Back to All Events

HéLT WORKSHOP: FORDYBELSESFLOW

Undervist af Karina Højgaard, kropsterapeut og indehaver af klinik for kropsterapi, yogalærer & danser. TILMELD DIG HER

Giv din krop og sind to timers sansende, bløde bevægelser, tilsat styrke, fokus på åndedræt og afspændende Yoga Nidra. Workshoppen tager afsæt i Karinas indgående viden om meridianbaner, bindevæv og hendes baggrund indenfor dans og kropsterapi. 


Workshoppens indhold: 

Slow flow & Mobility: Opvarmning af bindevævet og etablering af nærvær og føling med krop og forbindelse til åndedrættet. Et slow flow - i et roligt tempo med tid til gentagelser og undersøgende bevægelser.

Dynamic Flow / Styrkende & i bevægelse:
En sekvens, der vækker musklerne og kombinerer styrke med et groundende arbejde i en dynamisk, legende sekvens. Vi når helt ind til kernen, får varmen og udfordrer din balance i de glidende overgange. 

Mobility & Deep stretch:
Fokus flyttes herfra til meridianbanerne og bindevævet, og som vi skruer ned for tempoet går vi undersøgende til værks i kroppens dybere stræk. 

Yoga Nidra: Afslutningsvis vil du blive guidet igennem en restituerende meditation, understøttet med tæpper og puder. Yoga Nidra, også kaldet Yogic sleep, vil understøtte dig til at finde ro i krop og sind. 

Om Underviseren, Karina Højgaard
Karina er uddannet Kropsterapeut, Yogalærer, TOTUM master, Danser og Dansepædagog. Hun har arbejdet med undervisning i over 17 år og arbejder fokuseret med bevægelse som forudsætning for sundhed og velvære - hendes særlige talent ligger i sammensætningen af holistiske flows for krop og sind, der skaber gennemstrømning af energi. 


DATO: Lørdag d. 14. sep

TID: 10.00-12.00

PRIS: 250 kr.

UNDERVSIER: Karina Højgaard