Back to All Events

OVERBYGNINGS KURSUS: AYURVEDA I DAGLIGDAGEN 2

På vores første kursus fik vil lagt basis omkring at forstå os selv og andre i relation til de grundlæggende elementer og grundtyperne inden for ayurveda. Vi fik taget hul på, hvordan balanceskabelse er en 'opposites as treatment' proces. Hvis du ikke har deltaget på det første kursus men har kendskab til Ayurveda, er du yderst velkommen på dette kursus. TILMELD DIG HER.

Vi går et skridt videre og 1) tester dine eventuelle ubalancer doshamæssigt set, 2) konkretiserer hvad der skal til for at balancere ved hjælp af kost, motion, arbejdsmåder, årstidsbevidsthed, mm. 3) Især hvad angår kost vil vi uddybe og konkretisere omkring kombinationer af fødevarer og smagsvarianter til balancering af doshaerne.

Vi arbejder videre med dét at forstå kroppens dybereliggende intelligens og evne til at 'bede om det den har brug for'. Og omsætter det til din yogapraksis og dagligdagens gøremål.

Vi taler mere uddybende om familie- og arbejdspladsdynamikker - og hvordan du både kan acceptere og bruge dine egne styrker endnu bedre - og parallelforskyde selvindsigterne til større rummelighed og forståelse for de andre.

OM FOREDRAGSHOLDEREN
Mette Kold er psykolog (cand. psych., ph.d.) & certificeret meditationslærer fra The Chopra Center.

Mette er privatpraktiserende sundhedspsykolog med speciale i mindfulness og meditation. Hun har privat mere end 30 års erfaring med yoga og meditation, og hun har de sidste 20 år også arbejdet integrativt med vestlig psykologi og den vediske tradition, der baserer sit sundhedssyn på ayurveda, yoga, mindfulness og meditation. 

Hun har afholdt mange kurser for større og mindre grupper. Hun underviser på psykologistudiet på Aalborg Universitet, og hun er med-initiativtager til et større forskningsprojekt om smertehåndtering, hvor yogaens og mindfulness' virkningsmekanismer mere specifikt udforskes. 

Hun har skrevet bøger og arbejdsbøger i emner relateret til sin undervisning.

UNDERVISER: Psykolog, Mette Kold

DATO: 2. Juni, 2018

TID: 14.00-16.30

PRIS: 300 kr.

Earlier Event: May 26
AYURVEDA I DAGLIGDAGEN
Later Event: June 10
RESTORATIV YOGA WORKSHOP