Back to All Events

HéLT WORKSHOP: YOGA FOR LØBERE

Undervist af Sam Bruun Lund, yogalærer og bevægelseskonsulent

Denne HéLT workshop er særligt målrettet til dig, der nyder at løbe, gå og/eller ynder at holde kroppen aktiv og i bevægelse - også udenfor yogamåtten. Vi kigger nærmere på hvordan yogaen kan komplimentere dit løb og hvordan vi kan optimere din løbeteknik. TILMELD DIG HER.

Workshoppen er på sjov og legende vis centreret omkring konkrete øvelser, som du med fordel kan implementere som del af din fremtidige løberutine. Hertil følger også hvordan du slipper uden om typiske skader som slid og overbelastning af lænd og knæ på grund af begrænsninger i bevægelsesapparatet.

Mobilisering af hofter og hasemuskler, er på programmet så din lænd ikke skal på overarbejde under dit løb. Baller, fødder og tæer er også på dagsordenen. Afslutningsvis vil du blive guidet ind i en rolig og nærende restorativ praksis, der giver plads til at lade alt den nye viden trænge ind i krop og sind, samt, give kroppen plads til at genopbygges. 

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Alle kan være med og der tages særligt hensyn til den enkelte elevs behov under workshoppen.

Om underviseren: Sam Bruun Lund, Yogalærer og bevægelseskonsulent hos HéLT
Sam har undervist yoga og bevægelse i mere end ni år og kendetegnes ved en undervisning, baseret på den nyeste viden om krop, fysiologi og hensigtsmæssig bevægelse. Sikkerhed og funktion er i centrum - og altid kombineret med en let, legende og uhøjtidelig tilgang.


DATO: Søndag d. 22/09/2019

TID: kl. 13.00-15.00

Pris: 300 kr.

Later Event: October 12
HéLT WORKSHOP: FORDYBELSESFLOW