremfor musklerne. 

Der er særligt fokus på pauserne mellem stillingerne ud fra et ønske om at observere stillingernes effekt på krop og sind.

Med afsæt i TCM arbejdes der med yin yogaen på kroppens energibaner med henblik på at skabe gennemstrømning, således at blokeringer, såvel fysiske som mentale, udlignes. 

Yin yoga kan virke yderst beroligende på nervesystemet og kan medvirke til at afhjælpe stress/overbelastning og medføre forøget ro og afspænding.

Det kræver ikke kendskab til yoga at deltage - alle er velkommen. 

OM UNDERVISERNE

FIA FRYDENLYND - YOGALÆRER & YOGABEHANDLER

Fia er certificeret yogalærer indenfor grenene Surya (flow), Chandra (blidt), Yin yoga, Hot yoga, Gravidyoga, Børneyoga og hun har desuden fordybelseskursus i børnemeditation.

Hun har undervist i yoga på fuld tid gennem mange år og har dermed fundet sin unikke personlige stil, som bærer præg af såvel det legende, terapeutiske som det blide. 

Yogaen har fulgt Fia i 15 år og er blevet en grundsten i hendes liv. Med en daglig yogapraksis og yogafilosofi som det centrale omdrejningspunkt har hun fundet en vej i livet, som giver hende øget fokus, også når hun møder udfordringer på sin vej. Under denne workshop vil Fia guide dig gennem yogasekvensen.

JULLIIEE DÖMELAND YOGALÆRER & KROPSBEHANDLER

Julliiee opdagede yogaen da hun manglede et modspil til den hårde styrketræning og crossfit hun dyrkede.

Der blev shuflet rundt blandt mange forskellige former for yoga, primært de mere dynamiske, men da hun mødte Yin yogaen fandt hun den balance hun havde manglet - det var som at komme hjem! Herfra gik det stærkt og det er blevet til flere uddannelser, kurser og workshops indenfor yoga, meditation og mindfulness. Julliiee er en meget dygtig kropsbehandler & aromaterapeut og vil under workshoppen have fokus på behandling af den enkelte deltager.  
Julliiee ønsker med sin undervisning, at inspirere til en mere fri og blød måde at være i kroppen og i livet på.

UNDERVISER: Fia & Julliiee

DATO: 21. september, 2019

TID: Lørdag, 10.00-13.00

PRIS: 495 kr.

Earlier Event: September 14
HéLT WORKSHOP: FORDYBELSESFLOW
Later Event: September 22
HéLT WORKSHOP: YOGA FOR LØBERE