Back to All Events

HéLT WORKSHOP: STABILE KNÆ & MOBILE HOFTER

DENNE WORKSHOP FOKUSERER PÅ STABILISERING AF KNÆ OG MOBILISERING AF HOFTER. BEGGE ULØSELIGT SAMMENHÆNGENDE KOMPONENTER, DER SIKRER FRI BEVÆGELIGHED I DAGLIGDAGEN OG SKABER FUNDAMENT FOR EN SIKKER OG SJOV PRAKSIS.Mange knæproblemer stammer fra hoften, der ofte er begrænset i sin bevægelighed. Det har konsekvenser for knæene, der nemt bliver overbelastede i forbindelse med eksempelvis løb og yoga. På workshoppen arbejder vi med hoftens biomekanik og træner baller og ben. Det bliver sjovt og lærerigt, du lærer din krop at kende på ny og får øvelser, der med fordel kan bruges til hverdag. 

Afslutningsvis vil du blive guidet ind i en rolig og nærende restorativ praksis, der giver plads til at lade alt den nye viden trænge ind i krop og sind, samt, give kroppen plads til at genopbygges. 

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Alle kan være med og der tages særligt hensyn til den enkelte elevs behov under workshoppen.


Om underviseren: Sam Bruun Lund, Yogalærer og bevægelseskonsulent hos HéLT
Sam har undervist yoga og bevægelse i mere end ni år og kendetegnes ved en undervisning, baseret på den nyeste viden om krop, fysiologi og hensigtsmæssig bevægelse. Sikkerhed og funktion er i centrum - og altid kombineret med en let, legende og uhøjtidelig tilgang.

DATO: 8 .november, 2019

TID: 18.30-20.30

PRIS: 300 kr. 

Earlier Event: October 20
HéLT WORKSHOP: FOR RYG & LÆND
Later Event: November 9
HéLT WORKSHOP: FORDYBELSESFLOW